Birmingham 1-0 Cardiff Six Things:vahva alku Cotterillin valtakaudelle

Adams nettoi voittajan – bbc.co.uk

Sitoutunut, järjestetyssä näytöksessä Birmingham City voitti liigajohtajan Cardiff Cityn 1-0 perjantai-iltana Che Adamsin ensimmäisen puoliajan lyönnin ansiosta. Tässä kuusi asiaa ottelusta.

Birminghamin reaktio

Tiesimme alusta alkaen, että Birminghamin esitystä ei toisteta ennen maajoukkuetaukoa. jolloin he hävisivät 6-1 Hullille. Vasen puolustaja Jonathan Grounds esti Nathaniel Mendez-Laingia tekemästä tavallisia purskeita oikealla, kun taas Junior Hoilett ei löytänyt tilaa keskialueilta. mikä tarkoittaa vähän tukea hyökkääjälle Kenneth Zahorelle. Cheikh N'Doye esitti fyysisyytensä korkealla kentällä ja hänen takanaan, Maikel Kieftenbeld ja David Davis pelasivat Craig Brysonia ja Joe Rallsia omassa pelissään. Cardiffin kaksikko, yhdessä Sol Bamban kanssa istuvassa roolissa, luonnollisesti haluan saada aikaisia ​​palloja eteenpäin, joten kun heitä pyydettiin olemaan valikoivampia poismenon suhteen, ne eivät olleet mukavia.

Vassell ja Adams

Marc Roberts oli erinomainen keskuspuolustajana ja hän pelasi yhden tai kaksi palloa Isaac Vassellille. entisen Villan ja Leicester-hyökkääjän Dariuksen serkku, ensimmäisen viiden minuutin aikana. Entinen Luton-hyökkääjä onnistui saamaan kylkensä kentälle ja voittamaan vapaapotkuja, aiheuttaa aina ongelmia Bruno Mangalle vauhtillaan ja sitkeydessään, keskuspuolustaja pelasti kumppanin Sean Morrisonin blokilla kolmessa minuutissa. Birminghamin ensimmäinen hetki viimeisen kolmannen laadun kohdalla tapahtui 19 minuuttia, kun oikeanpuoleisen Lee Peltierin kanssa, Che Adams leikkasi sisään vasemmalta ennen kuin lyö hienon yrityksen Neil Etheridgen ohi.

Morrisonin hetket

Isännät näyttivät mukavalta suurimman osan pelistä, mutta aikavälin kummallakin puolella, he vaativat viimeistä puolustusta, varsinkin erinomaiselta Michael Morrisonilta. Yksi Maxime Colinin lipsahdus 43. minuutilla antoi Zahorelle harvinaisen mahdollisuuden irtautua ja Morrison esti Craig Brysonin laukauksen erinomaisesti. Groundsin ja Davisin apuna. Tauon jälkeen, sitten hän kääntyi rohkeasti vaarallisen Kenneth Zahoren ristin taakse, joka uhkasi löytää Hoiletin takatolpan takaa.

Cardiffin paine

Bluebirdsillä oli merkittäviä loitsuja viimeisissä vaiheissa, vaihtopelaaja Aron Gunnarsson heitti vaarallisia kaukoheittoja. Kuitenkin, kotipuolustajista Colinista ja Groundsista tuli kunniakeskipuolustajia, auttamaan imperiumia Robertsia ja Morrisonia ilmassa erinomaisessa puolustustyössä. Heidän ponnistelunsa tiivistyy siihen, että Cardiff ei rekisteröinyt laukausta maaliin ensimmäistä kertaa huhtikuun jälkeen. Peltierin pitkän matkan ponnistus 87. minuutilla herätti epäuskoisen katseen entiseltä palatsin managerilta Neil Warnockilta.

Cardiff tarvitsee suunnitelman B

Kuten Warnockin joukkue on tehnyt liigan kärkeen tässä vaiheessa, he ovat voittaneet vain kahdesti elokuun jälkeen ja ovat olleet ilman maalia kahdessa pelissä. Voimakas, ahkerat keskikenttäpelaajat ovat vienyt heidät pitkälle, mutta nyt heidän on ehkä esiteltävä Lee Tomlin, joka saattaa olla häviäjä, mutta pystyy myös vapauttamaan puolustavan opposition. Cardiffilla on vaikeuksia hajottaa joukkueita, jotka pelaavat niitä omassa pelissään.

Ensimmäinen askel Cotterillille

Gary Rowettin ensimmäinen kotiottelu Birminghamin johdossa oli tiukka voitto liigan johtajista. pian sen jälkeen, kun hän antautui vahtimestaripomon viimeisessä ottelussa. Perjantai-iltana, Steve Cotterillin puolella oli samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin Bluesin Rowettin alla. Nykyinen pomo toivoo samanlaisia ​​tuloksia.