Leeds United 3-4 Millwall-pelaajaluokitukset:Morison sankari ja konna

Tom Elliott – gettyimages.co.uk

Sekä Leeds Unitedillä että Millwallilla oli taito reagoida hyvin vastoinkäymisiin lauantai-iltapäivänä, mutta heillä oli vaikeuksia hallita menettelyjä, kun heillä oli johtoasema. Tuloksena oli kiehtova peli, joka näki punaisen kortin, epäilyttävästi hylätty maali Jed Wallacelta ja seitsemän pystyssä, mukaan lukien dramaattinen myöhäinen voittaja samalta mieheltä. Tässä pelaajaarviomme Elland Roadin iltapäivällä.

Valkoiset

Felix Wiedwald – olisi saattanut päästä hänen oikealle puolelleen nopeammin avauspelissä – ja hänen vasemmalle puolelleen Wallacen hylättyyn maaliin – mutta häntä ei voitu moittia liikaa seuraavista kolmesta maalista, kahdella häikäilemättömällä lähiiskulla ja yhdellä julmalla taipumalla. Hänen heittonsa oli kunnollinen. 4

Gaetano Berardi – nukahti jatkuvasti ensimmäisellä puoliajalla, jotta Millwallin pelaajat, tyypillisesti O'Brienin mahdollisuudet takatolppaan, joka oli kallista kahdelle ensimmäiselle maalille. Teoriassa luonnollisemmassa asennossa, hänen olisi pitänyt tehdä paljon paremmin. 2
Liam Cooper – luisui kerran antaakseen Gregorille loistavan mahdollisuuden, ennen kuin hänen kauhea haasteensa Savillessa näki hänet karkotetuksi, jolla oli lopulta valtava vaikutus peliin. 2
Pontus Jansson – ei hänen tavallinen komentava itseensä johtajuuden kannalta ja antoi Gregorylle kaksi erittäin edustavaa mahdollisuutta ensimmäisellä puoliajalla. Hän pelasi hyvin toisella puoliajalla, kun hän siivosi jatkuvasti palloja lähitolpasta. mutta ei kaiken kaikkiaan tarpeeksi vahva. 4
Laurens De Bock – hänellä oli yksi tai kaksi valoisaa hetkeä ensimmäisellä puoliajalla – yksi nopea sisäänheitto, joka johti mahdollisuuteen ja yksi nopea juoksu. Näimme häntä enemmän toisen puoliajan alkuvaiheessa, kun Archer vuodatti ristinsä ennen toista. 6

Kalvin Phillips – varasti pallon luodakseen Lasoggan suuren mahdollisuuden varhain, mutta hänen puolustusasemansa oli kyseenalainen. Taisteli keskikentän taistelussa, vaikka punainen kortti ei auttanut. 4
Ronaldo Vieira – siirtyi keskuspuolustajaksi punaisen kortin jälkeen ja Morison paljasti kokemattomuutensa tällä alueella toista maalia varten. Se sanoi, hän ei ollut tarjonnut paljon luonnollisemmassa keskikenttäasemassaan. 4

Ezgjan Alioski – kun hänelle annettiin pallo oikealta, oli hetkiä, jolloin hän aiheutti ongelmia Meredithille. Valitettavasti hän ei voinut tulla merkittäväksi vaikuttajaksi peliin. 5
Kemar Roofe – ei ensimmäisen puoliajan kilpailuissa, mutta hänellä oli keskeinen rooli Lasoggan ensimmäisessä maalissa, kun hän juoksi vasemmalle ja onnistui sitten niputtamaan pallon kotiin toiselle maalille. Ei varmaan olisi pitänyt ottaa pois. 7
Pablo Hernandez – vaikka hän ei olisikaan parhaimmillaan, hän voi silti loihtia jotain erityistä:tuon herkän pallon Lasoggan kultaiselle mahdollisuudelle varhain, sitten petollinen välilyönti hyökkääjän toiselle maalille. Erittäin tehokas, kun Leeds hallitsi pallon viimeisellä kolmanneksella, vähemmän tehokkaita, kun he eivät sitä tehneet. 7

Pierre-Michel Lasogga – menetti kaksi loistavaa tilaisuutta ensimmäisellä puoliajalla, ensimmäinen lähialueen otsikko, toinen yksi vastaan ​​laukaus, jotka molemmat on tehty hänelle. Enemmän kuin korvasi sen toisella jaksolla, yhdellä häikäilemättömällä lähietäisyydellä ja sitten hienolla osumalla laatikon ulkopuolelta. Hän näytti aina paremmalta, kun hänellä oli pelaajia lähellä. 8

Matthew Pennington (43) – saattoi päästä lähemmäksi Elliottia tasoituspelissä ja syyllistynyt Wallacen perääntymiseen ennen voittajaa. 3
Stuart Dallas (74) – sai lämpimän vastaanoton tullessaan, mutta antoi pallon pois johdossa voittajalle. 4
Conor Shaughnessy (83:lla) – toisen puolustavan pelaajan lisääminen loppuvaiheessa teki enemmän haittaa kuin hyötyä. 4

Leijonat

Jordan Archer – kaatui pallon Leedsin toiseen maaliin, eikä pystynyt saamaan sitä takaisin lähitaistelussa. Saattaa olla ankaraa syyttää häntä liikaa kahdesta muusta maalista, mutta ei pelastanut Millwallia heidän ollessaan maalissa. 3

Conor McLaughlin – kamppaili puolustuksessa toisen puoliajan alussa eikä antanut Millwallille paljoakaan hyökkäysvoimaa. Epäillyn sijoittaminen toisinaan. 4
Shaun Hutchinson – olisi voinut olla paremmat mahdollisuudet evätä Lasoggalta niin paljon tilaa hänen varhaiselle yksi vastaan-mahdollisuudelle, mutta osui maaliin ensimmäisen puoliajan päätteellä. Varmaan syytön kaikissa kolmessa maalissa. 5
Jake Cooper – menetti Lasoggan kerran tai kahdesti ja joutui vedettynä paikaltaan ensimmäiseen maaliin valmisteltaessa. Vaikuttava pudotus kuitenkin tasoitusmaalille. 3
James Meredith – vauhti puuttui todella venyttäväksi peliksi, mutta tarjosi vankan alustan Aiden O’Brienille ilmaista itseään ensimmäisellä puoliajalla. Hänen kamppailunsa Roofea vastaan ​​Leedsin ensimmäisestä maalista johtivat Cooperin houkutukseen pois paikaltaan. 5

Jed Wallace – jäänyt kiinni vaarallisella alueella kerran tai kahdesti, mutta oli muuten vilkas. Näin, mikä olisi ollut avaaja epäilyttävästi poissuljettu, mutta hän sai hetkensä myöhässä poikkeavan voittajan kanssa. 8
Shaun Williams – syvin neljästä keskikenttäpelaajasta, mutta oli ehkä yksi niistä pelaajista, joita Harris saattoi toivoa tarjoavan enemmän rauhallisuutta ja johtajuutta Millwallin toisen puoliajan alussa kohtaaman paineen aikana. 4
George Saville – halusi murtautua eteenpäin ensimmäisellä puoliajalla ja tukea hyökkäyksiä vasenta kanavaa pitkin. Vaikuttaa uskomattomalta, että hän pelasi 90 minuuttia huolimatta Cooperin hirveästä haasteesta. joka näytti mahdollisesti erittäin vakavalta. 6
Aiden O’Brien – sai kolme takatolppapaikkaa ensimmäisellä puoliajalla ja otti kolmannen Morisonin keskityksen jälkeen. Häipyi jonkin verran toisen erän alussa ja oli ensimmäinen vieraspelaaja, joka poistettiin. 6

Steve Morison – loi ensimmäisen maalin hienolla ristillä takatolppaan ja toisen voimakkaan juoksun jälkeen. Veteraani, jotka tarkoituksella lopettivat kotifanit, ei ole suosituin mies South Bermondseyn ulkopuolella, mutta hän on yllättävän nopea ikäisekseen ja pituudeltaan pelaajaksi. 9
Lee Gregory – pääsi hyvin keskuspuolustajien taakse ensimmäisellä puoliajalla, mutta heitti pallon leveäksi, kun hänen olisi pitänyt nostaa se. Ei kuitenkaan koskaan lopettanut juoksemista ja otti Millwallin toisen maalin hyvin. 7

Shane Ferguson (63:lla) – meni hyvin päällekkäin ja antoi Wallacelle mahdollisuuden leikata sisään vasemmalta. Venytetty peli vetää 10 miestä ulos, jota Meredith ei ollut tehnyt aivan samalla tavalla. 8
Tom Elliott (66) – hänen vauhtinsa ja voimansa tekivät valtavan eron, sala-ampujan kaltaisella iskulla tasoitusta varten. Vaikuttaa erittäin kätevältä vaihtoehdolta pois penkiltä, ​​ja ehkä onneton, että Morisonin ja Gregoryn nimet on kirjailtu lionien kansanperinteeseen. 9
Mahlon Romeo – antoi Millwallille enemmän vauhtia ja leveyttä oikealla kuin McLaughlin ja pelasi ihanan pallon syvältä, joka johti tasoitusmaaliin. 8