Manchester City 4-1 Burnley pelaajaluokitukset:Super Sane

Aguero juhlii – aol.co.uk

Kaikkien, jotka väittävät maagisen FA Cupin kuolleen, tulisi katsoa Manchester Cityn kolmannen kierroksen 4-1 voitto Burnleystä. Pelin molemmat puoliajat olivat kauniin kiehtovia, mutta täysin päinvastaisista syistä. Ashley Barnesin ensimmäisen puoliajan isku uhkasi antaa Clareteille eeppisen päänahan, ennen kuin Sergio Agueron kolmen minuutin toisella puoliajalla väistyi Cityn erinomaisuus. Tässä pelaajien arviomme pelistä.

Kansalaiset

Claudio Bravo – vaikea paeta tunnetta, että Ederson olisi voinut pitää Barnesin avauspelin poissa, jota entisen barcelonalaisen miehen ei olisi pitänyt päästää lähipostinsa sisään. Piti kohdata vain yksi toinen laukaus maaliin. 4

Danilo – ei parhaimmillaan ensimmäisellä puoliajalla, kun hän osui väärin yhden tai kaksi syöttöä. Hänen pelinvaihtonsa parani kuitenkin dramaattisesti toisella puoliajalla ja hän löysi Sanen loistavilla palloilla, ennen kuin sijoittuu vasemmalle takapuolelle myöhemmissä vaiheissa. 7
John Stones – antoi pallon pois vaarallisella alueella avauspelissä, mikä viittaa tiettyyn ruosteisuuteen kuuden viikon poissaolon jälkeen. Hallitsi kuitenkin Vokesia toisella puoliajalla. 5
Nicolas Otamendi – riittävän vankka suoritus, jos hieman hidas palauttamaan asemansa Burnleyn maalin rakentamisessa. Tosin Adarabioyo saattaa tuntea olonsa onnettomaksi, ettei hänelle annettu mahdollisuutta keskuspuolustajaksi hänen esiintymisensä jälkeen Leicesterissä Liigacupissa. 6
Oleksandr Zinchenko – kesti satunnaisen hermostuneen hetken Gudmundssonia vastaan ​​ensimmäisellä puoliajalla eikä pelannut montaa syöttöä, joka paransi Cityn hyökkäysnäkymiä. Jos hän haluaa pakottaa tiensä tälle eliittipuolelle, hänen on oltava hieman rohkeampi pallossa, vaikka se tulee ajan kanssa ja hän uskalsi ampua kantomatkasta muutaman kerran. 5

Fernandinho – pelasti Zinchenkon yhdellä tai kahdella peittokierroksella ja siivosi asiat tehokkaasti, antaa luovemmille pelaajille alustan toisella puoliajalla. Erittäin tärkeä hammaspyörä tässä City-koneessa – hänen kaltaisiaan pelaajia ei ole liian montaa joukkueessa. 9
Ilkay Gundogan – uhkasi lavasteita, hänen ovelan nopean ykkösensä Aguerolle, mikä johtaa tasoituspeliin. Hieman liian syvällä ensimmäisellä puoliajalla, mutta pääsi lähemmäksi Agueroa väliajan jälkeen ja antoi erinomaisen käänteisen syötön argentiinalaiselle hänen toista syöttöä varten. 8
David Silva – epäilemättä kotijoukkueen kirkkain kipinä ensimmäisellä puoliajalla ja toisinaan häntä pyydettiin tekemään juoksuja, joita olisi voinut odottaa etummaiselta. Erinomainen pallonsyöttö ja tämä nähtiin lukemattomia kertoja tauon jälkeen. Osoitti huomattavaa rohkeutta kohtaamistaan ​​henkilökohtaisista ongelmista huolimatta. 9

Raheem Sterling – hiljainen ensimmäisellä puoliajalla, mutta näytti terävämmältä liikkeessään tauon jälkeen, vaikka oikea kanava ei olisikaan kaupungin tärkein käyntisatama. 7
Leroy Sane – ei päässyt Lowtonin taakse niin usein kuin olisi voinut tehdä ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisen puoliskon temppu auttoi häntä ylikuormittamaan oikeaa kanavaa, mikä luo hänelle tilaa vasemmalle. Hänen lopputuotteensa petti hänet toisen erän alussa, mutta hän pääsi jatkuvasti hyville sijoille ja saksalaisen laatu loisti todella läpi viimeisen puolen tunnin aikana. 8
Sergio Aguero – näytti terävältä ensimmäisellä puoliajalla, voitti vapaapotkun neljännestunnin kohdalla ja kiemurtelee puolustajien välissä. Vielä terävämmin tauon jälkeen, kun hän teki ihanan armottoman kolmen minuutin kaksoissalvan. 9

Kyle Walker (72-v.) – ei suorittanut tavanomaisia ​​riehuvia juoksujaan, vain selvitti asioita myöhemmissä vaiheissa peliturvan avulla. 6
Kevin De Bruyne (76:lla) – osoitti ilahduttavia kosketuksia lyhyenä aikanaan kentällä, mukaan lukien upea pallo Sanelle matkalla neljänteen. 7
Bernardo Silva (79) – tarvitsi vain 11 minuuttia normaaliaikaa maalin tekemiseen, napauttamalla kotiin Sanen leikkausta. 7

Claretit

Nick Pope - ei ollut tarpeeksi testattu ensimmäisellä puoliajalla, mutta sitä testattiin ehkä liikaa toisessa! Vääräjalkainen tasoitusta varten ja oli hieman naiivi syöksyessään ulos maalista neljännen erän rakentamisessa. 2

Matthew Lowton – ahkera ensimmäisellä puoliajalla, mutta ei voinut elää Sanen kanssa tauon jälkeen, kun hän joskus syyllistyi katsomaan palloa mieheensä kiinni pitämisen sijaan. 3
Kevin Long – pelasi hyvin ensimmäisen puoliajan, mutta hänen sijoituksensa oli erittäin epäilyttävä toisella, usein luottaa siihen, että muut pelaajat suojaavat häntä, kun pallo oli hänen lähellään. Palloa katsellessa Agueron toiseksi. 2
Ben Mee – marginaalisesti parempi kahdesta keskuspuolustajasta. Tehty lohkon jälkeen ensimmäisellä puoliajalla ja jopa toisella, hän oli tavallisesti se, joka asetti ruumiinsa linjalle, jossa muut eivät. 4
Charlie Taylor – riittävän vankka ensimmäisellä puoliajalla, mutta syyllinen oudosta huonosti arvioituun syötteeseen. City ei kohdistanut laitaan niin paljon toisella puoliajalla, vaikka hän antoikin Sterlingin ja Danilon leikkiä ympärillään kerran tai kahdesti. 4

Ashley Westwood – innokas painostamaan ensimmäisellä puoliajalla ja tehdessään niin, hän jätti toisinaan aukkoja, joiden läpi City pelasi. Näimme esimerkin tästä Cityn toisessa maalissa, kun hän oli niin innokas sulkeutumaan, ettei hän pitänyt Agueroa silmällä. Normaalisti pallon hallussa, mutta hänen oli vaikea pitää kiinni pallosta kohtaamansa hyökkäyksen vuoksi. 3
Jack Cork – sai leffan, joka johti Barnesin avauspeliin, mutta antoi myös Agueron paeta huomionsa tasoitusta varten. Hänen kuntonsa suhteen oli ollut kysymysmerkkejä, ja entinen Chelsea-mies putosi syvemmälle pelin edetessä, kamppailee hallitakseen Cityn pelin intensiivisyyttä. Lentoon 69 minuuttia. 3

Johann Berg Gudmunsson – sai ajoittain jännitystä vierasfaneilta, kun hän kohdistaa Zinchenkoon oikealla puolella ja näytti eloisalta koko ensimmäisen puoliajan ajan, toimitti kulman, joka johti myös Barnesin ensimmäiseen mahdollisuuteen. Vedettiin sisään toisella puoliajalla, eikä näin ollen antanut Lowtonille tarvittavaa suojaa, ja siitä tuli ongelmallista johdossa kolmanteen maaliin. 4
Jeff Hendrick – innokas painostaja varhain, usein Vokesin rinnalla hallussa. Minulla ei ollut tarpeeksi energiaa kestää sitä 90 minuuttia ja höyry loppui toisella puoliskolla. 2
Ashley Barnes – todellinen työhevonen kauttaaltaan, nopeampi menettää palloja kuin Danilo ensimmäisellä puoliajalla, kun hän olisi voinut päästä lähietäisyydelle yksi-yhteen-avaajansa kanssa, jonka hän otti todella uteliaana. Hyökkäävässä mielessä hiljaisempi toisella puoliajalla, mutta suojeli Tayloria hyvin. 5

Sam Vokes – liikkuvuus ei ole koskaan ollut hänen vahvuutensa, joten hänen ainoa etunsa oli hänen korkeus ja ilmakyky. Se, että hän myös kamppaili voittaakseen otsikot, osoittaa, että hänellä oli rajallinen vaikutus menettelyyn. 2

Nahki Wells (v. 69) – toi tuoreet jalat, mutta hänen joukkuetoverinsa näkivät heidät harvoin toiminnassa, koska heillä oli rajallinen hallussapito. 4
Jonathan Walters (75) – osoitti innokasta painostusta, mutta ilman väsyttävän keskikentän tukea, hänen yrityksensä oli hedelmätön. 4