Norwich 2-0 QPR Player Ratings:Oliveira palaa

Kypsempi juhla Nelsonilta – mirror.co.uk

Nelson Oliveiran ja Harrison Reedin maalit auttoivat Norwichia voittamaan ensimmäisen liigavoiton Daniel Farken hallinnon alaisuudessa. 2-0 voitto QPR:stä. Miten molempien joukkueiden pelaajat menestyivät? Tässä arviomme.

Norwich City

Angus Gunn – teki ratkaisevan tupla torjunnan toisella puoliajalla torjuakseen Lua Luan ja Mackien, lopettanut jälkimmäisen ennen väliä. Hän pelasi osansa puhtaalta pöydältä. 7

Ivo Pinto – näytti paljastuneelta, osittain johtuen suojaavan leveän miehen puuttumisesta edessään ja osittain ensimmäisestä puolikokusta. Otettiin pois toisen erän puolivälissä. 5
Christoph Zimmerman – teki vahvoja taklauksia ensimmäisellä puoliajalla ja näytti hallitsevammalta kuin Sunderlandia vastaan. Suosittu kannattajien keskuudessa. 8
Marcel Franke – hänen olisi ehkä pitänyt tehdä maali ensimmäisellä puoliajalla, mutta hän teki jyrkästi päätyksiä tauon jälkeen. Todistaakseen, että Marcel-niminen legendaarinen keskuspuolustaja on enemmän kuin yksi. 7
James Husband – syyllistynyt virheisiin syötöihin ensimmäisellä puoliajalla ja näytti epäilyttävältä puolustavassa. Ymmärrettävästi ruosteinen, koska viimeisten 18 kuukauden aikana ei ole harjoiteltu kilpailukykyisiä. 4

Harrison Reed – vertailut Paul Scholesiin voivat olla tuskallisia, mutta toisinaan hän jakoi pelin erinomaisesti. Päätti esityksensä upealla hitillä myöhään. 9

Mario Vrancic – siisti hallussa koko illan ja hänen syöttönsä Oliveiran maaliin oli erinomainen. Jos hän voi tarjota tuota laatua johdonmukaisemmin, hänestä tulee yksi mestaruuden luovimmista pelaajista. 8
Wes Hoolahan – pelasi hyvin ensimmäisen puoliajan ja olisi voinut lisätä maalin tauon jälkeen, mutta Smithies tukahdutti hänet yksitellen. 7
James Maddison – yksi Norwichin parhaista esiintyjistä sunnuntaina ja työskenteli kovasti tänä iltana, jatkaa vaikutuksen tekemistä syvemmässä roolissaan. 7
Josh Murphy – hän oli Kanarian saarten ainoa vauhdilla mutta hänen huono viimeinen pallonsa petti hänet. 4

Nelson Oliveira – kliinisen viimeistelyn ansiosta hän on tehnyt 13 maalia viimeisissä 23 liigaottelussaan, vaikka aloitti vain 16 niistä. Hän on varmasti tehnyt tarpeeksi saadakseen paikan? 8

Russell Martin (v. 68) – ehdotuksia siitä, että Norwich puolustaa paremmin ilman kapteeninsa aloittamista, on tukenut heidän suoritustaan ​​tänä iltana. Ei tehnyt paljon väärää 22 minuutin aikana, vaikka. 6
Marley Watkins (79) – olisi voinut lisätä kolmannen lisäajalla, mutta rönsyileville Smithiesille. 7
Marco Stiepermann (v. 85) – näytti rauhalliselta ja rauhalliselta lyhyen ajan kentällä. 6

Queens Park Rangers

Alex Smithies – teki tärkeitä torjuntoja Hoolahanilta ja toisilta pitääkseen QPR:n pelissä aina toiseen maaliin asti, josta hän ei ollut syyllinen. 7

James Perch – voitti enemmän sieppauksia (4) kuin kukaan pelaaja kentällä. Vahva suoritus puolustajalta, joka jättää ottelun pienellä kunnialla. 7
Nedum Onuoha – kyseenalaista, voiko QPR haastaa alkupuoliskon, kun hän pysyy kapteenina. Huono näyttö tänä iltana. 4
Joel Lynch – liian hidas puolustaakseen. Norwichin kohdistamana heikoksi lenkkiksi, ja se oli suurelta osin vastuussa QPR:n päästämistä huolimattomista maaleista. 3

Pawel Wszolek – sai vamman 29. minuutilla ja oli suuri tappio Rs. 6
Massimo Luongo – voitti muutaman taklauksen, mutta oli muuten vauhdissa. Ei osoittanut halua sulkea vastustajansa toisen maalin takia. 4
Josh Scowen – vaikutusvaltaisempi kuin hänen keskikenttäkumppaninsa, mutta sitkeyden kuin tekniikan kannalta. Syttyi kaukaa 52 minuuttia ja 21 minuuttia myöhemmin, hänen vapaapotkunsa kiertyi tangon yli. 6
Luke Freeman – pudotettiin vasemmalle toisella puoliajalla, jossa hän oli vähemmän mukana. Ei tarjonnut tarpeeksi laatua viimeisellä kolmanneksella. 4
Jake Bidwell – leiriytyi vastustajan puoliajalla ja joskus hänen oli vaikea saada takaisin puolustusasemaansa siirtymävaiheessa ja suojella Lynchiä. 3

Conor Washington – leikkasi mahdollisuutensa lisäajalla. Menetti pallon kahdeksan kertaa (WhoScored) eikä tarjonnut hyökkäysvoimaa oikeuttaakseen sen. 3
Jamie Mackie – oli lähellä maalin tekemistä kummallakin puoliajalla. Työskentelee kovasti, mutta se tosiasia, että hän ampui leveästi rangaistusalueen viereisestä paikasta, viittaa siihen, että häneltä puuttuu tiettyä häikäilemättömyyttä. 4

Kazenga Lua Lua (29.) – korvasi Wszolekin laitapuolustajaroolissa, mikä ei ole hänen luonnollinen pelinsä. 3
Darnell Furlong (65-v.) – olisi ollut Wszolekin luonnollisempi korvaaja laitapuolustajassa. Kun hän tuli, piti pelata oikealla puolustajalla 4-4-2 vaihdossa, joka ei toiminut. 3
Matt Smith (71-v.) – oli suuren osan QPR:n myöhäisen pelin kohteena. Voitti paljon otsikoita, mutta ilman omaa syytään, kärsi tuen puutteesta. 6