Hollywood Derby:Clement pitää vahvaa kättä koristellun hyökkääjän Gufon kanssa

300 000 dollarin Hollywood Derby (G1) on ollut näytelmä itärannikolla toimiville kouluttajille viime vuosina, ja lauantain painoksessa on toinen vahva joukko, joka haluaa jatkaa trendi.

Gufo osoitteessa Belmont Derby – NYRA:n lehdistötiedotteen luvalla

New Yorkissa toimiva kouluttaja Christophe Clement lähettää kaksi kolmesta suosikista 12-kentällä, 3-1 suosituin Decorated Invader ja 4-1 kolmannen valinnan Gufo. Kotimaan kulutuksen, 5-1, kouluttaa nelinkertainen Eclipse-palkinnon voittaja Chad Brown, joka toimii myös New Yorkissa.

Ehkä Del Marin ilmassa on jotain, mikä auttaa näitä itärannikon hyökkääjiä juoksemaan hyvin. Brown on satulannut kaksi viimeisestä neljästä voittajasta (Raging Bull vuonna 2018 ja Annals of Time vuonna 2016), ja Marylandissa asuva Tony Dutrow voitti Mo Townin kanssa vuonna 2017. Viime vuonna kalifornialainen Peter Miller rikkoi voiton voittaessaan Mo Forza.

Älä kuitenkaan tee virhettä. Tämä on yksi vahva 3-vuotiaiden kenttä, joka kulkee 1 1/8 mailia nurmikolla Del Mar -tapaamisen viimeisenä viikonloppuna. Viisi panoksen voittajaa on kentällä.

Decorated Invader on luokan 1 voittaja (2019 Summer Stakes) ja on voittanut kolme viidestä vuonna 2020, ja Get Smokin sijoittui toiseksi päivystyksellä. Prince (G2) Belmontissa 18. lokakuuta edellisessä startissaan. Häntä ratsastaa Joel Rosario ja hän lähtee paikalta 10. Get Smokin, koulutettu toinen itärannikko, Tom Bush, on myös kentällä 12-1.

Gufo lähtee kisaan voitosta Belmont Derbyssä (G1) 3. lokakuuta. Flavien Prat ratsastaa Gufolla ja lähtee paikasta 13.

Domestic Spending voitti Saratoga Derby Invitationalin päihittämällä Gufon päillään 15. elokuuta ja on 3/4 vuonna 2020, kun ei ollut ehtinyt vuonna 2019. Ruuna tulee ratsastaa Irad Ortiz. Jr., ja lähde postista 8.

Hollywood Derby juontaa juurensa vuonna 1938 suljetussa Hollywood Parkissa. Del Mar otti kilpailun vastaan ​​vuonna 2014 ja piti nimensä. Aiempia voittajia ovat muun muassa Busher, A Gleam, Swaps, Round Table, Bold Reason, Riva Ridge, Affirmed, Flying Paster, Codex, Royal Heroine, Paradise Creek, Johar, Court Vision ja California Chrome.

Aiheeseen liittyvä: Vedonlyöjien opas Fall Stakes -kilpailuihin Aqueductissa, Churchill, Del Mar

Get Smokin, Get Stormyn poika, on todennäköisesti etupäässä alusta alkaen Mike Smithin johdolla. Etäisyys voi olla hänelle hieman pitkä, ja hän näyttää pitävän myöntyvästä nurmikosta, kun se on kiinteä lauantaina, mutta tämän kilpailun toimittaminen on järkevää, koska hän on pelinsä huipulla.

Koristettu hyökkääjä Hall of Famessa – NYRA:n lehdistötiedotteen luvalla

Paikallista tilannetta johtaa Twilight Derbyn (G2) voittaja Smooth Like Strait (toinen vaihtoehto 7-2). Hän on voittanut molemmat lähdöt Del Marin Jimmy Durante -nurmiradalla (2019 Cecil B. DeMille [G3] ja tämän vuoden La Jolla Stakes [G3]). Michael McCarthy kouluttaa Midnight Luten poikaa, jota ratsastaa Umberto Rispoli postauksesta 2.

Hallitseva nuorten mestari Storm the Court, joka ei ole voittanut kuuteen lähtöön viime vuoden Breeders' Cup Juvenile (G1) jälkeen, oli toinen Smooth Like Straitin jälkeen La Jollassa nurmidebyyttissään ja palaa nurmikolle kuudennen sijan jälkeen. maaliin Kentucky Derbyssä (G1) 5. syyskuuta.

Scarto oli toinen Twilight Derbyn viimeisessä kisassa ja palaa yrittäessään kääntää pöytiä. Mike Puypen kouluttama Paynterin poika pitää Del Marin nurmikentästä (3-2-0-0), ja kahden viimeisimmän lähdön jälkeen hän saattaa pärjätä paremmin puhtaalla kilpailulla täällä jockey Manny Francon johdolla.

Ever Dangerous voitti Bryan Station Stakesin Keenelandissa viimeisessä lähdössä, joka oli tällä yhdeksän furlongin matkalla. George Weaver kouluttaa Kittens Joyn poikaa, joka kantaa Hall of Famerin Victor Espinozaa postauksesta 11.

Taishan oli toinen American Turf Stakesissa (G2) ja seitsemänneksi Bryan Stationissa. Hän tekee debyyttinsä Del Marin nurmikolla ratsastaja Jose Valdiva, Jr.:n johdolla ja murtautuu paikalta 4.

Strongconstitution voitti yhden mailin Let It Ride Stakes -kilpailun 1. marraskuuta ja nousi täällä valmentaja Doug O'Neillin luokassa. Abel Cedillo ratsastaa 7. postista.

Hall of Famer Richard Mandella lähettää parin Kanderelissa, joka on ensimmäistä kertaa ruuna sijoittuessaan kuudenneksi viimeisimmässä lähdössä Del Mar Derbyssä; ja Lane Way, lähes kolmas Let It Ride to Strongconstitutionissa, joka tekee debyyttinsä arvostetuissa panoksissa. Geovanni Frankel ajaa Kanderelin kiskoilta ja Drayden Van Dyke on Lane Waylla, joka vei 12. sijan.

Hollywood Derby on yhdeksäs osakilpailu, jonka aika on 16.30. PT.

[Hollywood Derby:Clement pitää vahvaa kättä koristellun hyökkääjän Gufon kanssa: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/kilparatsastus/1005050696.html ]