Coventry City 0-1 Mansfield Town Six Things:MacDonald stunner voittaa sen

Conrad komentamassa Cov:ssa – coventrytelegraph.net

Mansfield Town siirtyi kahden pisteen päähän liigan kakkosesta pudotuspeleistä sen jälkeen, kun Alex MacDonaldin vaikuttava myöhäinen lyönti auttoi heitä voittamaan 1-0 ylennysehdokkaan Coventry Cityn. Tässä kuusi asiaa pelistä.

McNultyn varhainen liike

Coventry aloitti kirkkaasti, kun Marc McNulty pääsi hyville alueille Mansfieldin puolustajien välisissä väleissä, hänen nokkela liikkeensä, joka salli isännät hallita pallon viimeisellä kolmanneksella. Mansfield tarvitsi vaikuttavan Conrad Loganin pitääkseen heidät mukana:maalivahti torjui Jordan Ponticellilta 10 minuuttia Liam Kellyn kulman jälkeen.

Varovainen Kelly ja puolustava Doyle

Tämä avausloitsu tuli, kun Ryan Haynes pääsi vastustajan puoliajalle venyttämään peliä ja luomaan tilaa Jodi Jonesille, joka näytti valoisalta varhain, kun taas Kelly ja Michael Doyle pääsivät toisiin palloihin nopeasti. Paul Anderson kuitenkin tuplasi pian Whiten kanssa Haynesin ja Jonesin kanssa, kieltää kotijoukkueen uhkauksen. Yhtä, Kelly ja Doyle putosivat pian syvemmälle kannalle ja molemmat suuntaukset osuivat samaan aikaan Mansfieldin parannuksella. CJ Hamilton pääsi eroon Grimmeristä 20 minuutissa ja veti pallon takaisin Paul Andersonille, joka ampui suoraan Lee Burgeen paineen aikana.

Coventryn huono syöttö

Molemmat joukkueet palautuivat nopeasti puolustusmuotonsa siirtymävaiheessa. mikä vaikutti tiukkaan peliin. Sky Blues ei kuitenkaan auttanut itseään, koska kun Jonesilla oli vähemmän tilaa kummallakin laidalla, heidän ainoa suunnitelmansa oli korkeat pallot, vaikka hänellä on kaksi hyökkääjää, joita ei voitu kuvata kohdemiehiksi. Peter Vincenti oli ainoa ilmassa pätevä hyökkäävä pelaaja, kun McNulty ja Ponticelli kamppailivat, kun heitä pyydettiin taistelemaan fyysisesti Bennettin ja Diamondin kanssa. joka kasvatti luottamusta Stagseihin.

MacDonald'sin hämmästyttävä

Mansfield oli katsonut todennäköisemmältä puolelta löytääkseen voittajan toisella puoliajalla. Danny Rosen valitukset 64 minuutin rangaistuksesta hylättiin, sitten viisi minuuttia myöhemmin, hänen kumppaninsa Kane Hemmings käpertyi leveäksi MacDonaldin vapaapotkun osuttua seinään. MacDonaldilla olisi kuitenkin hetkensä, ajaa eteenpäin 84 minuuttia saadakseen upean 25 jaardin iskun kulmaan, jättäen Burgen ilman mahdollisuuksia ja vierasfanit deliriumiin.

Coventryn täytyy avautua

Mark Robins pitää hänen puolistaan ​​pitävän oman talonsa kunnossa ja hallitsevan tasaisesti pelejä, joka on usein toiminut tällä kaudella. Kuitenkin, Tämän päivän tyhjä tarkoittaa, että mikään League Two -joukkue ei ole epäonnistunut maalinteossa useammin kuin Coventry. Midlanders puolusti hyvin, mutta se ei tee heistä immuuneja satunnaiselle opposition ihmeiskulle, jota mikään puolustava mestariluokka ei voi säätää. Se on silti ollut hyvä alku Robinsin miehille. mutta saadaksesi ylennyksen tällä kaudella, heidän on syötettävä pallo paremmin keskikentällä, lisää fyysistä läsnäoloa ylös ja tule taktisesti rohkeammaksi.

Käännekohta Stagsille?

Ennen peliä, Mansfieldin kannattajat vaikuttivat luottavaisilta, sekä Steve Evansissa että joukkueen kyvyssä saada yhteen ja päästä seitsemän parhaan joukkoon. Monet lauloivat koko pelin ja auttoivat viemään joukkuettaan eteenpäin, mikä johtaa kollektiivisen riemun tunteeseen kokopäiväisesti. Jos tämän voiton vauhti jatkuu, maksimipisteet tai jotain vastaavaa marraskuusta näyttää heidän ulottuviltaan. Hämmentävän alun jälkeen he saattavat vain rakentaa perustaa jatkuvalle edistämistyölle.