Cheltenham 0-2 West Ham:eron viimeistely

Ayew ja Sakho juhlivat – skysports.com

Diafra Sakho ja Andre Ayew tekivät myöhään ensimmäisen puoliajan maalit, ja West Ham pääsi liigacupin kolmannelle kierrokselle. mutta ei ilman satunnaista pelkoa Whaddon Roadilla. Tässä neljä keskustelukohtaamme keskiviikkoiltalta.

Cheltenhamin varhainen paine

Isännät painostivat tiukasti, kun keskikenttäpelaaja Nigel Atangana murtautui reilusti vastustajan puolikkaalle Harryn Mohamed Eisan ja Danny Wrightin taakse. Jälkimmäistä ja oikeaa keskikenttäpelaajaa Harry Pelliä käytettiin usein ilmavertailupisteinä, ja heille pelataan paljon diagonaalisia palloja oikealla kanavalla, mutta Declan Rice siivosi usein näillä alueilla. Eisa ja Carl Winchester pääsivät yhdessä mahdollisuuteen toisella puolella, mutta ensimmäisellä kesti liian kauan saada hänen laukauksensa pois, kun taas jälkimmäinen nappasi tilaisuutensa. Joukkueiden välillä ei ollut paljon eroa kentän keskimmäisellä kolmanneksella, mikä korostaa Cheltenhamin kilpailukykyistä suorituskykyä.

West Ham armoton molemmissa laatikoissa

Robins painosti suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta, mutta heiltä puuttui tekninen juoni murtaakseen James Collinsin johtaman seinän ja testatakseen Adrian San Miguelia. Sitä vastoin, West Ham painosti kahden minuutin ajan ja pakotti välittömästi maalilinjan väliintulon keskikenttäpelaaja Kyle Storerilta ja maalivahti Jonathan Flattilta. Entinen johti Angelo Ogbonnan voimakkaan puskurin linjalta, hetkiä ennen kuin jälkimmäinen pysäytti Diafra Sakhon tyhjästä. Sakho teki kuitenkin maalinsa, syöttää pallon Flattin ohi Mark Noblen läpimenon jälkeen, kolme minuuttia ennen kuin Andre Ayew lisäsi toisen viileällä maalilla.

Eisan mahdollisuudet

Kevin Dawson aloitti taistelun puoliajalla miehittääkseen vasemman keskikentän, jolloin Carl Winchester siirtyi oikeanpuoleiseksi. Winchester tarjosi siellä enemmän hyökkäysvoimaa kuin Jordon Forster – jonka taitoja hyödynnettiin paremmin keskuspuolustajassa – ja se yhdistettiin hyvin Pellin kanssa. Heidän yhdistämispelinsä johti kahteen laukaukseen vilkkaasta Eisasta, mutta molemmista puuttui tarkkuus. yksi tukossa ja toinen suoraan maalivahtia kohti. Ayew kiertyi tiukasti leveäksi Hammersille 70 minuuttia, ennen kuin Pellin poikennut pallo takatolppaan vain vältti venyttelyn vaihtopelaajan, Dan Holman.

Yhteenvetona

Tämä liike kiteytti Cheltenhamin illan:paljon ponnisteluja, mutta he eivät voineet saada sitä kannattavaksi, vain kahdella laukauksella maaliin koko illan. West Ham tarvitsi voittoa helpottaakseen tarkastelua ennen lauantain matkaa Newcastleen. Epäillään kuitenkin, ettei heillä ole varaa joutua samaan paineeseen laadukkaampaa oppositiota vastaan.