Man City 0-0 Stoke Playerin arvosanat:Stubborn Shawcross

Turhautunut KDB – skysports.com

Itsepäinen puolustusesitys näki Stoke Cityn pitävän Manchester Cityn maalittomassa tasapelissä, isäntien myöhäisestä mielenosoituksesta huolimatta. Mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Manchester City

Willy Caballero – yksi terävä torjunta Dioufilta varhain ja yksinkertaisempi Martins Indilta, muuten testaamaton. 5

Bacary Sagna – kamppaili Sobhia vastaan ​​varhain. Hänen juoksunsa pois pallosta toisella puoliajalla olivat seikkailunhaluisempia kuin ensimmäisessä, ja tämä auttoi De Bruynea. 5
Nicolas Otamendi – yksi hyvä pallo yläpuolelle De Bruynelle juuri ennen taukoa ja otettiin pallon haltuun. 6
Aleksandr Kolarov – hänen tavaramerkkinsä, voimakas vapaapotku osui maaliin ja lähin City tuli ensimmäisellä puoliajalla. Oli tiukka peli. 7
Gael Clichy – ei päässyt tukemaan Sanea tarpeeksi usein ensimmäisellä puoliajalla, mutta parani tauon jälkeen. 6

Fernandinho – pelasi hienon yksi-kaksi luodakseen Silvalle mahdollisuuden, mutta ei muuten vakuuttanut itseään pelissä, pallon kanssa tai ilman. 3
Yaya Touré – yksi tai kaksi voimakasta juoksua, mutta törmäsi ajoittain liikenteeseen ja hänen eteenpäinheittonsa jätti paljon toivomisen varaa. 4
Kevin De Bruyne – hiljaista Silvan saapumiseen ja hänen siirtymiseensa oikealle siivelle asti. Sen jälkeen, hän oli vahvasti mukana ja teki hyviä ristejä. 7

Jesús Navas – pula juoksijoista, jotka murtautuivat laatikkoon, kun hän oli valmis ylittämään, tarkoitti, että hän joko kesti liian kauan odottaa heitä tai hänen toimituksensa menivät vastustajan keskuspuolustajalle. 4
Leroy Sané – vilkas esitys, joka parani, kun Clichy alkoi mennä eteenpäin. Lopputuotteesta puuttui kuitenkin toisinaan, ja se olisi pitänyt haudata se mahdollisuus lopussa. 6
Sergio Agüero – usein pakotettu syvälle ensimmäisellä puoliajalla. Oli pari hyvää mahdollisuutta tauon jälkeen, joista yhden hän suunnitteli itse. Pettymys näytös hänen korkeissa standardeissaan. 3

David Silva (57-v.) ​​– hänen ilmestymisensä jälkeen City siirtyi vähitellen hitaasti koettelemisesta hyökkäämään viimeisellä kolmanneksella haluamallaan tavalla. Hän oli kaiken keskellä. 8
Kelechi Iheanacho (76:lla) – näytti hieman vauhdilta. 4

Stoke City

Lee Grant – täytyi pelastaa vain yksi peli, Kolarovin vapaapotkusta. 5

Phil Bardsley – piti Sanen hiljaa ensimmäisellä puoliajalla, mutta koki sen vaikeammaksi toisessa, kun hänen täytyi selviytyä saksalaisen sekä Clichyn päällekkäisistä juoksuista. 5
Ryan Shawcross – varattu ensimmäisellä puoliajalla, mutta teki joitain tärkeitä puolustuksen katkaisuja järjettömässä näytöksessä. 9
Bruno Martins Indi – hyvä suoritus, jos sitä turmelee Stoken kiistatta parhaan mahdollisen lyöminen ensimmäisellä puoliajalla. 8
Erik Pieters – auttoi luomaan Stoken parempia avauksia ensimmäisten 20 minuutin aikana, mutta vaikeuksia käsitellä De Bruynen juoksuja viimeisissä vaiheissa. 6

Mame Biram Diouf – kiistatta Stoken paras hyökkäävä pelaaja ensimmäisellä puoliajalla ja leikkasi tarjontaa Sanelle hyvin. Yksi tai kaksi lyöntiä vaikutti hänen toisen puoliajan suoritukseensa ja hänet piti ottaa nopeasti pois. 7
Geoff Cameron – johti esitystä ensimmäisellä puoliskolla, mutta myöhemmin hän huomasi joutuvansa vetäytymään laajoille alueille, joka avasi aukkoja. 7
Joe Allen – näytteli vaikuttavaa roolia Stoken vahvan ensimmäisen puoliskon takana, mutta höyry loppui, kun Whelan tuli paikalle ja häntä pyydettiin suorittamaan edistyneempi rooli. 6
Ramadan Sobhi – yksi tai kaksi hyvää varhaista juoksua, mutta vaikutusvalta heikkeni sen jälkeen. Kun hänellä ei ollut vauhtiaan, häneltä puuttui tekninen kyky kompensoida. 3

Jonathan Walters – työskenteli kovasti ja piti pallosta hyvin varhain, mutta väsynyt loppuvaiheessa, kun hänelle annettiin vähän palvelua. 4
Saido Berahino – piti hyvin yhteyttä Waltersiin varhaisessa vaiheessa ja vastasi joihinkin hakemustaan ​​koskeviin kysymysmerkkeihin. Syötti suurelta osin roskia. 5

Ibrahim Afellay (v. 69) – häneltä puuttui jonkinasteinen puolustuskuri. Dioufin poistuminen ei auttanut Stoken asiaa. 4