Chesterfield 1-2 Accrington Six Things:päästä päähän

Wilksillä on ollut suuri vaikutus Accyssa – tagram.org

Sykkivän iltapäivän jälkeen Accrington Stanley voitti 10-miehen Chesterfieldin 2-1 Billy Keen ja Mallik Wilksin maalien ansiosta. Tässä kuusi keskeistä puheenaihetta kiehtovasta pelistä.

Stanleyn vahva aloitus

Vieraat aloittivat korkealla intensiteetillä ensimmäisen 10 minuutin aikana. pelaa takaapäin ja hyökkää usein oikealta. Laitapuolustaja Andy Kellett kamppaili käsitelläkseen Janoi Donacienin ja Jordan Clarkin tarjoamaa uhkaa. leveä keskuspuolustaja Zak Jules joutuu usein pelastamaan. Donacie siirtyi Sean McConvillen takatolppaan, jonka Joe Anyon kielsi lähietäisyydeltä.

Chesterfield parani

Avausvaihdon jälkeen kotijoukkue sai enemmän oikealla keskikolmanneksella, vaikka he eivät luoneet selkeitä mahdollisuuksia. He alkoivat saada siipipuolustajiaan, varsinkin Bradley Barry, ylemmäs kentällä Louis Reedin luomassa hänelle tilaa juoksullaan laajoille alueille. Barry ylitti Jordan Floresin pään leveäksi, ennen kuin entinen Wigan-mies näki laukauksensa estyneen Diego De Girolamon mutkaisen juoksun jälkeen. Italialainen itse näki torjutun laukauksensa 33. minuutilla ja Krystian Dennis, halukas juoksija koko ajan, häneltä evättiin mahdollisuus ampua yksi vastaan ​​Farrend Rawsonin hienolla väliintulolla. Jopa noiden kovempien jaksojen aikana, Stanley osoitti kykynsä luoda paikkoja milloin tahansa, Billy Kee näki päänsä osuvan baariin.

Stanley kutsui painostusta

Rawsonia ja keskuspuolustajakumppania Mark Hughesia kutsuttiin vielä useammin toisen puoliajan alussa. Kellett heitti useita kutsuvia ristiä kuuden jaardin laatikkoon, jotka joko vaativat viimeisiä etäisyyksiä tai värähtelivät maalin poikki, Chapman kielsi Denniksen tyhjästä. Stanleylla oli mahdollisuuksia murtautua, mutta heidän jakonsa takaa oli liian hidasta ja siksi he joutuivat kiinni puolustuskolmanneksiensa. Barry ylitti takatolppaan ja kotifanit vaativat Donacienin käsipalloa laatikkoon, ennen kuin Robbie Weir yritti päästä 61. minuutilla.

Punainen kortti muutti pelin

Minuutti myöhemmin, peli kääntyi Accringtonin eduksi, kun Barry, kotijoukkueen vaikuttavin esiintyjä, lähetettiin korkealle syöksylle. Pelaa kymmentä miestä, jotka on syötetty John Colemanin miesten pallopeliominaisuuksiin, joka meni johtoon toisen puoliajan puolivälissä. McConville valitsi Keen, joka tarvitsi vain yhden kosketuksen hallitakseen palloa ja toisen viimeistelläkseen painokkaasti.

Subs teki vaikutuksen

Spireites ei laskeutunut makuulle, ja he paranivat, kun keskikenttäpelaaja Jordan Sinnott ja erityisesti kohdemies Chris O'Grady astuivat taisteluun, miehitti molempia keskuspuolustajia taitavasti kuin Dennisillä yksinään. Jälkimmäinen voitti rangaistuspotkun, kun Seamus Conneely kaatui hänet, tukahdutetaan pistepotku keskelle, kun peli omaksui päästä päähän -tuntuman. Se oli Accringtonin vaihtohyökkääjä, Wilks, kuka kuitenkin teki voittajan, kääntyi laatikon reunaan käpertyäkseen erinomaisessa 85. minuutin iskussa.

Yhteenvetona

Wilksin maali maksoi lopulta Gary Caldwellin työnsä sinä iltana, kun Chesterfield putosi kahden alimman joukkoon maalierolla. Tämä ei ollut huono suoritus hänen puoleltaan, joka osoitti runsaasti uskoa jopa miehisestä epäedullisuudesta huolimatta, mutta siltä puuttui tietyt ominaisuudet viimeisellä kolmanneksella. Accrington ei dominoinut isäntiään, tekivät maalinsa vasta punaisen kortin jälkeen, mutta kun he pääsivät hyville alueille, heidän leveiden miesten kyky osoittautui ratkaisevaksi tekijäksi.