Norwich 2-0 Brighton Viisi opittua asiaa:Letargiset lokit

Onneton ilta Stockdalelle – bbc.co.uk

Brightonin maalivahti David Stockdalen kaksi omituista omaa maalia näki Seagullsin menettäneen mestaruuden. 2-0-tappiossa Norwichissa – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Norwichin valoisa alku

Norwich aloitti pelin hyvin ja hyökkäsi oikealta. Ivo Pinto ja Steven Naismith työskentelivät yhdessä, vaikutusvaltaisten Alex Pritchardin ja Jonny Howsonin tukemana. Kurinalaisempi Graham Dorrans on antanut vapauden surinaa kentällä, Howson ylitti takatolppaan, mutta Nelson Oliveira ei saanut oikeaa kontaktia viiden minuutin aikana.

Stockdale on tulessa

Vaikka Norwich näytti hallitsevan suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta, he eivät rekisteröineet laukausta maaliin. Ankarasti, voisi olettaa, että heidän paras maalintekijänsä oli Brightonin Stockdale. 18 ja 39 minuuttia, Pritchardin laukaukset tykkittiin Stockdalen oikealta ja vasemmalta tolpalta, vastaavasti, ennen kuin putoaa maalivahdin selkään ja verkkoon. Sympaattinen ehdotus olisi, että Stockdale oli hieman epäonninen, katettuaan alkuperäiset ponnistelut, että molemmat laukaukset pomppasivat väärille alueille vääriin aikoina.

Vierailijat vauhdissa

Stockdalen mielestä keskikenttäpelaajat Steve Sidwell ja Oliver Norwood olisivat voineet sulkea Naismithin ja Pritchardin paremmin. jotka olivat hitaita tekemisissä pallon kanssa koko illan. Glenn Murray ei pystynyt pitämään palloa kiinni tarpeeksi kauan auttaakseen keskikenttää kentällä, kun taas kumppani Jamie Murphy ei näyttänyt mukavalta keskeisessä roolissa. Chris Hughtonin joukkue oli laskenut tasoaan murto-osan ylennyksen jälkeen ja tuottanut tasaisen suorituksen.

Brightonin hetket

Yhtä letarginen ja passiivinen kuin Brighton oli, he silti loivat muutaman kohtuullisen aukon. Ensimmäisellä puoliajalla, Knockaert heitti laukauksen leveästi ja John Ruddyn oli pelastettava kaksi Uwe Hunemeierin päätyä. Murphy, joka itse joutui varhain kohteen ulkopuolelle kauimpana olisi voinut voittaa rangaistuspotkun Dorransin matkasta. Etelärannikon puolella oli lyhyt painetta toisella puoliskolla, jonka aikana Murray sai puskunsa hyvin pois linjalta Howsonin toimesta, vaikka hyökkääjän muut yritykset eivät vaivanneet Ruddya.

Mitä se tarkoittaa… em…

Kaukana ylennyksen päättäjistä, tämä ottelu uhkasi olla kuusi kuukautta sitten, Ottelu viivästytti vain Brightonin mestaruusjuhlia. Se teki myös Norwichista divisioonan parhaat maalintekijät, 13 maalia ja kolme voittoa viimeisestä neljästä ottelustaan. Heidän näyttöään ohjattiin mieluummin kuin räyhäämällä, voittoon auttoi onni ja arvostelukyky. Jos tämä esitys olisi kuitenkin nähty AMEXissä lokakuussa, kun Kanariansaaret sen sijaan antautuivat 5-0-tappioon, käänteisen ottelun merkityksellä olisi voinut olla suurempi vaikutus mestaruuskilpailuun.