Chelsea 4-3 Watford Player Ratings:subs loistaa

Terry juhlii avajaisia ​​– metro.co.uk

Chelsea päätti ensimmäisen ottelunsa mestaruuden jälkeen dramaattisella 4-3-voitolla 16. sijan Watfordista – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Chelsea

Asmir Begovic – Huono jakelu ja hänen vastustajansa eivät uhanneet sillä säännöllisyydellä, jonka heidän kolme maaliaan saattaisivat vihjata. Courtoisin paikka on turvallinen tämän todisteen perusteella. 2

Kurt Zouma – lähtee haasteisiin liian nopeasti, kuten näimme Janmaan maalin kohdalla. 3
John Terry – yksi satuhetki, joka osoittaa, miksi hän on nyt tehnyt maalin 17 Chelsean kautta peräkkäin. Hänen puolustautumisensa ensimmäiselle tasoitusmaalille osoittaa kuitenkin, miksi tämä on hänen viimeinen. 4
Nathan Aké – kantoi pallon hyvin ensimmäisellä puoliajalla ja oli käsi Batshuayin maalissa. Osoitti naiivia Watfordin toista maalia antamalla Janmaatin ampua vahvemmalle jalalleen. 4

Cesar Azpilicueta – otti maalinsa hyvin, mutta ei tarjoa tarpeeksi vauhtia ja leveyttä pelatakseen laitapuolustajaroolia säännöllisesti. 4
N'Golo Kanté – katosi loitsujen takia, mutta pelasi yhden tai kaksi erinomaista eteenpäinsyöttöä ja heräsi henkiin viimeisen 10 minuutin aikana, pallon varastaminen johdolla voittajaan. 6
Nathaniel Chalobah – joutui sekaannukseen Terryn kanssa Watfordin ensimmäisestä tasoitusmaalista hitaassa käynnistyksessä. Parannettu siitä lähtien muutamalla kirkkaalla juoksulla, mutta ei omistanut keskikenttää tarpeeksi kauan vakuuttaakseen. 5
Kenedy – ei päässyt peliin. Hänen tiukka kulmansa voitti kulman, joka johti toiseen maaliin, mutta ei ollut yllätys, että hänet poistettiin. 4

Willian – Chelsean johdonmukaisin esiintyjä. Vilkas koko ajan ja onneton, ettei maalia tehty. 9
Eden Hazard - Pääsi aina hyville sijoille ja parani ensimmäisen puoliajan edetessä. Usein likainen kuten tavallisesti. 8
Michy Batshuayi – Energinen ja oikeassa paikassa maalilleen, Silti häneltä puuttui pito-ominaisuudet vakiinnuttaakseen itsensä mahdollisena Costan korvaajana. Hieman ahne viimeisellä kolmanneksella. 6

Ola Aina (75) – näytti kirkkaalta ja näki Gomesin kaukolaukauksensa. 6
Cesc Fàbregas (79.) – muutti peliä upealla kaukosyöttöllään ja sijoittuneella 88. minuutilla. 9
Pedro (84:ssä) – lisäsi vauhtia tauolle viimeisillä hetkillä. 6

Watford

Heurelho Gomes – olisi voinut tehdä paremmin Terryn avauspelin kanssa, mutta teki joitain kunnollisia pysähdyksiä toisella puoliajalla. 5

Adrian Mariappa – pelasi hyvin ensimmäisen puoliajan, mutta vaikeuksia käsitellä Chelsean irtautumisia tauon jälkeen. 4
Sebastian Prödl – kilpaili hyvin suuren osan pelistä, ainakin avoimessa pelissä ennen hänen irtisanomistaan ​​loukkaantumisajan takia. 4
Jose Holebas – aivan liian röyhkeä, sekä haasteiden että yleisen aseman suhteen. Keskuspuolustaja, joka hyökkäsi laitapuolustajan vapaudella, jättäen aukkoja, joita Chelsea uhkasi hyödyntää. 2

Nordin Amrabat – parhaimmillaan hän voi terrorisoida laitapuolustajaa vauhtillaan ja voimallaan, mutta emme nähneet mitään siitä. Ehkä hänen itseluottamukseensa ovat vaikuttaneet loukkaantumiset, mutta hän näytti epätavallisen epäröivältä. 3
Tom Cleverley – painoi Zoumaa tehokkaasti ensimmäisellä puoliajalla ja työskenteli kovasti koko illan, teki erinomaisen ristin Okakan tasoittajalle. 6
Valon Behrami – kontrolloi toimintaa varhain, mutta hänen oli vaikea hallita joidenkin Chelsean toisen puoliajan hyökkäysten tahtia. Ammutti laajalta kantamasta Watfordin ollessa vaakatasossa. 5
Abdoulaye Doucouré – osoitti läsnäolonsa keskikentällä ja hänellä oli aina aikaa palloon. Olisi voinut mennä ohi hieman suuremmalla kunnianhimolla. 6
Daryl Janmaat – tarvitaan peittämään Holebasin juoksuja ovelammin, mutta vaatii jotain erityistä, jotta useat Chelsea-pelaajat saataisiin huijatuksi matkalla kohti yksinmaalaa. 5

Etienne Capoue – osoitti hyvää opportunismia maalilleen, tosin puuttuu jonkin verran vauhtia, joka vaaditaan pelaamiseen toisena hyökkääjänä. 5
Mbaye Niang – hänen taipumuksensa ajautua laajoille alueille tarkoitti, että Watfordilla ei ollut keskipistettä. Pitäisi käyttää yhtä hyvin kuin päähyökkääjä, yhden sijaan. 4

Stefano Okaka (71-v.) – näytti uhkaukselta heti tullessaan. Älykäs viimeistely palkinto hänelle pysymisestä maalintekopaikoissa. 9
Troy Deeney (90+1) – se, että Okaka esiintyi ennen häntä, saattaa paljastaa hieman hänen tulevaisuudestaan. Varattu turhan kiistan jälkeen italialaisen kanssa loukkaantumisajalla. Ei käytössä