Oxford v AFC Wimbledon:Payne avain

Jack a Payne puolustuksesta – oxfordmail.co.uk

Jack Payne oli hieman epäonninen, kun hän ei saanut lisää peliaikaa Huddersfieldin mestaruussarjassa, mutta hän on jälleen kerran näyttänyt luokkansa tällä tasolla Oxford Unitedissa.

Ex-Southend numero 10 on erinomainen löytää taskuja puolustuksen edestä aukkojen luomiseksi. Vaikka hän ei tehnyt maalia Peterboroughissa viime viikolla, hänen liikkeensä ja yhdistämispelinsä toisella puoliajalla olivat avainasemassa 4-1-voitossa. Hänen älykkyytensä tuo esiin parhaat keskikenttäpelaajat, kuten Joe Rothwell, joka rakastaa murtautua eteenpäin syvältä, kuten näimme kolmannen maalin kohdalla.

Rothwell on yksi yhdeksästä eri pelaajasta, jotka ovat tehneet maaleja liigan U:ssa, niin monipuolinen on heidän uhkansa. Sitä vastoin, AFC Wimbledonilla on vain kolme maalintekijää ja yksi heistä kantaa keskikenttäpelaaja Nadjim Abdoua. jonka ainoa lyönti tuli avauspäivän 1-1 tasapeliin Scunthorpen kanssa.

Tämä toisen puoliskon näyttely Glanford Parkissa inspiroi optimismia tulevaa kautta varten. Kuitenkin, he epäonnistuivat maalinteossa seitsemässä kymmenestä seuraavasta pelistä, jättäen heidät neljän parhaan joukkoon maalieron suhteen tässä varhaisessa vaiheessa.

Heillä on vähän hyökkäysvaihtoehtoja, siinä määrin, että puolustaja Darius Charles oli sijoitettu huipulle viimeisen 10 minuutin aikana Southendissä. Charles on pelannut hyökkääjänä aiemmin urallaan, mutta hänen käyttönsä kyseenalaistaa päätöksen olla lisäämättä samankaltaista korvaavaa Tom Elliottia.

Cody McDonald on hyvä maalintekijä, mutta hän ei ole suurin ja on historiallisesti, pelasi parhaiten kohdemiehen kanssa hänen rinnallaan. Kun Lyle Taylor ajautuu ulos tai Andy Barcham lähtee takaisin auttamaan George Francombia, hän voi eristäytyä, mikä vaikeuttaa laadukkaan palvelun saamista hänelle.

Nopea Kwesi Appiah olisi voinut kuvitella mahdollisuutensa tauolla Mike Williamsonia vastaan, joka ei ole nopein. Kuitenkin, entinen Newcastlen keskuspuolustaja pudotettiin Peterboroughissa Curtis Nelsonin ja John Mousinhon kumppanuuden hyväksi. Jälkimmäisellä on kokemusta, voitettuaan kaksi ylennystä Burtonin kanssa, mutta hän on myös hieman nopeampi kuin Williamson ja sopii paremmin Oxfordin peliin.

Vasemmalla, Rob Hall on noussut uudelle tasolle tällä kaudella ja voi aiheuttaa ongelmia Barry Fullerille, joille ikä on tulossa. Oxfordin täytyy vain käyttää Paynen taitoa tuodakseen hänet, Rothwell ja muut peliin.

Football Labin tuomio: 2-0