Aston Villa 2-2 Sheffield Unitedin pelaajaluokitukset:Vaikuttava Lundstram

Don piirtää Blades-tason – bbc.co.uk

Aston Villa teki 2-2-tasapelin Sheffield Unitedin kanssa, kun Clayton Donaldson teki ensimmäisellä puoliajalla Albert Adomahin ja Mile Jedinakin varhaiset maalit. Tässä pelaaja-arviomme pelistä, joka esitteli jalkapallon mestaruussarjan parhaimmillaan, mutta myös tuonut esiin puutteita molemmilla puolilla.

Aston Villa

Sam Johnstone – olisi ankaraa syyttää häntä liikaa ensimmäisestä maalista, koska häntä olisi kritisoitu, ellei hän olisi kaventanut Donaldsonin kulmaa. Päästä pallo hänen jalkojensa läpi toista maalia varten, mutta onnistui ainakin pysäyttämään Lundstramin ja Duffyn lujat laukaukset. 4

Ahmed Elmohamady – näytti välähdyksiä siitä, mitä hän voisi tehdä, yhdistää hyvin Snodgrassiin alkuvaiheessa ja teki oudon hyvän ristin. Sillä ei kuitenkaan ole tarpeeksi vauhtia päästäkseen sivulinjaan, kuten nykyaikaisen laitapuoleisen voisi tehdä. 6
James Chester – pelaajalle, joka on tyypillisesti rauhallinen paineen alla, Chester pakotettiin tyypillisesti turvallisuuden etusijalle, varsinkin ensimmäisellä puoliskolla. Kuitenkin, häntä ei voitu syyttää kummastakaan maalista. 5
Mile Jedinak – avauksessa, mutta menetti Donaldsonin Sheffield Unitedin ensimmäisestä maalista ja antoi hirvittävän pehmeän takaisinheiton, joka johti heidän toiseen maaliin. Rehellisesti sanottuna australiaa kohtaan, hän ei ole keskuspuolustaja. 2
Neil Taylor – näytti varhain täynnä itseluottamusta ja pelasi yhden tai kaksi positiivista eteenpäinsyöttöä, jotka löysivät Adomahin. Sen jälkeen, hän näytti menettävän itseluottamuksensa ja alkoi pelata sitä taaksepäin – hänen täytyy luottaa itseensä palloon enemmän. 4

Conor Hourihane – vaihtoi pelin hyvin toisella puoliajalla, kun hänelle annettiin paljon tilaa ja hän aiheutti uhan pelin asetuksista. Joskus pettää itsensä haluttomuudellaan käyttää oikeaa jalkaansa. 6
Glenn Whelan – hallitsi asioita varhain, mutta menetti vaikutusvaltaa sen jälkeen. Syötti pallon liian hitaasti toisella puoliajalla, kun hänen puolustavia ominaisuuksiaan ei tarvittu niin paljon. 3

Robert Snodgrass – liittyi mukavasti Elmohamadyyn varhaisessa vaiheessa ja antoi vapaapotkun toista maalia varten. Joskus kuitenkin tuntui, että Villa pärjäisi hieman leveydellä:entinen Hull-mies katsoi aina leikkaavansa sisään. 7
Jack Grealish – vaikuttava Villan kontrolloitujen loitsujen aikana, osoittaa hyvää liikettä ja energiaa. Syyllistynyt siihen, että piti toisinaan palloa kiinni liian pitkään, mutta poimi hienoja syöttöjä laajoille alueille. 8
Albert Adomah – näytti varhain todelliselta uhkalta, kun hän juoksi vasemmalle ja jumitti kolmannen minuutin rangaistuspotkun viileästi. Olisi voinut tehdä enemmän toisella puoliajalla, mutta silti hänellä oli hetkiä, suuntaa kapeasti leveäksi takatolpan kohdalla ja laita yksi tai kaksi kunnollista ristiä sisään. 6

Keinan Davis – ei yksittäin silmiinpistävä, mutta kun hän pelaa, muut pelaajat näyttävät paremmilta, koska hän pystyy pitämään pallosta kiinni hyvillä alueilla. Voitti varhaisen rangaistuksen. 7

Ritchie De Laet (59) – teki yhden tai kaksi vaikuttavaa juoksua oikealle, luoda tilaa Elmohamadylle ylittää. 6
Gabriel Agbonlahor (v. 73) – käytetty kohdemiehenä loppuvaiheessa, vaikka hänellä ei ollut vahvuuksia tähän rooliin. 3
Scott Hogan (v. 73) – ei kyennyt näyttämään salametsästysvaistojaan, koska Villa hallitsi rajoituksia viimeisellä kolmanneksella hänen tulonsa jälkeen. 4

Sheffield United

Simon Moore – ei voida syyttää luovutuksesta paikan päältä, vaikka hän olisi voinut olla komentavampi toiselle vapaapotkun maalille. Sen jälkeen testattu vain kerran. 4

Cameron Carter-Vickers – olisi voinut päästä lähemmäs Jedinakia toista maalia varten, vaikka sen jälkeen hän parani huomattavasti ja näytti vahvalta toisella puoliajalla. 5
Richard Stearman – myönsi kolmannen minuutin rangaistuspotkun ja oli osittain syyllinen toiseen maaliin. Ehkä onni pysyä aloitusyhdestätoista Jake Wrightin kustannuksella. 2
Jack O'Connell – ei aivan niin monta ylikuormitusajoa kuin yleensä odotamme häneltä, osittain kilpailun luonteesta johtuen, mutta hän esitti vahvan puolustuksen. 6

George Baldock – työntyi eteenpäin hieman liian aikaisin ja antoi tilaa Adomahille. Siirtyi yhdessä vaiheessa vasemmalle tehdäkseen vaarallisen ristin Clarkelle juuri tuntimerkin jälkeen, mutta joskus piti lisätä älykkyyttä hänen kiistattomaan energiaansa. 4
Chris Basham – mitä häneltä ehkä puuttui luonnollisen tahdin ja kyvyn suhteen, hän kompensoi sillä, että hänellä oli leijonan sydän, ilmentymä halusta estää Whelanin myrkyllinen ajaminen siellä, missä se sattuu. Holte Enders ei erityisesti pitänyt siitä, mutta se johtuu vain siitä, että he ymmärsivät, että tämä on joku, joka halusi voittaa hinnalla millä hyvänsä. 7
John Lundstram – teknisesti hienostuneempi kuin Basham ja jollain tapaa, oli sääli, että emme nähneet sitä loitsuissa, kun terät putosivat syvälle. Hän pelasi erinomaisen pallon yläpuolelle Donaldsonin ensimmäiselle maalille ja Couttsin ja Fleckin poissa ollessa, hän käytti laukauksia joukkueen ensimmäisen puoliajan 30 minuutin aikana. 7
Enda Stevens – vaikeuksia käsitellä Snodgrassin ja Elmohamadyn yhdistelmäpeliä varhain, sitten oli ongelmia De Laetin kanssa pisteissä viimeisen puolen tunnin aikana. Käytti palloa riittävän hyvin, kun Bladesilla oli hallinnan loitsuja, mutta olisi voinut tehdä enemmän vauhtia muissa vaiheissa. 4

Mark Duffy – kasvoi vaikutuksensa ensimmäisellä puoliskolla, päästä taskuihin keskuspuolustajien edessä ja pujota hienovaraisesti palloja Clarkelle ja Donaldsonille. Näin pitkän matkan pelastuvan toisen puoliajan alussa, mutta kamppaili, kun hänen tehtävänsä tuli vastahyökkäysluonteiseksi. 6

Clayton Donaldson – painosti keskuspuolustajia koko ensimmäisen puoliajan ajan, kun hän oli jatkuva uhka. Entinen birminghamilainen mies ansaitsi panoksensa, kotifanien suureksi harmiksi, mutta väsynyt hieman ennen hänen 74. minuutin lähtöään. 8
Leon Clarke – halukas juoksija, joka painoi hyvin, mutta mies, joka on tehnyt 10 viimeisellä seitsemällä maalillaan, oli yllättävän hiljainen, kun hän pääsi palloon viimeisellä kolmanneksella. Suuntasi vasemman siiven ristin leveälle kaukaa juuri tunnin merkin jälkeen. 5

Samir Carruthers (73) – tosiasia, että hän korvasi Duffyn, pikemminkin kuin Basham tai Lundstram, vihjaa, että Chris Wilder oli tyytyväinen pisteeseen, ja keskikenttäpelaajan kunnianhimon puute lyhyen peli-ajan aikana vahvistaa sitä. 5
Billy Sharp (74:ssä) – hieman huonokuntoisena hyökkääjänä, hän olisi saattanut saada potkun Donaldsonin maalinteossa. Blade syntyessään antoi kaikkensa, mutta kärsi tuen puutteesta. 4