Leeds United 4-0 West Brom -pelaajaluokitukset:Palataanko parhaaseen?

Pablo Hernandez ampuu (erittäin) varhaisessa avauksessa – bbc.co.uk

Leeds Unitedin upea suoritus näki heidän kukistavan mestaruusturnauksen kilpailijansa West Bromwich Albionin 4-0 Elland Roadilla perjantai-iltana. Tässä pelaajien arviomme pelistä.

Leeds United

Kiko Casilla – sen jälkeen, kun hän allekirjoitti Real Madridin, Casilla on kasvanut mukavammaksi tikkojen välissä Leedsissä. Vaikka hän ei ollut liian työskennellyt täällä, hän teki hyvin, kun hän kaatoi Rodriguezin 33 minuutin ponnistelun riman yli – ja osoitti aloitetta ryntätä ulos ja päätäkseen pallon kerran eteenpäin auttaakseen Leedsin suorituskyvyn ylläpitämisessä. 7

Luke Ayling – muutaman välinpitämättömän viikon jälkeen Ayling näytti palaavan Aylingiin, jonka me kaikki tunnemme ja rakastamme; nopeasti toisiin palloihin, aggressiivinen lehdistössä – joskus hän jopa työntyi vastakkaiselle kanavalle leikatakseen liikkeitä pois – ja terävä, tarkat syötöt eteenpäin, mikä teki hänestä yhden kentän parhaista pelaajista. 9
Pontus Jansson – ruotsalainen puski pallon pois rangaistusalueelta vain kerran tässä ottelussa ja se oli suhteellisen vaarattomassa tilanteessa, joten ehkä hänen työnsä paljastaa enemmän West Bromista kuin mikään muu. Hän suoritti 80 % passeistaan, mikä on optimaalinen prosenttiosuus – käytti palloa tarpeeksi järkevästi pitääkseen pallon hallussaan, mutta tarpeeksi rohkeasti osallistuakseen tuottavasti hyökkäysliikkeisiin. 7
Liam Cooper – keskuspuolustaja yritti kahdella taklauksella vastustajan puoliajalla, suorittaa yhden, plus yhteensä neljä sieppausta, joista yksi on puolivälin yläpuolella. Cooper on luonnostaan ​​taitava operaattori, joka haluaa lentää haasteisiin, mutta hänen toimintansa korostavat sitä julmuutta, jolla Marcelo Bielsa painaa puoltaan. Ei pyydetty suorittamaan viimeistä puolustusta missään vaiheessa, mikä viittaa siihen, että hän ja Jansson, plus joukkue yleensä, on täytynyt tehdä puolustustyön alkuvaiheet riittävän hyvin ennakoidakseen enemmän etsiviä haasteita. 7
Ezgjan Alioski – ryöstelevä makedonialainen teki joitakin ajoja eteenpäin, mikä vaikutti nopeaan esitykseen. Siinä mielessä, hän näyttää soveltuvimmalta pelaamaan vasemmalla puolustajalla eikä laitalla, ja merkittävästi, Barry Douglasin laadukkaalla pelaajalla voi olla todellinen ongelma päästä takaisin yhdentoista joukkoon. Leedsin kolmen maalin johdossa peliajan viimeisellä minuutilla, hän osoitti todellista nälkää murtautua laatikkoon ja napata kotiin takatolpan kohdalla, kun niin monet pelaajat hänen tilanteessaan – ilman Marcelo Bielsaa managerina, ehkä – olisi risteilyt pelin läpi. 9

Kalvin Phillips – pitävä keskikenttäpelaaja loi sävyn Leedsin aggressiiviselle näytökselle, asettaa vahvoja haasteita ensimmäisellä puoliskolla. Näytti ontuvan, vaikka puoliajan loppua kohden, osoitti kuitenkin kuntonsa toisen erän viiden ensimmäisen minuutin aikana, hajottaa moitteettomasti kaksi opposition hyökkäystä, ennen sitä tehdä jotain vastaavaa johdatuksessa kolmanteen maaliin. 8

Pablo Hernandez – kimalteleva espanjalainen palasi ehdottomaan parhaaseen. Ensimmäisen 16 sekunnin aikana hän päästi valloilleen upean ponnistuksen, joka lensi vasempaan yläkulmaan – ja aivan oikein, Hernandez sai itseluottamusta siitä. Hän liukui erilaisten kauniisti herkkien pallojen läpi, plus yksi ihastuttava ristisyöttö ensimmäisen puoliajan loppua kohti, tekee hänestä avaimen kotijoukkueen luovaan peliin. Upea näyttö. 9
Tyler Roberts – yksi etu, että hyökkääjä on kehittynyt keskikentän roolissa, on se, että heitä voi olla vaikea poimia; toinen on, että he ovat luonnollisempia hyökkääjäasennossa, kun he pääsevät sinne, ja Roberts teki ihastuttavan söpön läpipallon pystyttääkseen Bamfordin toisen. Entinen West Brom -mies nautti vanhan seuransa kohtaamisesta vielä enemmän toisella puoliajalla, kun hän teki useita ajoa eteenpäin, mukaan lukien yksi, joka loi kolmannen maalin. 9
Mateusz Klich – antoi hyviä eteenpäinsyöttöjä ja välillä yhdistettiin hyvin Robertsin kanssa, samalla murtautuessaan eteenpäin vapauden kanssa. 7
Jack Harrison – laitahyökkääjä teki erinomaista työtä vasemmalla, mikä johti Hernandezin varhaiseen avausotteluun. Hän ei ainoastaan ​​antanut Leedsille leveyttä, hän osoitti myös halukkuutta tehdä pelin likaiset puolet, mikä ei aina näy pelaajilta, jotka ovat kouluttaneet Valioliigan akatemioissa; selvästi, Marcelo Bielsalla on ollut vahva vaikutus hänen kehitykseensä. Tietoisuus muuttuvista vastuista antoi hänelle mahdollisuuden vuorotella tehtäviä saumattomasti vasemmalla olevan Alioskin kanssa. 8

Patrick Bamford – olemme tienneet viimeisen puolen vuosikymmenen ajan, että Bamford on erinomainen maalintekijä mestaruustasolla, joten viileys, jolla hän työnsi toisen ja kolmannen maalin laatikon sisältä, ei ollut yllätys. Ehkä yllättävämpää, ottaen huomioon raportit siitä, kuinka Leeds on pelannut Kemar Roofen poissa ollessa, oli sinnikkyys, jolla hän johti lehdistöä, jopa sulkemalla maalivahti yhdessä vaiheessa. 9

Stuart Dallas (77) – kokenut, monipuolinen leveä mies kantoi pallon eteenpäin ja käytti sitä välillä hyvin, kun Leeds hallitsi peliä tehokkaasti. 7
Jamie Shackleton (90+2) – akatemiasta valmistunutta ei todellakaan kahdeltu kahden viimeisen minuutin aikana, koska hän lisäsi vauhtia ja nuorekkuutta, ryntäsi rangaistusalueelle laskemaan pallon lautaselle, jotta Alioski napauttaa kotiin. 8

West Bromwich Albion

Sam Johnstone – olisi ankaraa syyttää Johnstonea liikaa ensimmäisestä maalista, mikä oli loistava isku kaukaa. Hänet lyötiin myöhemmin hyvällä maalilla toisesta maalista, sitten petettiin taipumalla kolmannelle ja kumottiin erinomaisella pelillä neljännellä. Johnstone on yleensä hyvä laukauksen pysäyttäjä ja vaikka neljän maalin päästäminen ei ole hyvä suoritus, ei tuntunut siltä, ​​että hän olisi vastuussa tappiosta. 5

Mason Holgate – oikea puolustaja jäi kiinni liian pitkälle kentällä Leedsin avauspelissä, sitten oli arvaamaton hetki ennen Bamfordin toista. Tyypillisesti, Holgate haluaa tuntea pallon, löytää hänen suuntansa ja valita sitten syöttönsä, mutta vastustajan suorituksen intensiivisyys teki hänen asettumisestaan ​​erittäin vaikeaksi. 4
Ahmed Hegazi – egyptiläisen tärkein myyntivaltti on hänen ilmakykynsä – ja hän voitti täällä vain yhden kaksintaistelun, yksinkertaisesti siksi, että vastustajat pelasivat niin paljon jalkapalloa kannella. Vaikka Hegazi saattaa olla hyödyllinen pelaaja kohtaamaan suoria puolia, jotka luottavat Millwallin ja Rotherhamin kaltaiseen kohdemieheen, hän ei aivan hakkeroinut sitä mobiilia vastaan, vaihtoasu. 4
Craig Dawson – keskuspuolustaja syyllistyi pallon katseluun ennen Bamfordin ensimmäistä maalia, hyökkääjän jäljittämisen sijaan, sitten ohjasi laukauksensa verkkoon toisen puoliajan alussa. Vaikka Dawsonin esityksessä oli yksi tai kaksi järkevää estettä, se oli melko onneton näyttö entiseltä Rochdale-mieheltä. 4
Tosin Adarabioyo – Manchester Cityn lainaaja oli kamppaillut oikealla puolustajalla ennen Holgaten saapumista, joten harvinainen aloitus epätavallisessa vasemmanpuoleisessa tilanteessa niin vaikeassa pelissä saattoi aina häiritä häntä. Vaikka on houkuttelevaa syyttää Adarabioyota siitä, ettei se sulkeudu useammin, on myös mahdollista, että hänellä ei ollut aivan oikeaa puolustusta, jotta hän olisi voinut tuntea olonsa mukavaksi. Pääsi juuri ohi 33 minuuttia oikean laidan kulman jälkeen. 5

Gareth Barry – 38-vuotias näytti kamppailevan kilpailun nopeuden kanssa. Hän asetti joitain väärin ajoitettuja haasteita ensimmäisellä puoliskolla, joista yksi ansaitsee keltaisen; kun hän teki toisen toisen erän alussa, Hän oli ehkä onnekas, että erotuomari oli kärsivällinen. Ei yllättäen otettu pois toisen puoliajan vaihdon jälkeen. 4
Jake Livermore – kokenut keskikenttäpelaaja teki paljon työtä jäljittääkseen takaisin Adarabioyota, mikä tarkoitti, että hän ei aina ollut korkealla kentällä niin paljon kuin hänen piti tarjotakseen rakenteellista tasapainoa ja pitääkseen oikean etäisyyden puolustuksen ja hyökkäyksen välillä. Toisaalta, kun hän nousi ylemmäs, hän antoi vastustajiensa ohittaa itsensä ilman liian suuria vaikeuksia, kuten näimme johdossa kolmanteen maaliin. 4
Rekeem Harper – nuorella keskikenttäpelaajalla ei ollut pulaa energiasta, mutta hän antoi hallussaan halvalla kerran tai kahdesti, ja hermot saattoivat välillä koskettaa häntä. Keskikentällä, joka oli muuten ikääntyvä ja liikkumaton, rajoitetulla kannella leveästi, Harperille annettiin ehkä liikaa tehtävää ilmapiirissä, joka saattoi olla akatemian valmistuneelle erittäin pelottava. 5

Hal Robson-Kanu – entinen Reading-mies on luonnollisesti ahkera hyökkääjä, mutta hänen roolinsa edellyttää yleensä sitä, että hän painostaa eikä jäljittele. Jälkimmäinen velvollisuus on tärkeämpi leveänä hyökkääjänä toimiessaan ja Robson-Kanun oli vaikea täyttää tehtävää, jättäen Holgaten ajoittain esille. Peruttu juuri ennen 70 minuutin rajaa. 3
Jay Rodriguez – ottelun ensimmäisessä toiminnassaan pakotti ensimmäisen torjunnan Casillalta 33 minuuttia spekulatiivisella ensimmäisen kerran kaatumalla. Valitettavasti, se oli Rodriguezin iltapäivän paras hetki. Vaikea sanoa, johtuuko entisen Burnley-miehen 17 maalin tulos siitä, että hän on luonnollinen väärä yhdeksän Darren Mooren järjestelmässä. tai pikemminkin erittäin hyvä pelaaja tälle tasolle, joka on pystynyt pelaamaan asemassa, joka ei täysin sovi hänelle ja toimii silti hyvin. 5
Dwight Gayle - hyökkääjän tärkein, ratkaiseva myyntivaltti mestaruustason tasolla on hänen viimeistelykykynsä, joten hänen pelaaminen kolmikon vasemmalla puolella niin tärkeässä vierasottelussa vaikuttaa hieman naiivilta Darren Moorelta. Hänen asemallaan olevan pelaajan olisi pitänyt palata, sulkea Hernandezin tuon ensimmäisen maalin takia, mutta on vaikeaa olla liian kriittinen häntä kohtaan, koska hän ei tehnyt niin – koska se ei ole hänen tottunut roolinsa. 3

James Morrison (v. 63) – kokenut keskikenttäpelaaja korvasi Barryn tarjotakseen luovuutta; kohtuuden nimessä, hän osoitti joitain kunnollisia kosketuksia ja olosuhteissa, yhdistetty peli kohtuullisen hyvin vastustajan puoliajalla. 6
Sam Field (65) – jotkut saattavat väittää, että Vasenjalkaisen keskikenttäpelaajan olisi pitänyt tulla Livermorelle, Harperin sijaan varmistaakseen hieman tuoreemmat jalat. 5
Jefferson Montero (70:llä) – laitahyökkääjä tuli kentältä toivoen tarjoavansa vauhtia ja leveyttä vasemmalle, mutta oikeajalkaisena hän törmäsi usein liikenteeseen ja oli hyvin paimentunut loppuvaiheessa. 5