Cheltenham 0-2 West Ham -pelaajaluokitukset:Colossal Collins

Ayew ja Sakho juhlivat – skysports.com

Diafra Sakho ja Andre Ayew tekivät myöhään ensimmäisen puoliajan maalit, ja West Ham pääsi Liigacupin kolmannelle kierrokselle. mutta ei ilman satunnaista pelkoa Whaddon Roadilla. Miten kukin pelaaja menestyi sekä Cheltenhamissa että Hammersissa? Tässä arviomme.

Cheltenham Town

Jonathan Flatt – onnistui torjumaan hyvän pisteen Sakholta puolen tunnin jälkeen, mutta senegalin hyökkääjä löi hänet paljon pehmeämmällä yrityksellä viisi minuuttia ennen taukoa. Kumpikaan maali ei osunut kovinkaan voimalla. 3

Jordon Forster – ei tarjonnut paljon leveyttä, kun se oli sijoitettu oikeaan takaosaan, mutta oli paljon parempi toisella puoliajalla, kun hänet siirrettiin keskuspuolustajaksi, tehdä kaksi ratkaisevaa lohkoa. 6
Jamie Grimes – teki hyviä sieppauksia vakaassa suorituksessa. Molemmissa tavoitteissa hän oli pikemminkin mahdollinen maalilinjan pelastaja kuin syyllinen. 7
Will Boyle – menetti miehensä Sakhon ensimmäiseen maaliin ja työnsi liian korkealle toista maalia varten, ennen kuin hänet otettiin pois puoliajalla. Näihin keskittymishäiriöihin ei ole varaa ylimmän johdon vastustusta vastaan. 2
Jordan Cranston – teki hyödyllisiä juoksuja ensimmäisellä puoliskolla tukeakseen Winchesteriä ja Eisaa. Kuitenkin, tämä seikkailunhaluinen mentaliteetti esti häntä pääsemästä lähelle kahta keskuspuolustajaa, ja West Ham käytti hyväkseen syntyvää tilaa molempiin maaleihin. 4

Harry Pell – hänen pituuttaan hyödynnettiin usein paljon korkeita palloja kohti häntä oikealla laidalla. Yhteys Winchesteriin oli hyvä toisella puoliajalla. 6
Kyle Storer – johti Ogbonnan ilmayrityksen linjalta puolen tunnin kohdalla ja yksi hyvä kulmapotku johti Boylen maaliin. Jäätiin pois asemasta West Hamin toiselle maalille. 5
Nigel Atangana – painostunut Eisan ja Wrightin taakse yrittääkseen lukita vastustajaa puolustavaan kolmannekseen, jonkin verran menestystä ensimmäisellä puoliskolla. Hänen innokas lähestymistapansa näki hänet toisinaan liian pitkälle, mutta hänen taistelukykynsä olivat ilmeisiä. 6
Carl Winchester – hyvää yhdistelmäpeliä Eisan kanssa ensimmäisellä puoliajalla ja sitten Pellin kanssa toisella, kun hän siirtyi oikealle takapuolelle. Osoitti vaikuttavaa kosketusta ja dynaamisuutta. 7

Danny Wright – häntä käytettiin ilmavertailupisteenä, mutta tämä tarkoitti, että hänen täytyi huijata kaksi pitkää, voimakkaita ja kokeneita keskuspuolustajia. Hän ei pystynyt siihen, ja Cheltenham kärsi siitä syystä viimeisellä kolmanneksella. 3
Mohamed Eisa – eloisia loitsuja ensimmäisen ja toisen puolivälin puolivälissä, melkein voitti rangaistuspotkun. Hän kuitenkin syyllistyi pallon närästelyyn tärkeillä hetkillä, eikä hän löytänyt tarkkuutta vaivaamaan Adriania. 5

Kevin Dawson (45) – olisi saattanut sulkea Fernandesin, Byram ja Ayew nopeammin vasemmalla, Ottaen huomioon, että hänellä oli tuoreimmat jalkaparit kentällä ja laitapuolustaja takanaan. 4
Brian Graham (64-vuotias) – ei ole vielä todella asettunut Cheltenhamiin siirryttyään Hibsistä tässä kuussa. 4
Dan Holman (71-v.) – venytti Pellin ristiin myöhään, mutta ei saanut yhteyttä. 5

West Ham United

Adrian San Miguel – kohtasi vain kaksi laukausta maaliin koko illan, eikä kumpikaan saanut häntä hikoilemaan. 5

Sam Byram – hänet työnnettiin puolustuksessa taaksepäin ensimmäisen puoliajan puolivälissä, mutta teki joitain hyviä hyökkäysjuttuja. 6
James Collins – erinomainen näyttö. Hän teki useita tärkeitä puolustavia puskuja ja esti kaiken, mikä hänen tielleen tuli. 10
Angelo Ogbonna – hallitsi Wrightia ja odotetusti, hän osoitti eurooppalaisen sukutaulunsa komeassa esityksessä. 8
Arthur Masuaku – Rice pelasti hänet toisinaan ensimmäisellä puoliskolla ja toisella, hän olisi voinut antaa rangaistuksen väitetystä matkastaan ​​Eisalla. ei tarjonnut leveyttä, jompikumpi. 3

Edimilson Fernandes – kamppaili pelin fyysisen puolen kanssa ja näytti hukassa Cheltenhamin intensiivisyyden keskellä. Olisi pitänyt panostaa enemmän. 4
Mark Noble - Joskus hän hallitsi asioita sujuvalla syötöllään, kuten näimme hänen syöttönsä johdossa avauspelissä. Useammin vaikka peli meni hänestä ohi, varsinkin kun se soitettiin korkealla tempolla. 4
Declan Rice – teki erinomaista työtä puolustavassa kolmanneksessa. Korjasi kiusalliset tilanteet älykkyydellään ja malttillaan, joka lievensi painetta. 8
Pedro Obiang – osallistui muutamaan irtautumishetkeen, mukaan lukien toinen maali, mutta hän oli liian usein kilpailun reuna-alueella. 4

Diafra Sakho – teki avausmaalin, antoi hyvän syötön toiselle maalille ja näytti eloisalta koko ajan. Positiivinen yötyö. 8
Andre Ayew – tuplasi Hammersin johdon vähän ennen taukoa ja osoitti hyvää liikettä koko illan. Olisi voinut napata henkselä kunnollisella ponnistelulla 70 minuuttia, mutta se käpristyi vain leveäksi. 7

Javier Hernandez (v. 64) – Bilic on saattanut tuoda hänet viestinä joukkueelleen, jotta vältytään omahyväisyydestä. Ei pystynyt auttamaan hänen puoleensa täysin tappamaan tasapeliä. 5
Cheikhou Kouyate (73:lla) – hänen vahvuutensa taklauksessa ja taisteluominaisuuksissaan tarkoittivat, että keskikenttä näytti kovemmalta loppuvaiheessa. 7
Domingos Quina (v. 88) – osoitti nuorekasta elämystä ja näytti epätoivoiselta maalinteossa, mutta hänellä ei ollut tarpeeksi aikaa napata maaliaan. 6