Everton 0-1 Burnley pelaajaluokitukset:Tarkowski tekee vaikutuksen

Lowtonin ja Niassen tappelu – mirror.co.uk

Kestävä vierasesitys ja ensimmäisen puoliajan Jeff Hendrickin maali auttoivat Burnleya voittamaan 1-0 heikommin suoriutuneen Evertonin. Tässä pelaaja-arviomme molemmille joukkueille.

Everton

Jordan Pickford – maalista ei voinut syyttää liikaa, mutta hänen potkunsa olisi voinut olla parempi. Kielsi Bradyn läheisessä pisteessään toisella puoliajalla. 5

Cuco Martina – puuttui vauhti räjähtääkseen alas oikealta, jota Everton tarvitsi kapeaa takasuojaa vastaan. Hän ei ole tehnyt juurikaan kumoakseen niitä, jotka kyseenalaistivat hänen lisäyksensä. 3
Michael Keane – hänen huono pallonkäyttönsä ei paljastunut niin paljoa Burnleyssä, mutta Evertonin asetuksissa hän näyttää pelkäävän viedä sitä eteenpäin. Näytti välillä eksyksiltä. 4
Ashley Williams – syyllinen maalin tekemiseen suorituksessa, joka testaa Ronald Koemanin uskollisuutta walesilaiselle. 3
Leighton Baines – puuttui nopeutta ja vetovoimaa leveyden aikaansaamiseksi, kun pallo on keskikolmanneksessa. Parantui merkittävästi viimeisen puolen tunnin aikana, vaikka muut pelaajat pakottivat ongelman luomaan hänelle tilaa laittaa kunnollisia palloja sisään. 6

Nikola Vasic – teki hyviä juoksuja varhain, mutta kun hän ei onnistunut jäljittämään Wardia ensimmäistä maalia varten, hän menetti kaiken itseluottamuksensa. Pitää olla henkisesti vahvempi. 4
Morgan Schneiderlin – sai mainetta taistelevana keskikenttäpelaajana, mutta tässä hän jäi kiinni maaliin. Hän pelasi liian monta sivusyöttöä. 4
Idrissa Gueye – osoitti taistelun, energiaa ja halua ylläpitää painetta. Ehkä Evertonin paras pelaaja. 7
Gylfi Sigurdsson – hänellä ei ole kohdemiestä joukkuetoverina, eikä koko leikki mene hänen kauttaan. Yksi kesyllinen ensimmäisen puoliajan laukaus ja pari ristiä tauon jälkeen, mutta hän ei tuottanut odotettua laatua. 4

Dominic Calvert-Lewin – ohitti Meen luodakseen mahdollisuuden varhain ja oli halukas juoksija koko ajan, mutta häneltä puuttui tekninen kyky saada vastustajansa todella hikoilemaan. Oli Evertonin ainoa laukaus maaliin toisella puoliajalla, eikä siihen riittänyt voimaa. 5
Oumar Niasse – liian samanlainen kuin Calvert-Lewin. Paljon energiaa, eikä sitä voida moittia sitoutumisesta, mutta ei tarpeeksi häikäilemättömyydestä. 5

Wayne Rooney (v. 63) – lisäsi luokkaa prosessiin ja auttoi Evertonia nousemaan huipulle viimeisen 20 minuutin aikana. 7
Tom Davies (69:llä) – osoitti tavanomaista tahtiaan ja sitkeyttä, mikä pakotti Burnleyn takaisin. 6
Sandro Ramirez (82) – ei ollut liikaa aikaa vaikuttaa. 5

Burnley

Nick Pope – yksi yksinkertainen torjunta Niasselta ensimmäisellä puoliajalla, toinen Calvert-Lewiniltä myöhään. Tehty molemmat hikeä rikkomatta. 6

2 Matt Lowton – kahden Evertonin rangaistushuudon keskellä viimeisen 10 minuutin aikana, mutta kumpikin päätös käsipallosta olisi ollut ankara. Tehty fyysisiin rajoituksiin vahvalla työtaajuudella. 6

James Tarkowski – erinomainen suoritus. Paimentaan eteenpäin vaara-alueilta, osoittaa huomattavaa kypsyyttä jollekulle, joka on aloittamassa tämän tason ensimmäistä tavallista jalkapallokautta. 9
Ben Mee – Calvert-Lewin ohitti varhain, mutta parani nopeasti ja on antanut kumppanilleen opastavan käden. 8
Stephen Ward - pääsi eteenpäin useaan otteeseen ensimmäisellä puoliajalla, auttaa Hendrickin maalissa. Kuripitoisempi tauon jälkeen. 8

Jack Cork – suojasi puolustusta hyvin. Ei fyysisesti vaikuttavin pelaaja, mutta hänen älykkyytensä ja pelin lukeminen oli vaikuttavaa. 7
Steven Defour – syyllinen siitä, että oli hieman hidas sulkemaan toimintansa aikaisin, mutta parani jatkuvasti. Burnleyn paras pallonsyöttö. 6

Scott Arfield – tehnyt erinomaisen vaihdon, voitti vapaapotkuja ja pelasi yhden tai kaksi avainsyöttöä hyville alueille. 7
Jeff Hendrick – otti maalinsa siististi ja suojeli keskikenttäyksikköä hyvin, vaikeuttaa vastustajien pelaamista linjojen läpi. Hyökkäävä vaikutus heikkeni toisella puoliajalla. 7
Robbie Brady – sammui, kun Baines juoksi muutaman kerran eteenpäin toisella puoliajalla, ja jäi kahdelle puolelle, kun hänellä oli hyvä tilaisuus päästä Woodille. 4

Chris Wood – hyvää yhdistelmäpeliä ensimmäisen puoliajan jälkimmäisissä vaiheissa, mutta toisinaan hän oli aivan liian eristetty. Hänen työmääränsä viittaa kuitenkin siihen, että hän on ollut Dyche-hyväksytty. 5