Cheltenham Town 2-2 Mansfield Town Six Things:Walker tupla pelastaa Stags

Neal Bishop yrittää pysäyttää Jacob Maddoxin – @ctfcofficial

Tyler Walkerin loukkaantumisajan tasoittaja pelasti Mansfield Townin 2-2-tasapelin Cheltenham Townissa. joiden on odotettava vielä pidempään kampanjan ensimmäistä kotivoittoaan. Tässä pelaajien arviomme pelistä.

Stags vahva aloitus

Mansfield näytti näyttävän ylivoimaista laatua varhain ja he menivät johtoon jo seitsemännellä minuutilla. Mal Benning, joka on ollut kiistatta yksi parhaista vasemmanpuoleisista liigan kakkosessa viimeisen neljän vuoden aikana, toimitti persikan ristin syvältä:Tyler Walker käytti sitä parhaansa mukaan vaistomaisella katseella kaukaiseen nurkkaan. Tämä maali viittasi mahdollisesti hallitsevaan suoritukseen David Flitcroftin puolelta, joten Cheltenhamin fanit voivat saada suurta rohkaisua joukkueensa erittäin innokkaasta reaktiosta.

Puolustajat hyökkäyksessä

Cheltenhamin pelisuunnitelma avoimessa pelissä oli pitkiä palloja Luke Varneylle, jonka halu taistella aggressiivisesti Matt Prestonin ja muiden kanssa loi lisätilaa silkkijalkaiselle Jacob Maddoxille ja urheilulliselle Ryan Broomille. Siitä huolimatta, puolustajat tekivät selkeitä piirteitä:vaikuttavan Chris Husseyn kulman jälkeen Chris Clements laittoi Ben Tozerin ampumaan kotiin. Tozer, ammatiltaan keskikenttäpelaaja, oli asetettu keskelle kolmen miehen puolustusta, mutta hän teki yhtä suuren vaikutuksen vastustajan rangaistusalueella kuin omansa. Entinen Newport-mies siirtyi palveluntarjoajaksi ensimmäisen puoliskon lopulla, ylittämään ilmassa hallitseva Will Boyle johtamaan Robinsit johtoon.

Robinit päättävät

Puolustaessaan toisen puoliajan johtoa, varsinkin yhden maalin johto kalliisti koottua vastustajaa vastaan, monet liigan kaksi joukkueet olisivat pitäneet 11 miestä puolustavassa kolmanneksessa ja kutsuneet paineita. Sen sijaan, Cheltenham teki erittäin hyvin Mansfieldin sulkemisen jopa syvillä alueilla, jotta heidän olisi mahdollisimman vaikea saada toimituksia laatikkoon. Jokainen pelaaja pelasi osansa järjestelmässä, joka oli suurelta osin erittäin onnistunut, Mansfield loi lähes mitään paikkoja toisella jaksolla eikä osunut maaliin useammin kuin kahdesti.

Walker tuottaa sydänsuruja

Nottingham Forestin lainaaja ei ollut erityisen silmiinpistävä avoimessa pelissä; suuren osan kilpailusta hänet paimentettiin menestyksekkäästi laajoille alueille. Kuitenkin, pelaaja, joka on osoittanut lupaavuutta mestaruustasolla niinkin äskettäin kuin viime kaudella, oli aina todennäköisesti laadukas, joka teki selvän jäljen peliin. Se näkyi seisonta-ajan kolmannella minuutilla, kun hän nappasi lähietäisyydeltä kotiin.

Keskinkertainen Mansfield

Tasapeli tarkoittaa, että Mansfield Town on edelleen hävinnyt vain kerran tällä kaudella ja se on edelleen voittamaton tiellä. mutta heidän ennätyksensä 10 tasapeliä 16:sta on tuskin tavoiteltava – varsinkin kun paperilla on yksi divisioonan vahvimmista joukkueista. David Flitcroft, joka on voittanut ylennyksen tältä tasolta Buryn kanssa, on selvästi intohimoinen johtaja, mutta hänen puoleltaan puuttui maltillisuus hallussaan ja toisinaan luottamus pelisuunnitelmaansa. Siitä syystä, John ja Carolyn Radford olisivat oikeutettuja kyseenalaistamaan, saavatko he tarpeeksi rahaa rahoilleen.

Pieni askel eteenpäin Cheltenhamille

Walkerin maali tarkoittaa myös sitä, että Cheltenham ei ole vielä voittanut kotonaan - eikä vielä voittanut liigassa Michael Duffin johdolla. Nämä ovat kaksi suurta psykologista estettä ja molemmissa mielessä, kahden ylimääräisen minuutin odottaminen olisi antanut kipeästi kaivatun laukauksen käsivarteen. Pelisuunnitelman kannalta kuitenkin Michael Duff ja hänen valmennustiiminsä onnistuivat helvetin paljon, ja suorituskyky oli kiistatta yksi niistä puolista, joilla on täysi tuki managerilleen. Toista tämä suorituskyky sellaisia ​​joukkueita vastaan, joilla ei ole mestaruustason viimeistelyä, ja tulosten pitäisi parantua.