Birmingham 1-0 Cardiffin pelaajaluokitukset:Magnificent Morrison

Adams nettoi voittajan – bbc.co.uk

Sitoutunut, järjestetyssä näytöksessä Birmingham City voitti liigajohtajan Cardiff Cityn 1-0 perjantai-iltana Che Adamsin ensimmäisen puoliajan lyönnin ansiosta. Tässä pelaaja-arviomme ottelusta.

Birmingham City

Tomasz Kuszczak – pelasi ensimmäisessä pelissä tammikuun Forestin kanssa pelatun 0-0-tasapelin jälkeen, jossa hänen ei tarvinnut torjua yhtään. 5

Maxime Colin – antoi Birminghamille intohimoa, energiaa ja tahtoa. Hänen iltansa yksi virhe tuli juuri ennen puoliajan alkua, mutta hän kompensoi sen hyvillä puolustavilla puskuilla toisella puoliajalla. 7
Michael Morrison – teki kaksi viimeistä lohkoa, jotka auttoivat säilyttämään Bluesin johtoaseman ja oli ylivoimainen ilmassa. Yksi mestaruuden parhaista keskuspuolustajista, kun se sijoitetaan oikeaan järjestelmään. 10
Marc Roberts - osoitti kykynsä palloon parilla hyvällä syöttöllä Vassellille, mutta pohjimmiltaan tämä oli joku, joka halusi puolustaa. 9
Jonathan Grounds – hänen kurinpitonsa oli avainasemassa Mendez-Laingin pitämisessä hiljaa, ja hän teki paljon hyvää työtä omassa boxissaan viimeisissä vaiheissa. 7

David Davis – peitti jokaisen ruohonkorren, osoittaa rajatonta energiaa. Ei ole ollut parhaimmillaan tällä kaudella, mutta tänä iltana hän näytti enemmän vanhalta itsestään. 7
Maikel Kieftenbeld – Birminghamin fanien täytyy olla iloisia, että hänen määräpäivän päiväsiirtonsa Derbyyn epäonnistui, koska tämän todisteen perusteella hän voisi olla avainrooli heidän selviytymispyrkimyksensä. 8

Che Adams – vaihtoi vasemmalle tehdäkseen voittajan, jossa hän leikkasi sisään upeasti ja löi voimakkaan laukauksen. Siitä lähtien, hän suojeli Colinia hyvin, ehkä enemmän hyökkäystaidon hetkien kustannuksella. 7
Cheikh N’Doye – tämä epätavallisen suuri numero 10 antaisi Riquelmelle juosta rahansa perässä! Vitsi sivuun, N'Doye pakotti fyysisyytensä korkealla kentällä ja auttoi häiritsemään Cardiffin rytmiä. 6
Jacques Maghoma – hän osoitti paljon energiaa, mutta ei aivan tarpeeksi ryhtiä hallussaan, jotta hänen suorituskykyään voitaisiin pitää hyvänä. Ei avain kulkee, vain yksi tippa ja huonoja toimituksia kulmista. 4

Isaac Vassell – ei teknisesti paras, mutta oli aina ulostulo vauhtillaan ja sitkeydessään, joka näki hänen aiheuttavan ongelmia Mangalle. Voitti monia vapaapotkuja ja auttoi nostamaan joukkuettaan kentälle. 6

Lukasz Jutkiewicz (90:llä) – ei ollut tarpeeksi vauhtia johtamaan irtieroja. Yritin epäonnistua mennä yksin ja päätyi ylikuormittumaan, kun paine palasi. 4
Sam Gallagher (90+6)
Craig Gardner (90+6)

Cardiff City

Neil Etheridge – ei ollut syyllinen maaliin, mutta ei ollut paljon muuta tekemistä. 4

Lee Peltier – poissa maalipaikasta ja hänen 87. minuutin ponnistelunsa kiteytti 30-vuotiaalle vaikean illan. 3
Sean Morrison – pelasti Mangan oudossa tilanteessa ja nautti vankasta illasta, voitti yhdeksän ilmataistelua. 7
Bruno Ecuele Manga – kamppaili selviytyäkseen Vassellin tahdista, vaikka hän teki yhden eron linjalta toisella puoliajalla. 4
Joe Bennett – Villan entinen vasen puolustaja olisi saattanut voittaa rangaistuspotkun lopussa, mutta ei tarjonnut Cardiffin tarvitsemaa leveyttä. Hän ja Peltier saattavat olla tyyliltään liian samankaltaisia ​​pelatakseen kuuden alimman vastustajaa vastaan. 4

Craig Bryson – näytti epämukavalta, kun hänelle annettiin niin paljon aikaa pallolla. Halusta ei puuttunut, mutta tuotteesta oli pulaa. 4
Sol Bamba – jää usein liian korkealle kentällä, jättäen ison aukon keskuspuolustajien eteen. Hänellä ei ole ollut montaa huonoa peliä Bluebirdsille, mutta tämä oli yksi niistä. 3
Joe Ralls – ei lähellekään hänen ahkeraa, vilkas paras. Anonyymi kauttaaltaan. 3

Nathaniel Mendez-Laing – ei pysty tekemään tavallisia purskeitaan oikealle, yhdellä tippumalla koko illan. 2
Kenneth Zahore – hänen on usein pakko ajautua pois rangaistusalueelta saadakseen asioita tapahtumaan. Ylitti kaksi Cardiffin paremmasta mahdollisuudesta puoliajan molemmin puolin, mutta hänet tarvittiin hyökkäämään palloon. 4
Junior Hoilett – uhkasi päästä muutaman ristin päähän, mutta hänet löi sitkeä puolustus. Ei tarjonnut tavanomaista luovuuttaan. 3

Aron Gunnarsson (68:lla) – muutama kunnollinen kaukoheitto ennen myöhäistä loukkaantumistaan, jolloin Cardiff päätti ottelun 10 miehen voimin. 6
Danny Ward (81) – tarjosi hyvää liikettä, mutta ehkä se olisi pitänyt ottaa käyttöön aikaisemmin. 6