Newcastle 2-0 Aston Villa Pelaajien arviot:Lascelles hallitsee

Gouffran juhlii avajaisia ​​– mirror.co.uk

Vahva toisella puoliskolla Newcastle otti uuden askeleen nousuun voittamalla 2-0-muodon ulkopuolisen Villan – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Newcastle United

Karl Darlow – ei jatkuvasti kutsuttu, mutta pelasti Newcastlen keskeisinä hetkinä. Pysätti Kodjian tiukan kulman laukauksen ensimmäisellä puoliajalla ja Bjarnasonin lähietäisyyden toisella. 7

DeAndre Yedlin – toisinaan hän uhkasi aloittaa hyökkäyksen, vain pettää raskaan kosketuksen. Kodjia lyönyt toisinaan ja hänen vauhtinsa peittää huonon asennon tajun. 5
Jamaal Lascelles – fyysisesti hallitseva Hogan, vaikka hänen luja haasteensa hyökkääjälle toi keltaisen kortin ensimmäisellä puoliajalla. Hänen päänsä vaikuttivat molempiin maaliin. 9
Ciaran Clark – parantui epävarman ensimmäisen 10 minuutin jälkeen ja näytti rauhalliselta. Suorituskyky vahvistaa aiemmat Villa-teoriat, joiden mukaan hän tarvitsi uuden alun. 8
Paul Dummett – erittäin Dummettinen esitys:paljon sydäntä rajoitetulla laadulla. Ei venytetty puolustuksellisesti ennen kuin Adomah tuli vastaan. 5

Matt Ritchie – ensimmäisen 40 minuutin aikana hän antoi pallon liian helposti pois ja kerran se johti Villan avaukseen. Ensimmäisen maalin ylityksen jälkeen hänestä tuli kentän paras pelaaja. 7
Jonjo Shelvey – hyviä siirtymiä laajoille alueille kaikkialla. Ensimmäisellä puoliajalla, Hänen joukkuetoverinsa eivät aina tehneet heille oikeutta, mutta toisessa hänen arvonsa tuli selväksi. 9
Jack Colback – yksinkertaisempi hallussa kuin Shelvey. Työntyi takaisin varhain, mutta oli rohkeampi hallussaan toisella puoliajalla, lakaisemalla häviävät pallot antaa Toonille hallinnan. 7
Yoann Gouffran – epäonnistui juoksemaan yhteen tai kahteen ensimmäisen puoliajan palloon. Teki avausmaalin, mutta olisi voinut tarjota enemmän puolelleen. 5
Mohamed Diamé – Villan tiukka keskikenttä teki hänen vaikeaksi löytää tilaa voimakkaille juoksuilleen ensimmäisellä puoliajalla. Parannettu toisessa yhdellä tai kahdella näppärällä leffalla. 6
Dwight Gayle – kunto- ja henkilökohtaiset ongelmat, jotka voivat vaikuttaa Gaylen suorituskykyyn, Benitez otti hänet pois ensimmäisellä puoliajalla. Se osoittautui oikeaksi toiminnaksi. 4

Aleksandr Mitrovic (33) – voitti ratkaisevan puskupelin, joka johti ensimmäiseen maaliin. Pakotti Villan puolustuksen takaisin, luoda tilaa keskikenttäpelaajille. 8
Christian Atsu (89)

Aston Villa

Sam Johnstone – yksi tai kaksi mukavaa kiinniottoa ensimmäisellä puoliajalla ja torjui sarjan toisella pitääkseen tuloksen kunnioitettuna. Paljon kritisoitu aiemmin, mutta tämä ei koske häntä. 7

Alan Hutton – osoitti kaivattua taisteluhenkeä sitoutuneilla eteenpäin juoksuilla, vaikka hänen syöttönsä vastapuolen puoliajalla jättikin hieman toivomisen varaa. Joutui asennosta joskus myöhään kiinni. 5
Tommy Elphick – ei juurikaan vahvistanut Brucen päätöstä aloittaa hänet ennen Nathan Bakeria. 3
James Chester – hallitsi Gayla ensimmäisen puolen tunnin aikana, mutta hänellä oli enemmän vaikeuksia saada Mitrovicia. 4
Neil Taylor – kielsi Yedlinin ja Ritchien uhan suurimman osan ensimmäisestä puoliskosta ja teki hyviä päällekkäisiä juoksuja. 6

Mile Jedinak – taisteli hyvin varhain, mutta hänet vedettiin usein syvälle ensimmäisen puolen tunnin jälkeen ja näytti väsyneeltä, kun hän vetäytyi toisella puoliskolla. 4
Birkir Bjarnason – peitti maan hyvin ensimmäisellä puoliajalla, kun Lansbury painoi hänen edellään. Hänellä oli suuri osa Villan laukauksista, mukaan lukien heidän ainoa Darlowin toisen puoliskon testi, mutta häneltä puuttui vauhti ollakseen klassinen laitahyökkääjä. 4
Conor Hourihane – muutama kunnollinen pallo ruutuun varhain, mutta vaikutus heikkeni, kun Newcastlen keskikenttäpelaajat ottivat hallinnan. 4
Henri Lansbury – työskenteli kovasti ja painoi tehokkaasti ensimmäisellä puoliajalla. Hänen vähemmän vaikuttava kakkosensa jää eniten mieleen TÄSTÄ omamaalista. 3
Jonathan Kodjia - peitti tilaa takanaan ja aiheutti kiistatta Villan suurimman hyökkäysuhan ensimmäisellä puoliajalla, hänen tiukka kulmikas yritys pakotti pelastamaan Darlowilta. 6
Scott Hogan – ei sovellu huonoihin peleihin. Hänellä ei ollut fyysistä läsnäoloa, joka vaadittiin kilpailemaan Lascellesin kanssa, ennen hänen valitettavaa myöhäistä loukkaantumistaan. 2

Albert Adomah (71-v.) – hänen saapumisensa tapahtui samaan aikaan kuin vaatimaton parannus loppuvaiheessa, jos ei riitä aloittamaan paluuta. Hyökkää laitaa enemmän kuin Bjarnason. 7