Tranmere Rovers 4-2 Ebbsfleet United Six Things:Norwood-tähdet

James Norwood – thenonleaguefootballpaper.com

Tranmere Rovers eteni kansallisen liigan pudotuspelien finaaliin voitettuaan 4-2 Ebbsfleet Unitedin. kiitos James Norwoodin parhaan suorituskyvyn. Tässä kuusi asiaa pelistä.

Coulsonin varhainen otsikko

Oli helppo nähdä varhain, että Tranmere Roversin puolustus oli ollut heidän akilleskantapäänsä. Adam Buxton oli ennen ottelua vahinkoa epäilystäkään; hän ja 34-vuotias Steve McNulty kamppailivat pelin vauhdin kanssa, ja Tranmeren puolustus näytti siksi haavoittuvalta, kun Ebbsfleet tuli esiin. Epäröinti osoittautui avaajalle kalliiksi, kun Larnell Cole ei onnistunut sulkemaan Corey Whitelya, joka ylitti takatolppaan, jolloin Luke Coulson voitti Buxtonin ja pääsi kotiin.

Norwood tekee vaikutuksen

Tranmere loi paljon ensimmäisellä puoliajalla. Jeff Hughes vaihtoi peliä hyvin, kun taas leveät miehet Josh Ginnelly ja Cole juoksivat vaarallisille alueille, keulamiehet Andy Cook ja James Norwood ovat vahvasti mukana. Jälkimmäinen teki 33. minuutin tasoituspelin; sen jälkeen kun Ridehalghin käänteinen juoksu vältti Whitleyn huomion, Norwoodin hienovarainen liike antoi hänelle mahdollisuuden kiusata Kenny Clarkia ja päästä kaukokulmaan.

Weston tainnuttaa Prentonin

Ebbsfleet oli usein yrittänyt hidastaa tempoa, joten se tuli yllätyksenä, kun he menivät eteenpäin 53 minuuttia. Viestinnän puute kotijoukkueen keskuspuolustaja Ritchie Suttonin ja maalivahti Scott Daviesin välillä tarjosi vaihtopelaaja Myles Westonille loistavan mahdollisuuden; ex-southendin laitahyökkääjä napautti kotiin. Tämä maali heräsi pari hermoa kotileirissä, mutta Tranmeren kannattajat pysyivät lähestulkoon heidän puolellaan. joka jatkoi leikkimistä intohimolla ja intohimolla.

Roversin vastalause

Oliver Norburn painoi Dean Rancea pallon hallintaan ja varasti pallon, joka murtui Ginnellyyn, joka osoitti erinomaisia ​​lähijalkoja välttääkseen tärisevän Jack Connorsin, ennen kuin ajaa pallon kaukaaseen kulmaan. Ebbsfleetin jalat väsyivät siitä lähtien ja vaikka Tranmere ei löytänyt voittajaa ennen jatkoaikaa, erinomainen 101. minuutin vapaapotku Norwoodilta toi heille voiton; ironisesti, maali tuli hetkeä sen jälkeen, kun Micky Mellon oli käskenyt häntä olla tekemättä vapaapotkua!

Hapan loppu Ebbsfleetille

Tämä on ollut loistava debyyttikausi tällä tasolla Ebbsfleet Unitedille, joten oli sääli, että se päättyi happamaan säveleen. Kun Cole ampui neljännen Tranmerelle, keskuspuolustaja Dave Winfield erotettiin kentältä kiistelyn seurauksena, kun kentällä ja sivurajoilla vallitsi mieli. Kuitenkin, Daryl McMahon on tehnyt erinomaista työtä Kent-asun kanssa, jotka haluavat käyttää tätä kampanjaa ponnahduslautana parempiin asioihin.

Paine edelleen Tranmereen

Ebbsfleet kuuluu suureen joukkoon nousevia joukkueita National Leaguen pudotuspeleissä, jolle ylennys olisi ollut upea saavutus, pikemminkin kuin välttämättömyys. Tilanne on toinen Tranmere Roversin kohdalla, joille kaikki fanijoukosta joukkueen laatuun viittaa siihen, että heidän on yksinkertaisesti oltava EFL:ssä ensi kaudella. Tämä voitto siirtää heidät puoliväliin, mutta laajat juhlat on lykättävä:muistot viime vuoden heikosta suorituksesta Wembleyn finaalissa jättävät Roversin keskeneräisiä asioita.