Fulham 2-0 Derby Countyn pelaajaluokitukset:uskomaton Kamara

Sessegnon tekee jälleen maalin – mirror.co.uk

Fulham on päässyt kaikkien aikojen ensimmäiseen pudotuspelifinaaliin sen jälkeen, kun 2-1-yhteisvoitto välierissä Derby Countysta saatiin päätökseen 2-0-voitolla maanantai-iltana. Ryan Sessegnonin ja Denis Odoin maalien ansiosta. Tässä pelaaja-arviomme pelistä.

Valkoiset

Marcus Bettinelli – rohkea ristiin, kun hän tarvitsi, mutta ei nähnyt yhtään laukausta maaliin ensimmäisellä puoliajalla ja oli vielä enemmän katsojana toisella. 6

Ryan Fredericks – teki enemmän tavaramerkkinsä voimakkaita juoksuja kuin näimme ensimmäisessä osuudessa ja oli yksi Fulhamin tärkeimmistä hyökkäyspeleistä tauon jälkeen. Hän pelaa varmasti ensi kaudella Valioliigassa, riippumatta Wembleyn tuloksesta. 8
Denis Odoi – ei suinkaan täydellinen keskuspuolustaja, mutta on vaikea kuvitella, että Fulham kestäisi hyökkäyksiä yhtä hyvin kuin tänä iltana ilman hänen erehtymätöntä hallintaansa paineen alla. Tavoitteensa ansainnut, jossa hän osoitti suurta päättäväisyyttä lyödäkseen miehensä mennäkseen kotiin lähipostin kohdalla. 9
Tim Ream – kesti yhden tai kaksi tärisevää hetkeä, mutta teki myös vaikuttavia sieppauksia, varsinkin Derbyn hyökkäysten aikana jälkimmäisissä vaiheissa. 8
Matt Targett – toisinaan ensimmäisellä puoliskolla, Fulham yritti saada hänet mukaan liian aikaisin. Vasemman puolustajan vahvuudet, sen sijaan, että aloittaisit hyökkäykset eteenpäin juoksuilla kuten Fredericks tekee, antaa viimeisen ristin, jonka näimme Sessegnonin maalille. 7

Kevin McDonald – teräviä syöttöjä Mitrovicille ensimmäisellä puoliajalla. Syyllinen siihen, että hänet ravistettiin irti pallosta kerran tai kahdesti, mutta suurelta osin hallitseva vaikutus. 8
Tom Cairney – keräsi pallon keskuspuolustajilta ensimmäisen puolen tunnin aikana, sitten vaikutus lisääntyi edistyneemmillä alueilla pelin edetessä. Toi laitapuolustajat peliin hyvin mitatuilla syötöillään. 9
Stefan Johansen – eteni vapaammin kuin tavallisesti näemme ja sen seurauksena oli käsi maalissa, heittää pallon alas Sessegnonille. 8

Aboubakar Kamara – teki todellisen vaikutuksen vahvoilla juoksullaan, jonka joukkue missasi ensimmäisessä erässä. Luonut Sessegnonille loistavan mahdollisuuden varhain ja se oli jatkuva uhka, antaa Fulhamille vauhtia ja voimaa, jota heillä ei yksinkertaisesti ole, kun Piazon ja Ayite ovat paikalla. 10
Aleksandar Mitrovic – oli enemmän iloa kuin ensimmäisessä osuudessa. Kääntyi Daviesin raiskaamiseen laatikon ulkopuolelta, joka lensi vain leveälle pakottamalla Carsonin hienon torjunnan lähietäisyydellä; vaikka hän ei saanut maalia itse, hän oli Fulhamin hyökkäysten keskipiste. 9
Ryan Sessegnon – ensimmäisellä puoliajalla, Sessegnon kosketti palloa hyvin harvoin, ja kun hän kosketti, hän antoi sen pois. Ja silti, Kuten näimme toisen puoliajan tasoitushetkellä, hänellä on tapana keksiä puhtaan rauhallisuuden hetkiä, kun se on tärkeintä, jota kukaan muu 17-vuotias maailman jalkapallossa ei voi tuottaa. 6

Tomas Kalas (76:lla) – sijoittui keskuspuolustajaksi, kun Odoi siirtyi vasemmalle puolustajalle Targettin edetessä. 5
Oliver Norwood (90+1)

Rams

Scott Carson - pelasi hyvän ensimmäisen puoliajan, tekemällä erinomaisen lähietäisyyden Mitrovicin puskusta. Kummastakaan maalista ei voi syyttää liikaa. 6

Richard Keogh – suhteellisen vakaa ensimmäisellä puoliajalla, mutta syyllinen siitä, että hän antoi Sessegnonin päästä vapaaksi tasoitusmaaliin. Paljastui vauhdin puutteesta tauolla myöhään. 4
Curtis Davies – hänen oli vaikeampi hillitä Mitrovicia kuin ensimmäisessä osuudessa, ja hänet pakotettiin usein takaisin, ei pystynyt tekemään sellaisia ​​sieppauksia, jotka olivat avainasemassa Derbyn viimeisellä pelikerralla. 3
Craig Forsyth – teki yhden tai kaksi viimeistä torjuntaa ensimmäisellä puoliajalla, mutta hänen pituuden puute oli toisinaan ongelmallista, varsinkin kun häntä pyydetään kaksintaistelemaan ilmasta Mitrovicin kanssa. 4

Andre Wisdom – yksi pelaaja, joka oli hereillä vakauttamaan Fulhamin varhaista vastahyökkäystä ja yritti kohdistaa fyysisyytensä korkealle toisella puoliajalla, kun Derby jahti peliä. Suurin osa Ramsin ongelmista ei tullut hänen puolelleen, joten niitä ei pitäisi pitää tappion pääsyyllisenä. 5
Tom Huddlestone – yksi hänen tärkeimmistä ominaisuuksistaan ​​paperilla on läpäisyetäisyys, mutta koska Fulham hallitsi palloa niin kauan, joka harvoin nousi esiin. Oli selvää, että hänen väsyneet jalkansa vaikuttivat hänen asentoinsa. 3
Bradley Johnson – pelaajan, jolla on urheilullinen kyky, olisi pitänyt pakottaa itsensä ylemmäs kentällä, mutta ehkä Huddlestonen pudonessa niin usein syvemmälle hänen oli vaikea tehdä se vakuuttavasti. 4

Ikechi Anya – Rowett valitsi hänet laitapuolustajaksi taistellakseen Fredericksin vauhtia vastaan, mutta se, mitä häneltä puuttui myös oikeanpuoleisiin vastustajiinsa verrattuna, oli valta. Luonnostaan ​​hyökkäyshenkinen pelaaja, joka katsoi hieman oman mukavuusalueensa ulkopuolelle puolustavaksi. ongelma, joka paljastettiin toisella puoliajalla. 3
Andreas Weimann – Rowett näyttää pitävän Weimannista hänen työstään ja hänen tarjoamansa taktisen tasapainon vuoksi, mutta entinen Aston Villa -mies ei tarjoa liikaa hallintaa ja kun keskikenttä ei seurannut hänen painostusta, siinä ei ollut paljoakaan järkeä. 4

Tom Lawrence – näytti välähdyksiä siitä, mitä hän voi tehdä yhdellä vaarallisella ristillä ensimmäisellä puoliajalla, mutta hän oli suurelta osin syrjäytynyt hyökkäävänä kokonaisuutena. 5
Cameron Jerome – hänen työsuoritustaan ​​ei voitu moittia, mutta 31-vuotiaana hänen oli vaikea kestää. Lentoon 75 minuuttia, Tämä tarkoittaa, että hän on pelannut täyden ottelun vain neljä kertaa marraskuun jälkeen. 4

Kasey Palmer (67) – pisti tuoreita jalkoja ja painoi korkealle kentälle, uhkaa välähdyksenä. 6
Matej Vydra (v. 67) – ehdotuksia, joiden mukaan hänet olisi voitu tuoda aikaisemmin, mutta on kysymysmerkkejä siitä, luottaako Rowett häneen hallussaan. 5
David Nugent (75) – ei lopettanut juoksemista, mutta valitettavasti ei voinut saada niin paljon hallintaa kuin olisi voinut toivoa Fulhamin hallinnan vuoksi. 5