Viimeinkin täydellinen kilpailu täydelliseen pistoon

Kirjailija:John Furgele

Voitto, vihdoinkin!

Sijattuaan toiseksi suuressa panoskilpailussa kahdeksan kertaa tänä vuonna, Perfect Sting vietti päivänsä auringossa, kun hän käytti valtaansa voittaakseen 600 000 dollarin Breeders Crown 3-vuotiaan tempon The Meadowlandsissa 31. lokakuuta.

Täydellinen Sting – Kuva:Mike Lisa

Vuonna 2020 hän oli paras 2-vuotias – tahdistaja tai raviaja – 10 vastaan ​​10, mukaan lukien kuollut voitto Breeders Crown 2-Year-Old Pacessa. Tänä vuonna mikään valjaat hevonen ei ole ollut johdonmukaisempi, mutta toiseksi sijoittuminen niin monta kertaa voi olla turhauttavaa. Onneksi Perfect Stingin ei tarvinnut vastata lyömistä koskeviin kysymyksiin. Ja kun Charlie May johti venytystä, näytti siltä, ​​että Perfect Sting saattaa sijoittua toiseksi yhdeksännen kerran. Sitä ei tapahtunut, ja voitto saattaa riittää ansaitsemaan hänen Vuoden hevosen -kunniamerkin.

Kun kisa oli ohi, oli Always B Mikin pojalla odotettu juhla. Valmentaja Joe Holloway kutsui sitä toisella tavalla.

"Helpotus. Helpotus siitä, että hän vihdoin ilmestyi suuressa kilpailussa, Holloway sanoi. ”Olimme olleet johdonmukaisia ​​koko vuoden, mutta emme olleet saaneet työtä valmiiksi. Tarvitsimme allekirjoitusvoiton, ja tämä oli melko hyvä tapa tehdä se.

Muistakaamme, että Perfect Stingillä oli kuusi voittoa Breeders Crownissa, mutta ne olivat pienissä panoksissa. Hän oli sijoittunut toiseksi useimmissa suurissa ja tuskallisella tavalla. Toiseksi sijoittuivat Cane Pace, Little Brown Jug, Meadowlands Pace, Pepsi North America Cup ja Tattersalls Pace.

Holloway tiivisti nämä valokuvat:"Kuusi jalkaa suuruudesta", hän sanoi. "Hän on ollut johdonmukaisin ja hän on ansainnut eniten rahaa, mutta tarvitsimme tämän voiton."

Kuljettaja David Miller toisti monien tunteita valjaskilpailuissa.

Perfect Sting on ollut kiireinen, eivätkä hänen yhteydensä ole varmasti heikentäneet kilpailua. Sen lisäksi, että hän aloitti 10 kertaa 2-vuotiaana, hän on nyt 7-8-1 16 lähdössä vuonna 2021. Breeders Crownin voitto nostaa hänen kauden tulonsa 1 273 847 dollariin ja 1 808 147 dollariin.

Hänestä tuli myös ensimmäinen urosvauhti, joka voitti Breeders Crown -palkinnot 2- ja 3-vuotiaana sen jälkeen, kun Artiscape voitti sen vuosina 1987 ja 1988.

Voitto toi hänelle myös kutsun $350 000 TVG Free for All Pace -tapahtumaan joka kilpaillaan The Meadowlandsissa 20. marraskuuta – kilpailu, joka on todennäköisesti hänen uransa viimeinen.

Sen omistaa George Segalin Brittany Farms, joka johtaa kaikkia omistajia 21 Breeders Crown -voitolla. Segalilta kysyttiin, vanheneeko voittaminen koskaan.

"Ei todellakaan", hän sanoi. "Olen vasta 83 ja minulla on vielä paljon vuosia jäljellä."

TVG Free for All Pace antaa Perfect Stingille mahdollisuuden testata taitojaan vanhempia tahdistuksia vastaan ​​ensimmäistä kertaa.

Jos olet fani, haluaisit nähdä Perfect Stingin kilpailevan vielä vuoden, mutta bisnes on bisnestä, ja suunnitelmana on, että tulevat kilpakortit ovat toivottavasti täynnä tämän lahjakkaan varsan lapsia.