Luton v Stevenage:Boron myöhäiset katoamiset

Sarllin puolen on oltava vahva jälkimmäisissä vaiheissa – bbc.co.uk

Vaikka seitsemänneksi sijaitseva Stevenage on aloittanut kauden hyvin, he saattavat myös kokea menetetyn tilaisuuden tunteen.

Hän on johtanut 10:ssä 12 ottelustaan, Boro on pudonnut yhdeksän pistettä otteluiden toisella puoliskolla. Heillä on tapana leiriytyä omaan boxiinsa, kun heillä on jotain suojattavaa pelien myöhään, ja ehkä siitä on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä:vain viisi joukkuetta on päästänyt enemmän kuin viisi viimeisten 15 minuutin aikana.

Tämä suuntaus näyttää vieläkin ongelmallisemmalta, kun he kohtaavat paluukuninkaiden Lutonin. Hatters on kerännyt seitsemän pistettä tappiopaikoista, joista neljä tuli 85. minuutista eteenpäin. He hävisivät 2-0 Mansfieldissä elokuussa, ennen kuin myöhäiset lyönnit pelastivat heille pisteen. sitten perässä 90. minuuttiin asti Wycombessa ennen kuin hän voitti.

Poissa kotoa, he ovat usein luottaneet siihen, että maalivahti Marek Stech pitää heidät peleissä, ja sitten he ovat osoittaneet syvyyttä ja henkeä nappatakseen pisteitä myöhään. Kotona he ovat olleet hallitsevampia, voitti viisi kuudesta ottelustaan ​​ja teki 17 maalia.

Heillä on kaksi hyvässä kunnossa olevaa hyökkääjää James Collinsissa, heidän paras maalintekijänsä seitsemällä maalilla ja Danny Hylton, joka on tehnyt neljä maalia viimeisissä neljässä pelissä. Kaksikko on muodostanut erinomaisen kumppanuuden ja puolustusten on vaikea olla hiljaa – heti kun toinen ottaa pallon, toinen löytää heti tilaa vaarallisilta alueilta.

Collins ja Hylton ovat kourallinen Stevenagen keskuspuolustajia, Luke Wilkinson ja Fraser Franks, jotka voisivat viettää rankan iltapäivän vanhalla polkupaikallaan. He tarvitsevat vahvaa suojaa entisiltä hatuntekijöiltä, oikeanpuoleinen puolustaja Ronnie Henry ja keskikenttäpelaaja Jonathan Smith, pitääkseen kilpailijansa loitolla.

Toisessa päässä, Danny Newton on aloittanut kauden jo kuudella maalilla ja saattaa tuntea itsensä onnettomaksi, kun ei ole pelannut 90 minuuttia useammin kuin kahdesti elokuun jälkeen. Hänen kumppaninsa, Matt Godden, on yhtä ahkera, vaikka hän ei ole vielä löytänyt uudelleen tuottelias maalintekomuoto, jonka hän osoitti debyyttikaudellaan Lamexissa, puuttui rangaistuspotkusta Crewessä lauantaina.

Jos hän olisi kuitenkin tehnyt maalin Gresty Roadilla – ja jos Darren Sarllin joukkue ei olisi hävinnyt 96. minuutin maaliin – he olisivat olleet onnekkaita. Se oli huono suoritus, ei auttanut leveiden miesten Tom Pettin ja Ben Kennedyn puuttuminen. Edellinen voisi esiintyä äskettäisen koputuksen jälkeen, kun taas jälkimmäinen palaa onnistuneen esityksen jälkeen Pohjois-Irlannin alle 21-vuotiaille.

Stevenage saa vauhtia Kennedyn paluusta, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun he kohtaavat toisen seitsemän parhaan joukkueen tällä kaudella. Heidän on todistettava, että he voivat edelleen parantaa peliään parempia joukkueita vastaan ​​– kuten he tekivät viime kaudella – ja pitää kiinni voitoista, kun ne ovat heidän ulottuvillaan.

Football Labin tuomio: 2-2