Burton Albion 5-2 Accrington Stanley Pelaajien arviot:McFadzean tekee vaikutuksen

"Öh... hurraa Lucas, voit laittaa minut alas nyt" - https://www.burtonalbionfc.co.uk/ (Luotto:John Potts ja Richard Holmes)

Lucas Akinsista tuli Burton Albionin kaikkien aikojen paras EFL-maalintekijä lauantaina. kun hänen ahdinkonsa auttoi Brewersia voittamaan 5-2 putoamisen uhanalaisesta Accrington Stanleystä. Tässä pelaaja-arviomme kilpailusta.

Burton Albion

Bradley Collins – on reilua sanoa, että Chelsean lainaaja saattoi nauttia paremmista iltapäivistä Burtonissa tähän mennessä kuin se, joka hänellä oli täällä – hän antoi McConvillen ponnistelun mennä jalkojensa läpi ennen kuin syytti Clarkista rangaistuksen. Toisaalta, hän onnistui erinomaisesti kaatamaan Keen lähiotsauksen 75. minuutilla – kun peli oli täysin tasainen. 4

John Brayford – oikeanpuoleisella ei ehkä ole aivan samaa vauhtia ja vetovoimaa kuin hän osoitti Sheffield Unitedissa muutama vuosi sitten, joten hänen pelinsä on enemmän älykästä yhteydenpitoa joukkuetoveriensa kanssa. Ei tehnyt niin paljon ensimmäisellä puoliajalla, mutta parani toisella jaksolla. 6
Jake Buxton – entinen derbymies oli erittäin hyvä mestaruuden keskuspuolustaja 2010-luvun puolivälissä, mutta selvästi hän on menettänyt jaardin tai kaksi vauhtia ja ehkä se on vaikuttanut häneen hieman. Hidas tajuamaan McConvillen uhkan avauserässä, eikä hän ollut erityisen vaikuttava pallon hallinnassa – vaikka hän tulikin lähelle puskulla Wallacen keskityksen jälkeen ja näytti vahvalta tauon jälkeen. 6
Kyle McFadzean – keskuspuolustaja osoitti täällä, miksi hän on ollut Burtonin johdonmukaisempien esiintyjien joukossa kahden viime kauden aikana. McFadzean ei ollut aggressiivinen vain tarvittaessa, hän osoitti myös kykynsä viedä pallo vastustajan puolikkaalle ja edistää pelin rakentamista sekä uhkaa maalia. Entisen Crawley-miehen 64. minuutin vapaapotku oli vyöhyke - aivan vasemman yläkulman sisällä - mutta hän oli uhannut jollain sellaisella aiemmin pistelyllä lyönnillä ensimmäisen puoliajan puolivälissä. 9
Colin Daniel – seikkailunhaluinen vasen puolustaja eteni loistavasti yhdistääkseen Wallacen, Fraser ja toisinaan valjaat, sitten Templeton viimeisissä vaiheissa, teki sarjan erinomaisia ​​juoksuja sivulinjalle, mikä auttoi suuresti Brewersin hyökkäyspeliä. Jos Danielin vahvassa suorituksessa oli pienikin virhe, se saattoi olla hänen ensimmäisen puoliskon puolustustyönsä, mikä oli ehkä hieman puutteellista Stanleyn kahden maalin rakentamisessa. 8

Stephen Quinn – kokenut keskikenttäpelaaja ei ponnistellut aivan yhtä vapaasti kuin Allen ja Fraser, vaan toimi pikemminkin kivinä keskikentällä, joka piti asioita yhdessä. Kun painetaan Quinnin pakollisten etäisyyksien edellä olevilta, hän pyyhkäisi paljon toisia palloja ja poimi yhden tai kaksi houkuttelevaa lävistäjää, mikä antoi panimoille hallinnan tunteen. 7
Kieran Wallace – 23-vuotias, joka allekirjoitti lyhytaikaisen sopimuksen tammikuussa, toisinaan liittyi hienosti Fraseriin ja Danieliin ensimmäisellä puoliajalla, mutta hän näytti olevan suhteellisen syvällä. Vaikka tämä ei ollut niinkään heijastus Wallacen suorituskyvystä kuin mitä Burton tarvitsee rakenteellisesti, joukkue näytti paremmalta, kun hänet korvattiin hyökkäävämmällä pelaajalla Templetonissa, joka pysyi korkealla kentällä. 6
Jamie Allen – Rochdalen entinen keskikenttäpelaaja pääsi eteenpäin rajattomalla energialla ja innostuksella; vaikutti merkittävästi Burtonin pelin tempoon ja intensiivisyyteen ja poimi hyviä palloja, liian. Koska hän ei aloittanut hyökkääviä liikkeitä keskihyökkääjänä, se aiheutti usein hämmennystä vastustajan takavartijassa, kun hän ponnahti tähän asentoon, kuten näimme johdossa kolmanteen maaliin. Tuli pari kertaa maaliin myös ensimmäisellä puoliajalla ja osoitti terrierimäisiä ominaisuuksia pallon ulkopuolella. 8

Scott Fraser – tämä oli erinomainen suoritus Fraserilta, joka yhdisti pelin loistavasti noissa taskuissa vastustajan puolustuksen ja keskikentän välillä. Osoitti hyvää liikettä ja yhdistelmää valjaiden kanssa ennen kuin hyppäsi Maxtedin ohi juuri ennen puoliaikaa, oli epäonninen nähdessään toisen ponnistelun toisen jakson alussa kääntyneen taakse ja oli suuri luova vaikutus koko ajan. 8

Marcus Harness – akatemiasta valmistunut ei vahingoita eniten vasemmalla, mutta oikealla kanavalla tai keskitetysti. Ensimmäisen tunnin ajan Valjaat näytti eloisalta, mutta koska hän vietti paljon aikaa vasemmalla kanavalla, hän kamppaili saadakseen pallon vasempaan jalkaansa tavalla, joka antoi hänelle mahdollisuuden tehdä maalia uhkaavia liikkeitä. Kun Templeton tuli paikalle, Harnessilla ei ollut yhtä suurta vastuuta vasemmiston siirtämisestä – se vapautti hänet ja näimme tulokset. 7
Lucas Akins – Liam Boycen ollessa poissa kansainvälisistä tehtävistä, Akins todella astui lautaselle, huolimatta tyylieroista pohjoisirlantilaiseen. Brewers-vartija ei ole klassinen keskushyökkääjä – hänen kaksi maaliaan olivat hyvin tehtyjä rangaistuspotkuja – vaan pikemminkin joku, joka aiheuttaa ongelmia suorissa juoksuissa oikeaa kanavaa pitkin. Kun Templetonin saapuminen antoi hänelle vapauden hyödyntää noita alueita, sen sijaan, että pelattaisiin keskitetysti vähemmällä menestyksellä, kuten näimme ensimmäisellä puoliajalla, hän oli pysäyttämätön, kolmanteen maaliin loistavalla näyttämöllä. Se oli upea päivä Akinsille kaikin puolin, josta tuli Burtonin kaikkien aikojen paras EFL-maalintekijä. 9

David Templeton (v. 64) – leveä mies on tehnyt positiivisen vaikutelman liittyessään rajan pohjoispuolelta. Vaikka nimitettiinkin klassikkolaitahyökkääjäksi, Templeton näytti pitävän murtautumisesta laatikkoon, varsinkin pelin siirtymävaiheissa. 9
Ben Fox (84) – akatemiasta valmistunut osoitti varmasti halukkuutta mennä eteenpäin ja tukea hyökkäyksiä, sellainen oli hänen nuoruuden yltäkylläisyytensä. Hän pelasi Templetonin edustavan avauksen lyhyessä kentälläoloaikanaan, ja on hyvä nähdä 21-vuotias takareisivamma. 7
Will Miller (88) – 22-vuotias tarjosi myös tuoretta energiaa penkiltä lisätäkseen kilpailua paikoista, varsinkin jos Nigel Clough haluaa hyökkäysasetelman, jossa kaksi eteenpäin katsovaa keskikenttäpelaajaa ponnistelee Quinnin ohi. 6

Accrington Stanley

Jonny Maxted - entinen Guiseleyn maalivahti, joka sai siirtymisensä Stanleyyn vahvan FA Cupin suorituksen ansiosta, on nauttinut enemmän peliajasta Connor Ripleyn eron jälkeen ja hän menestyi hyvin ensimmäisellä puoliajalla, kun hän pysähtyi McFadzeanista ja Allenista. Vaikka olisi epätavallista sanoa, että pysäyttäjällä oli hyvä peli, vaikka hän päästi viisi maalia, hän ei katsonut erityisen syylliseksi kenenkään puolesta. 6

Callum Johnson – Middlesbrough-lainaaja on yleensä näyttänyt itsevarmalta oikeanpuoleisen pelaajalta, mutta tämä oli ehkä tavallista vaimeampi suoritus. Johnson ei noussut tukemaan hyökkäyksiä ensimmäisellä puoliajalla niin paljon kuin Donacien, eikä hän voinut valittaa siitä, että hänet poistettiin 10 minuutin normaaliajalla. Toisaalta, kun hän lähti, Accrington päätyi repeytymään kyljelleen. 5
Mark Hughes – yksi keskuspuolustajista on vaihtanut omistajaa usein Jimmy Dunnen kesäloman jälkeen, Hughesin rooli jatkuvuuden ja johtajuuden tarjoajana on elintärkeä – ja entinen Morecambe- ja Stevenage-mies ei aivan saavuttanut tätä tulosta. Syyllinen kenties siitä, että hän työnsi liian pitkälle Burtonin neljännen maalin rakentamisessa ja myönsi sitten rangaistuksen viidennestä maalista. 4
Harvey Rodgers – Hull-akatemiasta valmistunut jätti jalkansa tarpeettomasti roikkumaan myöntääkseen rangaistuspotkun, joka johti Burtonin kolmanteen maaliin. Muuta kuin se, Rodgersin peli ei ollut erityisen huono, koska hän ei tehnyt useampaa kuin yhtä ilmeistä virhettä, vaan keskittyi pikemminkin estämään vastustajan pääsyn taakseen. Ongelma tässä oli, että se merkitsi sitä, että hän kamppaili kunnolla hallitakseen rangaistusaluettaan – ehkä ymmärrettävää jollekin, joka on pelannut vain 38 ammattiottelua. 5
Janoi Donacien - puolustaja, joka palasi äskettäin seuralle lainalla Ipswichistä, on vaihdoltaan oikeanpuoleinen puolustaja, mutta hän on täällä vasemmanpuoleisena. Hänen tarjoamansa vauhti ja voima näkyivät toisinaan ensimmäisellä puoliskolla, kun hän pelasi myös erinomaisen diagonaalipallon Keelle avausottelun johdossa. Tosin yhtä lailla Donacien on oikeajalkainen ja hänen urheilulliset ominaisuudet olisivat ehkä sopineet paremmin tuolle luonnolliselle puolelle, missä hän on saattanut pelata, jos joukkueen tilanne oli hieman erilainen. Accringtonin taistelut vasemmalla toisella puoliajalla saattoivat viitata siihen, että Donacienilla oli yksi tai kaksi ongelmaa puolustuksessa. 5

Jordan Clark – entisen Shrewsbury-miehen vastahyökkäyksen juoksu johti rangaistukseen, josta Kee voitti Stanleyn toisen. Hän oli muuten hyvin hiljainen ja kun Johnson lähti, häntä pyydettiin peittämään oikeanpuoleinen asema tietyissä pelin vaiheissa, mutta hänen asenteensa tätä vastuuta kohtaan ei ollut liian vaikuttava, ja toisinaan hän tarvitsi joukkuetovereitaan pelastamaan hänet. Jos Clark ei ole pelissään teknisesti mukana, hänen täytyy ainakin tehdä enemmän vuoroa. 4
Sam Finley – ollessaan AFC Fyldessa viime kaudella, Finley osoitti paljon taistelua, pallon voittoominaisuudet National Leaguen Play-Off Eliminatorsissa ja tämän todisteen perusteella, hän on siirtänyt heidät kaksi divisioonaa korkeammalle. Tiettyinä aikoina, hän otti painostuksen roolin Keen rinnalla, mutta hän peitti myös laajat alueet epäitsekkäästi. viimeisen 10 minuutin aikana Johnsonin sammuttua Finley pelasi melkein keskikentän keskikentällä tehdessään työtä, jota hänen ei olisi pitänyt tehdä oikeanpuoleisena. 6
Daniel Barlaser – Newcastlen lainaaja teki yhden tai kaksi hyvää työtä ensimmäisellä puoliskolla, kun hän pysäytti Harnessin pääsemästä vasempaan jalkaansa toisinaan sekä pelasi erinomaista palloa saadakseen Clarkin läpi rangaistuspotkukilpailun – vaikka hän oli ehkä syyllinen siihen, että hän päästi Fraserin menemään merkitsemättä maaliinsa. Näytti hieman eksyksiltä tauon jälkeen eikä nähnyt tarpeeksi palloa näyttääkseen enemmän siitä, mihin hän pystyy hallussaan. 4
Sean McConville – Stanley-miehellä oli kunnollinen ensimmäinen puoliaika, yhdellä tai kahdella hienolla temppulla, kun joukkue pelasi lehdistön läpi hyvissä ajoin – otti maalinsa hyvin, työnsi pallon Collinsin jalkojen väliin ja hänellä oli vaatimaton rooli toisessa. Ehkä ainoa ongelma McConvillen kanssa on se, että hänellä ei ole vauhtia ja kun punaiset ovat takajalalla, joskus he voisivat käyttää sitä vastahyökkäyspäätä. Yhtä lailla, McConvillen joukkuetovereilla on myös vastuu tehdä enemmän saadakseen hänet palloon hänen vahvuuksilleen sopivalla tavalla. 5

Scott Brown – ehkä yllättävää, taistelukarkaistu keskikenttäpelaaja aloitti ottelun toimiessaan toisena hyökkääjänä poissa hallituksesta, John Coleman suosi hänen aggressiivisuuttaan ja sitkeyttä lehdistössä. Valitettavasti kuitenkin Brownilta puuttui kestävyys ylläpitääkseen näyttönsä intensiteettiä ja hän putosi keskikentän rooliin noin neljänneksen kilpailun jälkeen; Smythin paluu on tervetullut. 4

Billy Kee – Accringtonin paras maalintekijä 13 maalilla kaikissa kilpailuissa, Kee on erittäin vaikutusvaltainen hahmo, ja hän teki hyvin, kun hän piti Danielia tiilaaessaan McConvillen avajaisissa. ennen kuin muutti viileästi rangaistuspotkun pian sen jälkeen. Kee ei kuitenkaan ole erityisen pitkä tai nopea, joten hän tarvitsee tarkkaa palvelua korkealta kentältä, mitä hän ei välttämättä saa säännöllisesti täällä. varsinkin toisella puoliskolla. Pakotti hyvän torjunnan Collinsilta lähipotkulla 15 minuutin kohdalla. 7

Luke Armstrong (80-v.) – Paul Smythin ollessa poissa kansainvälisistä tehtävistä Pohjois-Irlannissa, tämä oli Armstrongille erinomainen tilaisuus todistaa arvonsa. (Lainaloitsunsa) alussa hän ei kyennyt aivan toistamaan maalintekomuotoa, jonka hän osoitti National Leaguessa Gatesheadin kanssa, mutta hän työskenteli edelleen kovasti ja sai paikkoja; tässä, näimme samanlaisen työnopeuden, kun hyökkääjä näytti hieman terävämmältä maalin edessä. 6

[Burton Albion 5-2 Accrington Stanley Pelaajien arviot:McFadzean tekee vaikutuksen: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038511.html ]