Suurimmat Breeders’ Cupin häiriöt, kilpailu rodulta (osa 1)

Urheilumaailma on täynnä murheita:David vastaan ​​Goljat, Yhdysvaltain jääkiekkojoukkue, joka voitti Neuvostoliiton vuoden 1980 olympialaisissa, ja rakkaani New York Jets voittaa minkä tahansa pelin. Jos olet koskaan ollut radalla, kun iso kaukolaukaus osuu, tunne voi olla sähköinen, koska joku on todennäköisesti osunut elämäsi vetoon. On hauskaa juurruttaa altavastaajia.

Vaikka Breeders’ Cup on kuin hevoskilpailujen All-Star Game, suuret suosikit eivät aina voita. Itse asiassa 360 hevosesta, jotka ovat siirtyneet suosikiksi, 112 on voittanut, mikä on 31 % voittoprosentti. Tämä on hius vähemmän kuin suosikit normaalisti suoriutuvat. Näistä suosikeista 67 on mennyt todennäköisyyksiksi, mikä on johtanut 29 voittajaan 43 prosentin voittoprosentilla. Sitä vastoin 45 hevosta on hävinnyt kertoimella 100-1 tai huonommalla, ja ne ovat tuottaneet vain yhden voittajan.

Joten, mitkä ovat suurimmat häiriöt kussakin Breeders’ Cup -kilpailussa? Annamme ne sinulle pienimmästä suurimpaan voittoon.

Osassa 2 tarkastelemme luettelon loppuosaa. Missä kilpailuissa uskot näkevän tänä vuonna uuden suurimman järkytyksen?

16 Juvenile Turf Sprint

Bulletin (10,60 $) – 2018

Juvenile Turf Sprint on uusi lapsi, joka on ajettu vain kolme kertaa sen perustamisesta vuonna 2018. 2018 on myös pisin hintakilpailun voittajan vuosi. Bulletin otti kentän johdosta johtoon erolla 4-1. Hän palaisi toisen vuoden kampanjaansa voittamalla vaikuttavan voiton Palisades Turf Sprintissä Keenelandissa, mutta ei ole voittanut kilpailua sen jälkeen ja kilpaili viimeksi Randwick Race Course -radalla Australiassa toukokuussa 2021.

15 nuorta pellasta

Jakaminen (29,60 $) – 2019

Tämä kastanjapentu otti kilpailun hallintaansa myöhään painettuaan vauhtia koko matkan ajan voittaakseen suosikki Daahheyn venyttelyssä väsyttävän Sweet Melanian ohittaneen parin. Hän palasi toisen vuoden kampanjaansa voittaen Churchillin Tepin Stakes -tapahtuman ennen lähetystä Ascotiin, jossa hän sijoittui toiseksi Grade 1 Coronation Stakes -sarjassa. Hän palasi Yhdysvaltoihin ja voitti luokan 2 Edgewoodin Churchilissä, mutta jäi eläkkeelle ennen 4-vuotiasta kampanjaansa.

14 Juvenile Sprint

Hightail (32,80 $) – 2012

Tämä varsa nappasi kärjessä olevan 1-2-suosikin johdossa voittaakseen nenän, mikä olisi hänen uransa ensimmäinen ja ainoa voitto, joka oli pisin lyönti laudalla. viiden hevosen kenttä 15-1. Hän tekisi vielä yhden uran aloituksen kaksi viikkoa myöhemmin Grade 3 Delta Downs Jackpot Stakesissa ja sijoittui heikosti neljänneksi. Tässä kilpailussa kilpailtiin vain kahdesti, joten Hightail on ainakin upottanut itsensä Breeders’ Cupin historiaan.

13 Sprint

Sheikh Albadou (54,60 dollaria) – 1991

Tämä luokan 1 voittaja Euroopassa järkytti amerikkalaisia ​​vainoamalla ja sitten ajamalla alas vauhtia säätelevää Mediasuunnitelmaa eikä koskaan katsonut taaksepäin 26-1:een. Hänellä oli seuraavana vuonna menestyvä kampanja, joka huipentui toiseen matkaan Yhdysvaltoihin, jossa hän sijoittui toiseksi Rubianon jälkeen Grade 1 Vosburghissa Belmontissa ja päätti uransa neljännellä sijalla Breeders' Cup Sprintissä, tällä kertaa 3. 1.

12 Juvenile Turf

Fire at Will (62,40 dollaria) – 2020

Tämä Mike Makerin harjoittelija juoksi kärjessä olevan Outadoren alas ja saavutti kolmen mittaisen eron suosikki Battlegroundista ollakseen ensimmäinen kahdesta hevosesta, joilla on ollut ennätyshäiriöitä. heidän divisioonansa vuonna 2020. Vedonlyöjät eivät kunnioittaneet häntä, kun hän voitti Grade 2 Pilgrim Stakes -sarjan edellisessä startissaan. Saatuaan pettymyksen kahdeksannen luokan 2 Fountain of Youthissa ja kolmannen luokan 3 Transylvaniassa, hän on ollut sivussa toistaiseksi.

11 Turf Sprint

Aavikon koodi (75,00 $) – 2008

Mikä oli jännittävä lopputulos, kun tämä varsapultti näki 10. th ensimmäiseksi pääseminen venyttelyssä olisi hänen 24 kilpailun mittaisen uransa suurin kilpailu 36-1. Hän palasi puolustamaan kruunuaan vuonna 2009, mutta ei silti saanut minkäänlaista kunnioitusta ikkunoissa, jotka sammuvat tilanteessa 22-1. Hän sijoittui sijalle 13 .

10 Dirt Mile

Dakota-puhelin (77,40 dollaria) – 2010

Tämä ruuna juoksi elämänsä kilpailun Churchill Downsissa dramaattisella tavalla viimeisestä ensimmäiseksi voittaakseen valokuvan nopeaa Morning Linea vastaan. Hän ei onnistunut lyömään maalitaulua vielä kolme kertaa, eikä hän onnistunut osumaan laudalle missään kilpailussa.

9 maraton

Afleet Again (85,20 $) – 2011

Kusi kertaa kilpaillussa kilpailussa se tarjosi hienoja hetkiä, mukaan lukien Afleet Againin suuri päätöskilpailu Churchillin maasta 41-1. Hän lähti radalle vain kerran tämän järkytyksen jälkeen ja sijoittui neljänneksi Woodbinen Grade 3 Valedictoryssa.