Cheltenham Town 1-3 Colchester United Pelaajien arvosanat:Atangana tekee vaikutuksen

John McGreal – east.co.uk

Kiihkeän kohtaamisen jälkeen Colchester United voitti Cheltenham Townissa 3-1 Luke Norrisin ja Harry Pellin rangaistuslaukauksen ansiosta. Tässä kuusi asiaa pelistä.

Cheltenham Town

Scott Flinders – entinen Hartlepoolin pysäyttäjä on kiistatta yksi liigan kakkoslajin parhaista maalivahdeista ja oli erottuva esiintyjä viidessä ensimmäisessä pelissä. Ei pitäisi syyttää siitä, että Cheltenham päästi kolme maalia; ei häpeä saada kahdella rangaistuspotkulla ja hienolla vapaapotkulla. 5

Jordon Forster – skotti pelasi suurimman osan viime kaudesta keskuspuolustajana ennen pitkäaikaista loukkaantumista; tässä, uuden allekirjoituksen puuttuminen Sean Long on nähnyt hänet sijaisena oikeanpuoleisena. Vaikka Forster oli hallitseva ilmassa, hän ei ollut tarpeeksi varma hallussaan hallussaan hyökätäkseen laitaan ja toisen puoliskon paineen aikana, tämä tarkoitti, että Cheltenhamin peli meni toiselle puolelle. 4
Johnny Mullins – entinen Lutonin mies on yksi harvoista Cheltenhamin uusista sopimuksista, jotka ovat päässeet maahan. lisäsi kaivattua kokemusta ja varmuutta taustalinjaan, joka näytti toisinaan epävakaalta viime vuonna. On reilua sanoa, että Cheltenham saattaa päästää vähemmän tänä vuonna, eikä heidän puolustustaan ​​pitäisi syyttää kolmen maalin päästämisestä. Joskus piti lyödä Barnettia enemmän hallussaan. 6
Will Boyle – entisen Huddersfieldin miehen pituus voi tehdä hänestä todellisen uhan sarjoissa. Vaikka hänen viime kauden muotonsa oli osuma ja miss, hänen kykynsä näyttää nousevan esiin kokeneemman kumppanin rinnalla. 7
Tom Field – vasen puolustaja liittyi lainaan Brentfordista perjantaina ja joutui tekemään ensimmäisen starttinsa päivää myöhemmin, Chris Husseyn kunto-ongelman takia. 21-vuotias, joka on teknisesti erittäin taitava, pyrkii vahvistumaan ja aktivoitumaan puolustavammin; sen pitäisi tulla tavallisen jalkapallon kanssa Whaddon Roadilla. Kenttä joutui joskus kiinni asennosta varhain, kuten näimme avaustapahtumassa, mutta hän tuki Broomia hyvin tauon jälkeen. 5

Nigel Atangana – aggressiivisella pallon voittajalla on, tämän blogin vaatimattoman mielipiteen mukaan ollut yksi aliarvostetuimmista pelaajista League Twossa jonkin aikaa. Joo, hän hylkää joskus paikkansa – ja oli hieman röyhkeä, kun hän antoi aikaisen rangaistuspotkun – mutta hän teki usein hyvän taklauksen tuloksena ja hänen syöttönsä oli positiivinen. 8

Kevin Dawson – hänen pyrkimyksiään ei voitu kyseenalaistaa ja hänen liikkeensä oli välillä kunnollista, mutta joskus häneltä puuttui viimeinen osa laatua maksimoidakseen asemansa, johon hän pääsi. Tekikö Cheltenhamin maalin, kohtuuden nimessä. 5
Jacob Maddox – kuten Chelsean nuorisoasioissa kouluttautuneelta lainaajalta voi odottaa, Maddoxilla oli nopeat jalat ahtaissa paikoissa. Hänen hallussaanpitonsa oli kuitenkin rajallista ja hän oli joskus liian innokas tunkeutumaan ruuhkaisille alueille, sen sijaan, että pudottaisi muutaman jaardin syvemmälle ja auttaisi Atanganaa hallitsemaan prosessia – sitä tarvitaan enemmän, on lähimpänä toista keskikenttäpelaajaa. Tämä alhainen pistemäärä ei tarkoita, että hän teki sen minkä voi tehdä huonosti, mutta se, mitä hän voi tehdä, ei ollut sitä, mitä Cheltenham tarvitsi järjestelmässä. 4
Ryan Broom – Bristol Rovers -akatemiasta valmistunut voi pelata missä tahansa kummallakin laidalla ja lisätä vauhtia ja suoruutta. Hän ei vain aiheuttanut jatkuvia ongelmia 20 minuutin ajan toisen puoliajan alussa, hän näyttää myös upealta urheilijalta; Hän oli loukkaantunut muutaman minuutin ajan ensimmäisellä puoliajalla, hetkiä myöhemmin, sprintti kentän puolivälissä asettaakseen vahvan haasteen. 8

Manny Duku – hollantilainen on varmasti ansainnut voittonsa EFL:ssä oltuaan kolme vuotta ei-liigassa viiden seuran kanssa. mutta on reilua sanoa, että tämä ei ollut hänen päivänsä. Olisi pitänyt lähettää kauhistuttavaan haasteeseen Eastmanille, ja hänet alitettiin toisen puoliajan puolivälissä. 4
Sam Jones – ehkä kirkkaampi kahdesta hyökkääjästä, Jones teki Cheltenhamin parhaan ensimmäisen puoliajan, vierittää pallon vain leveälle kaukaa kentän ulkopuolelta. Hyvä liike vasempaan kanavaan toisella puoliajalla. 7

Kelsey Mooney (v. 54) – Aston Villan lainaajalla tiedetään olevan kohtuullinen kehys, mutta hän ei vaikuttanut asiaan liikaa; siitä huolimatta, se on ehkä odotettavissa, kun otetaan huomioon hänen kokemattomuutensa senioripelissä. 5
Tyrone Barnett (78-v.) – Port Valen lainalainen tarjosi todellista fyysistä läsnäoloa ja aiheutti ongelmia Kentille. Jos hän olisi tullut, kun Mooney teki, voisimme tarkastella erilaista tulosta. 7
Kalvin Kalala (89) – osoitti nopeat jalkansa lyhyessä ajassa kentällä. 6

Colchester United

Dillon Barnes – maalivahtia ei testattu niin paljon kuin hän olisi voinut odottaa suhteessa Colchesterin kohtaamaan paineeseen, mutta hän saattoi ajatella, että hän olisi voinut tehdä paremmin Dawsonin maalin kanssa. Etsii kauan Noublea maalipotkuillaan, tai joskus Mandron sen jälkeen kun hän tuli. 5

Frankie Kent - komentaja noin ensimmäisen tunnin aikana ja uhkasi vastustajan laatikossa, mutta ehkä elämä oli vaikeampaa, kun Barnett tuli. Yksi tai kaksi tärkeää lohkoa tauon jälkeen. 7
Tom Eastman – vankka esitys, jossa hän taisteli siitä huolimatta, että hän oli vastaanottamassa Dukun huonon haasteen ensimmäisellä puoliajalla. Yksi tai kaksi tarkkaa diagonaalipalloa Noublelle. 7
Luke Prosser – ex-southend-puolustaja on kamppaillut loukkaantumisten kanssa viime vuosina, mutta näyttää toipuneen ja tullut The U:n avainmieheksi. 7

Ryan Jackson – entisen Newportin oikeanpuoleisen puolustajan vaikuttavat kaukoheitot ovat vaikuttaneet kahteen Colchesterin maaliin tällä kaudella. Vaikka hän osoitti pystyvänsä saamaan etäisyyttä pitkillä heitoillaan tänä vuonna, ne eivät johtaneet selkeisiin tilanteisiin tässä tilanteessa. Nousi ja alas laita hyvin ensimmäisellä puoliajalla, mutta huomasi venyneensä enemmän tauon jälkeen, kun hän tarvitsi apua sellaisilta kuin Pelliltä. 6
Brandon Comley – istui syvällä suuren osan pelistä yrittäessään suojella takalinjaa; vaikka hän onnistuikin estämään Cheltenhamilta tilaa edistyneillä alueilla, hän ei välttämättä pakottanut itseään kilpailuun positiivisessa mielessä. 6
Harry Pell – kasvot vanhaa seuraansa, Pell osoitti välähdyksiä laadusta, joka auttoi Cheltenhamia voittamaan National Leaguen mestaruuden kaudella 2015–2016, mutta näimme enimmäkseen hänen pelinsä puolustavampia puolia; ironisesti, se oli jotain, josta häntä oli kuulusteltu ollessaan Whaddon Roadilla. Voitti rangaistuspotkun ensimmäisestä maalista ja teki maalin kolmannesta maalista, kotikannattajien suureksi pettymykseksi, vaikka hän käsitteli maalin sopivasti hillitysti. 7
Kane Vincent-Young – vasen puolustaja on arvostettu Colchesterissa jo jonkin aikaa, mutta täällä, hän ei kyennyt näyttämään, mitä hän osaa tehdä hyökkäävässä mielessä. Näytti kuitenkin varmemmin puolustavalta tauon jälkeen kuin Jackson - osittain siksi, että hän ei ollut suoraan edessään. 6

Sammie Szmodics – hyökkäävä keskikenttäpelaaja toivoo lisäävänsä peliinsä johdonmukaisuutta tällä kaudella, mutta tämä oli suhteellisen hiljainen esitys akatemiasta valmistuneelta; siitä huolimatta, hän voitti rangaistuspotkun kolmannesta maalista. 5

Frank Nouble - hyökkääjä, joka on kyllin epäitsekäs ajautuakseen ajoittain laajoille alueille, nautti hyvästä kaudesta Newportissa viime kaudella ja on jatkanut tätä muotoaan täällä. Hänen voimansa, ilmavoima teki hänestä hyödyllisen ulospallon syvältä samalla kun hänen vauhtinsa tarkoitti, satunnaisesti, hän uhkasi tauolla, vaikka hän vietti suuren osan toisesta puoliskosta istuen syvemmällä kuin hän olisi halunnut. 7
Luke Norris – armoton salametsästäjä tällä tasolla, Norris varmasti osoitti taitoa päästä maalintekopaikoille; hän teki myös rangaistuspotkun avauksesta ja upean vapaapotkun. Toisella puoliajalla kuitenkin kun Colchester ei keksinyt hänelle mahdollisuuksia, häneltä puuttui vauhtia ja voimaa voittaakseen taistelunsa henkilökohtaisesti, mikä saattaa selittää miksi hänet otettiin pois. Saattaa kuulostaa tyhmältä sanoa, mutta hän ei tarjonnut paljon, hänen kahden maalinsa lisäksi. 6

Mikael Mandron (66:lla) – tuotiin vaihtoehtoisena vertailukohtana Noublelle Barnesin maalipotkuista, mutta vauhti puuttui päästäkseen taakse. 5
Diaz Wright (86) – hänellä ei ollut paljon aikaa vaikuttaa menettelyihin, vaikka olikin yllättävää, että Aaron Collins ei tullut penkiltä käyttääkseen tiskillä. 5

[Cheltenham Town 1-3 Colchester United Pelaajien arvosanat:Atangana tekee vaikutuksen: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038601.html ]