Chesterfield 1-2 Stanley-pelaajaluokitukset:Super Sean

Sykkivän iltapäivän jälkeen Accrington Stanley voitti 10-miehen Chesterfieldin 2-1 Billy Keen ja Mallik Wilksin maalien ansiosta. Tässä kuusi keskeistä puheenaihetta kiehtovasta pelistä.

Chesterfield

Joe Anyon – teki hyviä torjuntoja ensimmäisellä puoliajalla, kieltää McConvillen muutaman kerran. Katottiin kahdella hyvällä iskulla toisella puoliajalla. 7

Scott Wiseman – teki yhden tai kaksi ryöstelyä, piti sen yksinkertaisena hallussaan. Ei tehnyt liikaa väärin kummallekaan maalille. Pääsi lopussa kiihkeään yhteenottoon fanien kanssa, mikä ainakin osoittaa intohimoa. 7
Sam Hird – teki viimeisen haasteen kieltääkseen Jacksonin ja pelasi yleensä turvallisuusperiaatteella. 6
Zak Jules – pelasti Kellettin usein puolustusvaikeuksista ensimmäisellä puoliajalla. Koska olen erittäin kriittinen, hän olisi voinut sulkeutua hieman nopeammin maalien vuoksi. 6

Bradley Barry – meni hyvin päällekkäin ensimmäisten 60 minuutin aikana ja oli Chesterfieldin paras pelaaja lähettämiseen asti. Hänen haasteensa oli kiistatta kova, mutta oikeudenmukainen, eikä ehkä ansainnut punaista korttia. 7
Louis Reed – oli hiljaisia ​​loitsujaan, mutta parhaimmillaan hän osoitti hyvää liikettä laajalle alueelle ja poimi hienoja syöttöjä. 6
Robbie Weir on sivuttain kulkeva kauppias. Chesterfield näytti dynaamisemmalta, kun hänet korvattiin Sinnottilla. 4
Andy Kellett – epäilty puolustavassa ensimmäisellä puoliajalla eikä tarjonnut mitään leveyttä korvatakseen sitä. Lisää uhkailua toisen puoliajan alussa ja laittoi kiusantekopalloja, mutta ei tarjonnut tarpeeksi syrjään tuosta 15 minuutin loitsusta. 4

Jordan Flores – joutui joihinkin maalintekijäpaikkoihin ensimmäisellä puoliajalla, mutta ei käyttänyt puolimahdollisuuksiaan täysimääräisesti, hän ei myöskään tarjonnut sitä luovuutta, jota olisi voinut toivoa. 4
Diego De Girolamo – kantoi palloa eteenpäin muutamalla mutkaisella juoksulla, mutta hänen päätöksentekonsa olisi voinut olla parempi. 5
Krystian Dennis – voitti ja teki rangaistuspotkun ja oli halukas juoksija, mutta eivät antaneet Chesterfieldille tarvittavaa uhkaa, ennen kuin O'Grady tuli paikalle. Hän kamppaili molempien keskuspuolustajien valtaamisesta. 4

Chris O’Grady (v. 73) – aiheutti ongelmia fyysisessä läsnäolossaan ja teki selvän eron joukkueen pelitapaan miehistä huolimatta. 8
Jordan Sinnott (73) – näytti täynnä energiaa. Ehkä ansaitsee enemmän peliaikaa. 7

Accrington Stanley

Aaron Chapman – hänen jakelunsa oli hieman hidasta, varsinkin kun Chesterfieldin laitapuolustajat olivat pitkällä kentällä, hän menetti tilaisuudet aloittaa välimatkat. Tosin lyöty vain rangaistuksella. 5

Janoi Donacien – pelasi erinomaisen ensimmäisen puoliajan, jossa hän pääsi eteenpäin tehokkaasti, mutta vaikeuksia käsitellä Kellettin juoksuja pian tauon jälkeen. 5
Farrend Rawson – teki hyvän viimeisen väliintulon kieltääkseen Denniksen varhaisessa vaiheessa ja näytti vakaalta koko pelin ajan. 8
Mark Hughes – teki hyviä takatolpan välyksiä ja teki yksinkertaiset asiat hyvin. Hiljaisen tehokas. 9
Jordan Thornilylla oli vaikea ensimmäinen tunti, yrittää käsitellä Barrya. Poistettu viimeisissä vaiheissa. 3

Jordan Clark – ei päässyt palloon johdonmukaisesti, mutta kun hän teki, hän näytti kirkkaalta, taitoa ja kekseliäisyyttä. Avain paineeseen ensimmäisten 10 minuutin aikana. 7
Seamus Conneely – kutsui laukauksia varhain, mutta vaikutus heikkeni pelin puolivälissä, antaa rangaistuspotkun tasoitusmaalista. 5
Liam Nolan – ei tarjonnut liikaa eteenpäin, koska kentällä oli paljon hyökkääviä pelaajia, mutta laita hyviä haasteita. 5
Sean McConville – mukana kaikessa hyvässä Accringtonin tekemisessä, asetti Keen maalin ja oli epäonninen, ettei hän päässyt itse tulostaulukkoon, jonka Anyon on kieltänyt useammin kuin kerran. 8

Kayden Jackson - halukas juoksija, mutta kaikki ei mennyt hänelle, ampui yhden laukauksen leveästi ja näki toisen poikkeavan. Hän on pelannut tänä vuonna parempia pelejä. 4
Billy Kee – voitti paljon ilmassa matalasta pituudestaan ​​huolimatta. Häipyi toisen puoliajan alussa, mutta teki maalinsa erinomaisesti, yhdellä kosketuksella hallita palloa ja toisella päättääksesi päättäväisesti. 7
Tyler Hornby-Forbes (67) – näytti nälkäiseltä päästäkseen eteenpäin ja liittyäkseen hyökkäykseen. Kerran hän ampui, kun hän olisi voinut pelata Clarkissa, mutta tuli aika lähelle. 6
Mallik Wilks (v. 82) – näytti eloisalta lyhyen kentälläolonsa aikana, mikä riitti hänelle tehdäkseen runsaan voittajan, joka kiertyi alanurkkaan. 9