Cheltenham Town 1-0 Port Vale Pelaajien arviot:Raglan tekee vaikutuksen

Luke Varney juhlii ensimmäisen puoliajan voittajaa – ctfc.com

Luke Varneyn ensimmäisen puoliajan lyönti osoittautui riittäväksi Cheltenham Townille voittamaan toisen putoamispisteen Jonny-Rocks Stadiumilla. voitti kamppailevan Port Valen 1-0. Tässä pelaajien arviomme pelistä.

Cheltenham Town

Scott Flinders – pitkäikäinen tulppa teki yhden kunnollisen pysähdyksen, ensimmäinen puolisko pelastaa Whitfieldin ajon, vaikka hänen jakelunsa jätti jotain toivomisen varaa. Hän otti aikansa maalipotkuihin toisessa erässä, ehkä ymmärrettävää. 6

Charlie Raglan – Oxfordin lainaaja on paras oikeanpuoleisena keskuspuolustajana ja näimme siitä todisteita täällä; hän käsitteli Tom Popea erinomaisesti koko iltapäivän ja pelasi tarkkoja diagonaalipalloja, sekä halukkuutta viedä pallo eteenpäin vastustajan puolikkaalle sen hetken koittaessa. 9
Ben Tozer – vaikka hän on ammatiltaan keskikenttäpelaaja, Tozer on tottunut ihailtavasti pelaamaan takakolmikossa, ja hän teki jälleen hyvän suorituksen täällä, samalla kun se on uhka kaukoheitoista. Suuntaa pallot pois suhteellisen mukavasti. 7
William Boyle – Huddersfieldin entisen keskuspuolustajan paluu loukkaantumisesta on ollut valtava sysäys Robinsille, ja näimme tässä, miksi; hän hallitsi Whitfieldiä avainalueilla. 7

Ryan Broom – laitapuolustaja yhdistettiin siirtymiseen Burtoniin tammikuussa ja ehkä hänen muotonsa on sittemmin kärsinyt hieman. mutta tässä hän osoitti pystyvänsä tarjoamaan vauhtia ja leveyttä, luomassa Varneylle kaksi varhaista mahdollisuutta ja näyttää eloisalta kiinnittääkseen Montanon huomion pitkiksi ajoiksi. Hänen piti kaivaa enemmän toisella puoliajalla, mutta hän teki sen yhtä tehokkaasti, vaikka yksi haaste Montanossa juuri tuntimerkinnän jälkeen olisi voinut olla vahvempi kuin sen olisi pitänyt olla, samalla kun vähennetään paineita puolustukseen ajamisella, juoksee alas laitoja. 7
Conor Thomas – energinen keskikenttäpelaaja on viime aikoina osoittanut monipuolisuutensa, mutta se sopii hänelle enemmän keskitetysti pelaamiseen kuin laitapuolustajaksi. Thomasilla oli tapana pysyä takana, kun Dawson työnsi eteenpäin, auttaa ylläpitämään keskikenttärakennetta ja kun Robinsit olivat paineen alaisena loppuvaiheessa, hän osoitti hyvää malttia ahtailla alueilla, mikä auttoi heitä pitämään hallussaan. 7
Kevin Dawson – ammatiltaan laaja mies, Dawson on sopeutunut hyvin keskeiseen rooliin; ottelun mies -näytöksen jälkeen tiistaina, hän tuki täällä lehdistön kolmea eturintamaa eikä antanut oppositiolle hetkeäkään rauhaa. Ajoi eteenpäin saadakseen yhden tai kaksi irtoamista toisella puoliajalla, liian. 8
Chris Hussey – entinen Bury-mies on äskettäin vaihtanut laitapuolustajaroolin ja takakolmikkoroolin välillä, mutta ottaa entisen aseman viimeksi, hän pystyi nousemaan enemmän eteenpäin ja heittämään ristit sisään. Vaikka kaikki ristit eivät olleet laadukkaita, hän auttoi Varneyn maalia ensimmäisellä puoliajalla ja teki yhden tai kaksi houkuttelevaa keskitystä tauon jälkeen, mukaan lukien vapaapotku, jonka hyökkääjän olisi pitänyt kääntää kotiin. 8

Jacob Maddox – Chelsean lainaaja poimi taskuja lyöntejä, joiden ansiosta hän sai toisia palloja ja syöttejä takana, yhdistää pelin välillä hienosti ensimmäisellä puoliajalla, vaikka ampuikin lähietäisyydeltä vähän ennen Varneyn avauspeliä. Ei aivan yhtä vahva toisella puoliajalla, vaikka hänellä oli vähemmän mahdollisuuksia vastaanottaa pallo jaloille, ei siis yllättäen noussut 78 minuutin kohdalla. 6
Billy Waters – vetäytynyt hyökkääjä, takaisin Cheltenhamiin toista loitsua varten, menestyi hyvin sitä seuraa vastaan, johon hän oli lähellä liittyä aiemmin kampanjassa; hän painoi hellittämättä. Vaikka Watersilla ei ollut aivan fyysistä läsnäoloa valloittaakseen keskipuolustajia pitkistä sarjoista, hänellä oli laatu ja älykkyys yhdistää peli tehokkaasti rivien välillä. Se tosiasia, että hän piti pallosta jalkoihin, kuitenkin, tarkoitti, että hänen elämänsä oli vaikeampaa toisella puoliskolla, kun työ oli enemmän perään pääsemistä suoremmassa mielessä; edelleen, hänen työmääränsä ei koskaan laskenut, joten oli vaikea saada häneltä virallista ottelun mies -palkintoa. 7

Luke Varney – 36-vuotias, yllättävän liikkuva, painostettiin voimakkaasti ensimmäisellä puoliskolla ennen kuin hän yhtyi Maddoxin ja Watersin kaltaisiin. Vaikka hän teki kauden 10. maalinsa, kotiin ampuminen Husseyn leikkauksen jälkeen, hänestä tuntuu, että hänen olisi pitänyt lisätä tuohon yksinäiseen tavoitteeseen; Brown pelasti kaksi varhaista puskua, ennen kuin hyökkääjä ampui lähietäisyydeltä Husseyn vapaapotkun jälkeen toisen erän alussa. Väsynyt toisella jaksolla ja Cheltenhamin painostus edestä kärsi, ja hyökkääjä osoitti seisovia suosionosoituksia, kun hän lähti 84. minuutilla. 7

Chris Clements (78:lla) – keskikenttäpelaaja korvasi Maddoxin yrittääkseen nousta keskikentälle. Oliko se ok. 6

Tyrone Barnett (v. 84) – kohdemies sai lämpimän vastaanoton palatessaan vamman jälkeen ja toimi keskipisteenä, antaa heille mahdollisuuden mennä pitkäksi loppuvaiheessa. 6

Jordan Tillson (v. 88) – jälleen istuva keskikenttäpelaaja korvasi Watersin loppuvaiheessa lisäten keskitetysti turvallisuutta. 6

Port Vale

Scott Brown - maalivahti, joka oli viettänyt kaksi nautinnollista jaksoa Cheltenhamissa, sai positiivisen vastaanoton palattuaan. Hän kielsi Varneyn kahdesti ensimmäisten 10 minuutin aikana, mutta ei voinut saada enempää kuin käteen hyökkääjän ponnisteluihin maalinsa saavuttamiseksi. 7

James Gibbons – oikeanpuoleinen puolustaja on pelannut hyvin viime viikkoina, mutta tässä hän ei ole päässyt eteenpäin yhtä suurella tarkoituksella viime viikkoina; halukkuutta, jota näemme häneltä usein eteenpäin, ei ollut niinkään todisteena, ei ainakaan ensimmäisellä puoliskolla. Etsii paavia vinosyöttöillään. jotka olivat sekalaatuisia. 5
Leon Legge - kokenut keskuspuolustaja, joka voitti ylennyksen tältä tasolta Gillinghamin kanssa vuosina 2012-13, näytti hallitsevalta ilmassa, vaikka hän ei selvästikään ole nopein. Epäilemättä suurin uhka vastustajalaatikossa toisella puoliajalla kaikista kentällä olevista Vale-pelaajista. 7
Nathan Smith – keskuspuolustaja, joka näyttää riittävän tasaisesti, mutta ehkä se ei aiheuttanut yhtä suurta uhkaa vastustajan laatikossa kuin Legge. 6
Adam Crookes – Nottingham Forestin lainaaja kamppaili käsitellä Broomia, kun hän oli eristetty leveästä miehestä, mikä johtuu osittain siitä, että hän on keskuspuolustaja ja antaa siten todennäköisemmin vastustajalleen enemmän tilaa. Toisella puoliajalla, hän teki yhden tai kaksi hyvää juoksua linjojen läpi, mutta ei voinut valita oikeaa läpipalloa otteluun. 6

David Worrall – laitahyökkääjä palkittiin hyvästä näytöksestä penkiltä Tranmerea vastaan, kun hän aloitti ensimmäisen kerran Askeyn johdolla. Kiireinen alkuvaiheessa ilman, että se tuottaisi risteytysten laatua, sitten käänsi kotiin Montanon matalan keskityksen vain ensimmäisen puoliajan maaliin, joka suljettiin pois paitsiossa. Hän oli kyynärpään vastaanottopäässä toisen erän alussa ja kesti herätäkseen henkiin. 5
Manny Oyeleke - entinen Aldershotin keskikenttäpelaaja, takaisin loukkaantumisesta ja ehkä se näkyi hänen suorituksessaan. 4-4-2-järjestelmä ei antanut hänelle paljoa vapautta puristaa vastustajalle sillä tavalla, josta hän usein pitää, mutta myös yksi tai kaksi hänen esityksensä teknistä näkökohtaa meni pieleen. Se oli ymmärrettävää, siksi, että hänet poistettiin, kun ottelusta oli jäljellä hieman yli neljännes. 4
Anthony Kay – pitävä keskikenttäpelaaja oli asemallisesti kurinalainen, mutta ei tarjonnut liikaa liikkuvuutta tai laatua hallussa. Poimi yhden hyvän diagonaalipallon päätösvaiheessa, mutta se oli yksi positiivinen kohta veteraanin muuten rajoitetussa suorituksessa. 5
Cristian Montano – laitahyökkääjä teki vaikutuksen tullessaan vaihtopelaajaksi Tranmerea vastaan, ja hänet palkittiin hyvällä aloituksella; vaikka Montano nautti yhdestä tai kahdesta kirkkaasta hetkestä, nimittäin Worrallin maali, joka suljettiin pois paitsiossa, hän kamppaili päästäkseen kilpailuun melko pienenä pelaajana. Huomasi olevansa yhden tai kahden voimakkaan haasteen edessä, liian, Tästä syystä hänet otettiin pois 73 minuuttia. 6

Tom Pope – kohdemies näytti hieman rasittuneelta vastuusta olla niin tärkeä osa Valen pitkää pallopeliä – ja se voi helposti unohtaa ajoittain, että pituudestaan ​​​​huolimatta hänellä on myös kohtuullinen kosketus, kun pallo on kannella. 4
Ben Whitfield – pienellä hyökkääjällä oli Valen paras ensimmäinen puolisko, pistelyt Flindersin kämmenet pitkän matkan ajomatkalla 15 minuutissa, mutta muuten hän kamppaili päästäkseen kilpailuun. Koska hän on erittäin pieni esiintyjä, hänen vaikutuksensa riippui melkein täysin siitä, pystyikö paavi voittaa ne alkuperäiset pallot. Hän esti vapaapotkun seinästä juuri ennen tuntimerkkiä. 5

Tom Conlon (v. 67) – energinen keskikenttäpelaaja tuotiin korvaamaan loukkaantunut Oyeleke ja löysi tarkkuuden vapaapotkuissaan, ansainnut kiitosta, kun manageri John Askeylta kysyttiin hänestä ottelun jälkeen. 7

Ricky Miller (73-vuotias) – individualistinen hyökkääjä tuotiin yhteyteen Popeen loppuvaiheessa, mutta huomasi olevansa kenkäsarvillinen vasemmalla. 5