Milloin jalkapallossa tehdään eniten maaleja?

Varttuessani pelaamaan jalkapalloa muistan saaneeni paljon arvokasta tietoa, kuten kuinka potkaista palloa kovemmin ja kuinka useimmat maalit tehdään. On todella helppoa olla aikuinen ja ajatella, että nuorten jalkapalloilijoiden pitäisi tietää tiettyjä tietoja. Huomaan usein ajattelevani, että pelaaja tietää jotain ja sitten muistutan itseäni, että olen oppinut sen valmentajaltani. Ei ole luonnollista vain ymmärtää kaikkea, mitä on tiedettävä. Joten kysymys kuuluu, milloin jalkapallossa tehdään eniten maaleja. Tämän ymmärtäminen ja joukkuetovereidesi opettaminen johtaa enemmän voittoihin lauantaina.

75 % maaleista tehdään ottelussa kunkin puoliajan ensimmäinen ja viimeinen 5 minuuttia , suurin osa heistä oli toisen puoliajan viimeisen 5 minuutin aikana. Tämä laskee 90 minuutin pelin, siis 20 minuutin aikakehyksessä minuuttia ennen ja jälkeen kutakin puoliaikaa. The syynä on se, että jokaisen puoliajan alussa on pelaajia, jotka eivät ole täysin keskittyneet . Kohti kunkin puoliajan lopussa on väsymys mikä saa laiskan mielen. Joten sekoita se pelaajien kanssa, jotka eivät väsy yhtä paljon ja tekevät kaikkensa maalin eteen. On vaikea voittaa henkilöä, joka ei koskaan anna periksi.

Ensimmäisen puoliajan maalit jalkapallossa

Kaikista ensimmäisellä puoliajalla tehdyistä maaleista suurin osa on tehty ensimmäisen puoliajan lopussa 40-45 minuutin välillä. Väsymyksen täytyy olla osa syy tähän. The ensimmäisen puoliajan lopussa on kauhea aika tehdä maali, koska silloin kaikki menevät puoliajalle päät alaspäin. On paljon helpompaa kävellä takaisin kentälle, kun ensimmäinen puoliaika on päättynyt hyvin. Energia ja vauhti on valtava, joten varmista, että teet jotain asian eteen. Jos menet alas, ei hätää, sitä varten comebackit ovat. Muista aina, että 2-0 on vaarallisin tulos puoliajalla. Yksi joukkue rentoutuu ja luulee, että peli on kasassa, kun taas jos toinen joukkue saa 1, se on valtava vauhtimuutos.

Toisen puoliajan maalit jalkapallossa

Oletko koskaan nähnyt pelaajien kävelevän takaisin kentälle puoliajan jälkeen? Tarkoitan, että jotkut heistä näyttävät elävänsä hidastettuna. Kun olet pelannut 35-45 minuuttia kentällä ylös ja alas, ja sitten 10-15 minuutin lepo on järkevää. Joten on tärkeää mennä toiselle puoliajalle henkisesti vahva ja valmistautunut . Piristä joukkuetovereitasi ja muistuta pelaamaan älykkäästi ja tehkäämme aikaisin maali. Tee muutama 2 ja 5 jaardin sprintti ja muutama hyppy saadaksesi lihakset valmiiksi . Saadakseen sykkeen kohoaminen auttaa sinua heräämään puoliajan tauon jälkeen. Muista tämä. Milloin tehdään eniten maaleja? Älä unohda näitä tilastoja, koska näin tulee aina olemaan. Nämä ovat aikoja olet täysin keskittynyt ja työskentelee erityisen kovasti.

Mitä voit tehdä auttaaksesi tiimiäsi

Tieto on avainasemassa, joten varmista, että joukkuetoverisi tietävät tämän tärkeän tiedon MILLOIN maaleja tehdään. Muistuta tiimiäsi ennen jokaista puoliskoa pelaa fiksusti ensimmäiset 5 minuuttia . Kun ihmisillä on muistutus sekunteja tai minuutteja ennen ja he näkevät intohimon joukkuetoveristasi, se auttaa sinua. Jokainen joukkue tarvitsee vähintään yhden johtajan saadakseen kaikki liikkeelle . Auta rakentamaan terveellistä kulttuuria. Suurilla joukkueilla on kulttuuri, jossa kaikki tietävät, että he voivat nousta ja johtaa . Voit sanoa muutakin esim "pelaa älykkäästi" tai "Pysy tiukasti miehelläsi" . En ole pitkien pallojen pelaamisen ystävä, mutta yksi parhaista hetkistä pelata pitkää palloa ovat pelin ensimmäiset minuutit.

Etsi puolustaja toisesta joukkueesta, joka ei ole yhtä hyvä pallon kanssa. Pelaajat ovat hermostuneita pelin alussa, joten heidän painostaminen voi saada heidät aiheuttamaan varhaisen virheen. Lisäksi se pitää pallon poissa maalistasi näinä vaarallisina aikoina ensimmäisten 5 minuutin aikana. Voit myös etsiä pelaaja toisessa joukkueessa, joka näyttää hermostuneelta . Etsi se heikko lenkki ja paljasta se ajoissa. Jopa ammattijoukkueissa on pelaajia, joilla on heikko luottamus , joten opettele tunnistamaan nämä tilanteet.

Tietää kuinka tehdä enemmän maaleja jalkapallossa

Kun tietää, milloin suurin osa maaleista tehdään, se todella auttaa, mutta kun tiedät MITEN useimmat maalit tehdään, se auttaa vielä enemmän. Näiden salaisuuksien tietäminen auttaa sinua estää toista joukkuetta tekemästä maaleja ja se myös auttaa sinua tekemään enemmän maaleja. Jalkapallo on joukkuelaji, joten varmista, että opetat joukkuetovereitasi. Jos he kaikki tietävät tämän, se auttaa jokainen tietää roolinsa ja pidä kaikki pitivät vastuussa näinä hetkinä. Jos kaikki joukkuetoverisi tietävät, missä pallo ylittää ja milloin pitää työskennellä erityisen lujasti pallon molemmilla puolilla, se tekee eron.

Paljasta vastustajasi heikkoudet näin

Yksi hienoimmista asioista joukkuelajeissa, kuten jalkapallossa, jalkapallo, pesäpallo on joukkueen menestymistä varten, kaikkien on pelattava hyvin. Joten rohkaisen sinua siihen löytää heikkoja kohtia vastustajissasi ja paljastaa ne. Jos tiedät, että toisen joukkueen pelaaja on väsynyt, juokse häntä vastaan ​​ja pidä hänet paineen alla niin paljon kuin mahdollista. Puoliajalla voit säätää, mitkä toisen joukkueen pelaajat ovat vahvoja tai heikkoja. Jos pelaajat ovat heikkoja, mene heihin! Keskustele joukkuetovereidesi kanssa näistä asioista niiden muutaman minuutin aikana, jolloin kävelet takaisin kentälle puoliajalla. Tämä auttaa joukkuetoveriasi saamaan mielensä oikein pelin ratkaisevana aikana.