Burton Albion 5-2 Accrington Stanley Six Things:Akins the hero

"Öh... hurraa Lucas, voit laittaa minut alas nyt" https://www.burtonalbionfc.co.uk/ (Luotto:John Potts ja Richard Holmes)

Lucas Akinsista tuli Burton Albionin kaikkien aikojen paras EFL-maalintekijä lauantaina. kun hänen ahdinkonsa auttoi Brewersia voittamaan 5-2 putoamisen uhanalaisesta Accrington Stanleystä. Tässä on kuusi asiaamme kilpailusta.

Burtonin ensimmäisen puoliajan paine

Huolimatta kohtuullisesta painostuksesta varhaisessa vaiheessa, Accrington oli suurelta osin takajalalla ensimmäisellä puoliajalla, kun heidän oli pakko luottaa Jonny Maxtediin. Maalivahdin kämmeniä pisti Kyle McFadzeanin veto ensimmäisen puoliajan puolivälissä. ennen kuin hän sitten kielsi Jamie Allenin jaloillaan juuri ennen puolen tunnin merkkiä. Burton uhkasi vasemmalla seikkailunhaluisen vasemmanpuoleisen Colin Danielin kanssa, joka yhtyi hyvin siistijalkaiseen Scott Fraseriin – myös Marcus Harness näytti eloisalta kanavilla, vaikka hän kamppaili löytääkseen mahdollisuuksia ampua suosimallaan vasemmalla jalallaan.

Stanleyn kaksinkertainen sucker-punch

Nigel Cloughin puolella oli ylivoima, joten se tuli yllätyksenä, kun vieraat siirtyivät johtoon 37. minuutilla. Janoi Donacien, sijaisena vasemmalla puolustajalla, valitsi Billy Keelle erinomaisen diagonaalipallon, joka pidätti Danielia kaataakseen Sean McConvillen, Jake Buxton ei kyseenalaista, työntämään Bradley Collinsin jalkojen läpi. John Colemanin joukkue tuplasi sitten johtonsa vain kolme minuuttia myöhemmin. kun Daniel Barlaser valitsi tuuman täydellisen läpipallon vapauttaakseen Jordan Clarkin, jota Collins rikkoi ennen kuin Kee muutti pistepotkun. Tärkeää isännille, he puolittivat alijäämän ennen puoliaikaa, kun Fraser vältti Barlaserin huomion yhdistääkseen Valjaat ja työntämällä pallon kaukaaseen kulmaan, mutta he voivat loukkaantua siitä, että he ovat jopa jäljessä.

Templeton of Accrington doom

Vaikka Burton pelasi hyvin ensimmäisen tunnin aikana, Se tosiasia, että heillä oli kentällä kaksi hyökkääjää kolmen sijasta – Lucas Akins ja Marcus Harness eivät olleet ortodoksisia hyökkääjiä – tarkoitti, että he kamppailivat puolustaakseen todella. Heidän hyökkäyspelinsä tasapaino palautui hyvin ja todella toisen puoliajan puolivälissä. kun laajahyökkääjä David Templeton korvasi konservatiivisemman Kieran Wallacen vasemmalla. Tämä muutos tarkoitti sitä, että kun yksi eturivistä teki jotain luovaa työtä rivien välissä, heillä oli vielä kaksi muuta pelaajaa, jotka todennäköisesti murtautuivat rangaistusalueelle ja pääsivät siirtojen päähän. Tällä oli muuttava vaikutus pelin dynamiikkaan, McFadzeanin kanssa – joka oli osoittanut aggressiivisuutta ja erinomaisia ​​pallopeliominaisuuksia keskuspuolustajana koko iltapäivän – räjäytti kotiin upean vapaapotkun neljän minuutin sisällä Templetonin saapumisesta.

Historiaa tekevä Akins

Accringtonin puolitoista painostusta – joka jättää aina aukkoja, mutta varsinkin 4-4-2-tilanteessa – antoi Burtonille mahdollisuuden pelata poreilevan Jamie Allenin maaliin, ja vaikka entinen Rochdalen keskikenttäpelaaja kielsi Janoi Donacienin maalilinjablokin, Harvey Rodgers jätti sitten jalkansa ulos Templetoniin, antaa Akinsin kääntyä paikan päältä. Tämän maalin jälkeen Akinsista tuli Burtonin kaikkien aikojen paras EFL-maalitekijä – ironisesti ohittanut vastustaja Billy Keen – mutta Brewers-pelaajan päivä parani entisestään. Hän teki oikean kanavan omakseen ja 82 minuutin tiippauksen jälkeen Templetoniin, hän viimeisteli ahdin normaaliajan viimeisellä minuutilla paikalta, Mark Hughesin vartalotarkastuksen jälkeen. Ainoa asia, joka olisi tehnyt 30-vuotiaan päivästä erityisemmän, olisi ollut hattutemppu – mutta kaikkea ei voi saada.

Huono päivä Colemanin puolelle

Tämä oli erittäin pettymys tulos ja toisen puoliajan suoritus Accringtonilta, jotka eivät onnistuneet säilyttämään mitään ominaisuuksia, jotka antoivat heidän aloittaa hyvin:nimittäin johdonmukaista puristamista ja halukkuutta pitää palloa paineen alla. Selvästi, he missasivat Paul Smythin jatkuvan juoksun, ja vaikka Scott Brownin julma sulkeminen kompensoi pohjoisirlantilaisen poissaolon varhain, Hänellä ei ymmärrettävästi riittänyt kestävyyttä ylläpitää tuota työtä niin korkealla kentällä, ja siksi tarvittiin roolien kiertoa, joka ei ehkä sopinut johdonmukaiseen näyttöön. huolimatta kunnollisesta vaihdosta Sam Finleyltä. Tosin yhtä lailla punaisilla on joitain kohtuullisia teknikoita ja he ovat parhaimmillaan, kun he yhdistyvät tiiviisti vastakkaisessa puoliskossa; Heidän on oltava rohkeampia pallon kanssa aloittaakseen yhdistämispelin. Accrington ovat, kuitenkin, pärjää edelleen erittäin hyvin kilpailla tällä tasolla.

Voisiko Burton työntää?

Doncaster Roversin 4-0-tappio Lutonissa tarkoittaa, että se on ilman voittoa seitsemässä liigaottelussa, ja siinä on tehty vain kolme maalia. tämä juoksu on nähnyt heidän jäävän väliaikaisesti yhden pisteen Peterborough'n jälkeen, peli kädessä – ja Posh-fanit eivät ole liian optimistisia tulevaisuudennäkymiensä suhteen keskitasolla syksystä lähtien. Kaikki tämä tarkoittaa, että myöhässä juoksijalla on mahdollisuus murtautua kilpailussa kuudenneksi – ja Burton voisi sopia siihen. Cloughin joukot ovat voittaneet peräkkäisiä otteluita kahdeksalla maalilla – ensimmäistä kertaa liigaottelussa lähes puoleen vuosikymmeneen – ja EFL Cupissa olemme nähneet heidän saavuttaneen kolme voittoa korkeamman liigan vastustajasta. . Tällä Brewers-puolella on todellista energiaa, joka painostaa moitteettomasti ja ovat vakava uhka siirtymävaiheessa – heidän kausi ei ehkä ole vielä ohi.