Millwall 0-3 Fulhamin pelaajaluokitukset:McDonald king

Slav hymyilee joskus… – getwestlondon.co.uk

Kun Millwall pelasi perjantai-illan Lontoon derbyä kuin olympiajuoksija, Fulham pelasi sitä kuin maratonjuoksija:jälkimmäinen nousi kärkeen Ryan Sessegnonin toisen puoliajan maalien ansiosta, Kevin McDonald ja Aleksandar Mitrovic. Tässä pelaaja-arviomme Whitesin 3-0 vierasvoitosta.

Leijonat

Jordan Archer – hän on pelannut erinomaisia ​​suorituksia Barnsleyssä ja Sheffield Unitedissa äskettäin, tämä oli hyvin vapaapäivä Archerille. Hän pystyi vain torjumaan Mitrovicin ponnistelut avauspelissä ja olisi voinut pärjätä paljon paremmin McDonald’sin kaukolaukaisijalla – käytettyä vasenta kättä olisi pitänyt käyttää oikeaa. 2

Mahlon Romeo – loi varhain uhan voimakkailla juoksullaan, mutta osoitti toisinaan puolustavaa naiivia, varsinkin Fulhamin ensimmäisestä maalista, kun hän ei pystynyt seuraamaan Sessegnonin juoksua. 3
Shaun Hutchinson – hän oli niin innokas käsittelemään Mitrovicia, ettei hän aina ollut tietoinen vaihtoehtoisista uhista. Toisen maalin jälkeen oli vaikeuksia edes hillitä serbiä, kun hänen ympärillään olevat pelaajat työntyivät eteenpäin ja hän jäi eristyksiin. 3
Jake Cooper – osui bariin kolmessa minuutissa, eikä ollut pääsyyllinen Millwallin toisen puoliskon laskuun. Hän olisi kuitenkin voinut pysyä lähempänä Mitrovicia kolmatta maalia varten, kun Kalas pääsi eteenpäin. 5
James Meredith – vastahakoisempi tukemaan hyökkäystä kuin Romeo, mutta osittain siksi, hän kohtasi vähemmän ongelmia puolustuksessa. 5

Jed Wallace – uhkasi varhain suoralla ehdolla, yksi hänen yrityksistään, joka vaati Reamin maalilinjan puhdistuksen. Hidas sulkeutuminen puolustuskolmanneksella kuitenkin, ja se osoittautui ongelmalliseksi toiselle maalille. 5
Shaun Williams – yksi tai kaksi yksinkertaista toimitusta varhaisessa vaiheessa aiheutti ongelmia, ja hän oli luultavasti lähinnä Millwallia toisella puoliajalla spekulatiivisella laukauksella suoraan maalivahtia kohti. Teki Cairneylle loistavan haasteen asettaa sävyn varhain, mutta ei voinut kestää tätä aggressiota. 4
George Saville – nopea ottamaan haasteita varhain, mutta omaksui pian hillitymmän roolin, mahdollisesti suunnittelusta, mutta todennäköisemmin väsyneiden jalkojen vuoksi, jonka näimme, kun hän liukastui toiselle. 3
Ben Marshall – teki loistavia toimituksia, joista Millwall olisi voinut tehdä maalin ensimmäisellä puoliajalla, mutta se oli hiljaisempi tauon jälkeen ennen kuin hänet otettiin pois toisen puoliajan puolivälissä. 6

Lee Gregory – ei oikein saanut yhteyttä hänen tielleen tulleisiin puolimahdollisuuksiin ja ristiin. Emme leikkineet tulella ja ajamalla, jota olemme tottuneet odottamaan häneltä. 3
Steve Morison – Millwallin hyökkäysten keskipiste varhaisessa vaiheessa, mutta siitä tuli pian reunahahmo. Fulhamin hallussapito tarkoitti, että hän oli joko kilometrien päässä tapahtumasta, tai pakotetaan takaisin puolustavaan rooliin. 3

Tom Elliott (65:llä) – normaalisti penkiltä, mutta tässä tapauksessa kolmen hyökkääjän läsnäolo vain antoi Fulhamille enemmän tilaa keskusalueilla manipuloida. 4
Tim Cahill (77) – olisi voinut olla onnekas välttääkseen Fredericksin kyynärpään lähettämisen. 4
Aiden O'Brien (85)

Valkoiset

Marcus Bettinelli – sai pienintäkään kosketusta Cooperin varhaisessa otsikossa ennen kuin hän suoritti tuplatorjuntaan kieltämällä Williamsin, josta hän teki myös yksinkertaisemman pysähdyksen toisella jaksolla. Vaikuttava jakelu. 7

Ryan Fredericks - Fulham hyökkäsi joko vasemmalla tai keskialueilla, joten Fredericksin rooli ei ollut niin näkyvä kuin tavallisesti. Jos hän yrittäisi hyökätä joka kerta kun hän sai pallon haluamallaan tavalla, Peli saattoi ottaa korkeamman tempon, mikä ei tässä tapauksessa olisi sopinut hänen joukkuetovereilleen. 6
Denis Odoi – syyllistynyt siihen, että hän antoi Cooperin paeta huomionsa varhain ja vaikka hän kehittyi jatkuvasti, hän ei ollut yhtä vaikuttava kuin hänen kumppaninsa. Vaikea välttää tunnetta, jonka Fulham voisi tehdä isommalla keskuspuolustajalla, joka pystyy selviytymään toimituksista, kun pelejä ei pelata heidän ehdoillaan. 6
Tim Ream – koska hän oli niin varma kantaessaan pallon vastustajan puolikkaalle, Morison pakotettiin takaisin alueille, joihin hän ei halunnut mennä. Loistava maalilinjan torjunta Wallacelta ensimmäisellä puoliajalla. 9
Matt Targett – uhkasi vasemmalla ensimmäisellä puoliskolla yhdellä tai kahdella hienolla toimituksella. Ei aivan yhtä seikkailunhaluinen tauon jälkeen, mutta auttoi Fulhamia hallitsemaan peliä. 8

Stefan Johansen - keskikenttätrion kauimpana hyökkääjä, Johansen linkitti pelin ja etsi tappajasyöttöä viimeisellä kolmanneksella. Vaikutus kasvoi pelin edetessä. 9
Kevin McDonald – syvin kolmesta keskikenttäpelaajasta, etsivät usein yksinkertaista syöttöä tappaakseen pelin tempon Fulhamille sopivalla tavalla. Ansaittu maalinsa – vaikuttava isku kantamasta. 10
Tom Cairney – nappasi pallon kiinni kerran varhain ja käänsi selkänsä Williamsin toiselle puoliskolle, mutta olemme nirsoja. Toimii syvemmin kuin näimme viime kaudella ja auttoi McDonaldia säätämään tempon Fulhamin kasvaessa hallintaansa. 8

Lukas Piazon – hiljainen aloitus, mutta neljännestunnin jälkeen hän alkoi löytää mukavia paikkoja keskikentän takaa, siirtää palloa nopeasti. Varastamatta välttämättä esitystä, hän vaikutti esityksen sujuvuuteen. 8
Alexandar Mitrovic – ensimmäiset 60 minuuttia, kyse oli Hutchinsonin miehittämisestä, jotta muille pelaajille jäisi enemmän tilaa. Hän tuli omilleen viimeisen puolen tunnin aikana, kun aukot avautuivat, mikä mahdollisti hänen todella kiusata kahta keskuspuolustajaa. kuten hän teki kolmannen maalinsa. Ihanan epäitsekäs näyttö. 9
Ryan Sessegnon – ei ensimmäistä kertaa tällä kaudella, hän oli lähes anonyymi rakennuspelissä ja sen seurauksena hänestä tuli paljon vaikeampi merkitä. Kun mahdollisuuksia tulee, hän murtautuu maalintekijäpaikoille - kuten näimme avauspelissä - melkein kuin salametsästäjä, joka leikkii leveästi. 8

Tomas Kalas (v. 83) – upea valssi Millwallin keskikentän läpi ennen kuin Mitrovic tiilaa kolmannen kerran. Kalas on keskuspuolustaja, mutta et olisi arvannut! 7