Alvarez Moya toipui polvivammasta ja voitti 134 000 dollarin CaptiveOne Advisors -finaalin

Kanadalaiset Cone ja Ballard sijoittuivat 7. ja 8.

Espanjalainen Sergio Alvarez Moya teki paluuvoiton 134 000 dollarin CaptiveOne Advisors 1,50 m Jumper Series -finaalissa "Saturday Night Lights" -tapahtumassa kuuden kuukauden toipumisen jälkeen ACL-polvileikkauksesta. Moya voitti 60 osallistujan joukon Steve Stephensin ja Nick Granatin (USA) suunnittelemilla radalla WEF:n kansainvälisellä areenalla julkaisemalla yhden kolmesta kaksinkertaisesta suorituksesta omalla MHS Attractionillaan.

CaptiveOne Advisors 1,50 m Jumper Series -finaalin ensimmäisen kierroksen (25 % alkuperäisistä osallistujista) jälkeisiin virheisiin perustuvat viisitoista parasta hevosen ja ratsastajan yhdistelmää etenivät toiseen vaiheeseen, jossa päätettiin lopullinen voittaja, ja virheet kumuloituivat kilpailun aikana. kaksi kierrosta. Moya ylitti viimeiset ajastimet 49,59 sekunnissa ja voitti Lorenzo de Lucan (ITA) Soory de l’Hallalilla.

"Ensimmäisestä ratsastuskerrasta lähtien ajattelin, että hän oli todella erityinen", Moya kertoi voittajasta, yhdeksänvuotiaasta irlantilaisesta urheiluhevostammasta (Numero Uno x Diamant de Semilly), jonka hän osti Bournsin perheeltä vuonna. Irlanti reilu vuosi sitten. "Hän oli vain kevyissä töissä kotona, kun olin ulkona, mutta ihmiset tekivät hienoa työtä ja työ kannatti.

"Hän on luonnostaan ​​erittäin nopea, hänellä on uskomaton yhteys ja hän on aina edessäsi", jatkoi Moya tammasta, jonka hän aikoo nyt valmistautua ensi vuoden kilpailuun. "Et itse asiassa tarvitse jalkaasi; heti kun avaat sormiasi hieman, saavutat etäisyyden. Tiesin, kuinka nopea hän on, enkä halunnut ottaa häneltä kaikkea pois tänä iltana, joten tein vain mukavan kierroksen ja olen erittäin onnellinen.”

Syksyllä 2018 nuorelta hevoselta kaatuttuaan Moya joutui leikkaukseen Espanjassa ja palasi ratsastukseen vasta kuusi viikkoa sitten sanoen:”Aloitin Wellingtonissa melko myöhään, enkä tiennyt, osaanko ratsastaa vai en. Mutta minulla oli erittäin hyvä lääkäri tohtori [Ramon] Cugat, joka työskentelee kaikkien jalkapalloilijoiden kanssa, eikä minulla ollut kipua tai paljon fysioterapiaa. Minusta tuntuu hyvältä!”

Stephex Stablesin omistamat De Luca ja Soory de l'Hallali päätyivät vain murto-osat Moyan jäljessä 50 sekunnissa. Heidän kumppanuutensa on uusi sen jälkeen, kun de Luca pääsi kyytiin lokakuussa ja hyppy oli vasta toinen heidän yhteisuransa.

"Jos menisin nyt uudestaan, menisin täsmälleen samalla tavalla", hän sanoi. "Aloin hypätä häntä hieman isommaksi vasta WEF 8:n jälkeen ja olen kaiken kaikkiaan melko tyytyväinen. Hän on For Pleasure, joten hän on hieman jäykkä olkapäässä, mutta hän on aina ollut todella varovainen. Zoe Conter ratsasti häntä ja hän menestyi erittäin hyvin. Hän on erittäin herkkä ja hän on kastanjatamma, mutta olen erittäin innoissani hänen tulevaisuudestaan.”

Toinen sija saavutti de Lucan sarjan mestaruuden tasaisilla sijoituksilla 11 viikon ajan 1,50 metrin kilpailussa. Tunnustuksena sarjan mestaruudesta de Luca sai matkan kuudelle hengelle CaptiveOne Advisors -jahdilla Reel Captivating.

"Olen todella iloinen voitostani kokonaisuutena, koska se on erittäin kilpailukykyinen ja täällä on vaikea saada hyviä tuloksia", päätti de Luca.

Yhdysvaltain Grand Prix -veteraani Leslie Howard sijoittui kolmanneksi Laure Sudreaun omistamalle Donna Specialelle toisella kaksinkertaisella suorituksella 50,78 sekunnissa.

"Meillä on ollut hauska ura hänen kanssaan", sanoi Howard. – Viime vuonna hän juoksi 1,60 metriä ja sai nauhat MM-kisoissa. Hevosten sattuessa hän lähti muodoltaan, mutta ei vain hypännyt hyvin. Nyt minusta tuntuu, että hänen ulottuvuutensa on palannut. Sanoin aviomiehelleni Peterille, että tämä on ensimmäinen kerta vuoteen, kun minusta tuntui, että hänellä oli sama ulottuvuus kuin vuosi sitten. Sinun täytyy vain pelata sitä päivä kerrallaan ja näyttää heille luokissa, että he pystyvät voittamaan, etkä joudu siihen tosiasiaan, että se, että he hyppäsivät 1,60 metriä kuusi kuukautta sitten, ei tarkoita, että he haluaisivat hypätä1. 60 m huomenna.

"Minun täytyy yrittää olla menemättä liian nopeasti, koska hän on niin nopea yksinään", Howard jatkoi. ”Olin nopea yksi, kaksi, kolme, neljä, mutta jäimme täysin jumissa vasemmassa käännöksessä takaisin pystysuoraan, mikä maksoi minulle. Olin nähnyt voittajan menevän, tiesin olevani erossa, joten sitten ajatukseni oli vain hypätä viimeiset kolme hyppyä puhtaaksi ja tyytyä kolmanteen.”

Catherine Tyree (USA) sijoittui neljänneksi yhdellä kertaa virheellä ensimmäisellä kierroksella Catungeen omistajalle Mary Tyreelle. Irlannin Aiden Killeen teki myös avauskierroksen aikavirheen päästäkseen viiden parhaan joukkoon
Andrea Hippeau Vogelin omistamassa Fair Playssa.

MOLLY ASHE-CAWLEY (USA), Louisburg Farm:0/4/50.70

[Alvarez Moya toipui polvivammasta ja voitti 134 000 dollarin CaptiveOne Advisors -finaalin: https://fi.sportsfitness.win/penkkiurheilu/kilparatsastus/1005052459.html ]