Boreham Wood 2-1 AFC Fylde Six Things:Andrade loistaa

Luke Garrard – zimbio.com

Boreham Woodin kaikkien aikojen ensimmäisessä National Leaguen pudotuspeleissä se eteni välieriin voittaen 2-1 AFC Fylden. Jamie Turleyn ja Bruno Andraden aikaisten maalien ansiosta. Tässä kuusi asiaa pelistä.

Yhden miehen menetys…

Useimmat joukkueet, jotka loukkaantuvat tärkeimmälle hyökkääjälleen hetkiä ennen alkua, ovat huolissaan, mutta kun Michael Folivi tuli Morgan Ferrierille, hän teki välittömän vaikutuksen. Watfordin lainaaja poimi taskuja vasemmasta kanavasta, jossa leveä keskuspuolustaja Jordan Tunnicliffe tai oikean laitapuolustaja Andrew Bond eivät osoittaneet halua sulkeutua. Ei ollut yllätys, siksi, kun Folivin työ vaikutti epäsuorasti kahteen ensimmäiseen tavoitteeseen, voitti avauskulman.

Andraden laatu

Hermostunut AFC Fylde -puolustus kommunikoi huonosti kulmasta ja korkeudesta huolimatta, Tunnicliffe antoi Jamie Turleylle tilaa suunnata kotiin avausottelussa. Vaikka puolustaja, Turley vietti enemmän aikaa oppositiolaatikossa varhain kuin omansa, koukussa pallon kaukotolppaan Bruno Andraden erinomaisen vapaapotkun jälkeen, jonka pelit olivat avain Boreham Woodin parhaisiin ensimmäisen puoliajan hetkiin. Ex-Stevenage-mies osui rimmaan ensimmäisellä puoliajalla, mutta hän oli vastaanottavassa päässä laadukkaasta toimituksesta 17 minuuttia, ehti Simon Grantin nyökkäämään Folivin vasemman laidan ristiin.

Grantin vastaus

Keskustapuolustaja sovitti epäonnistuneensa puskunsa tekemällä maalin, joka sai Coasterit takaisin kilpailuun. Lewis Montrose, kasvava vaikutus keskikentällä, käytti hyväkseen huonoa merkintää ja nyökkäsi maalia kohti ennen kuin Grant oli nopein levypalloon, katalysoi vierailijoiden parannusta. Zaine Francis-Angol kiinnitti vastustajan laitapuolustaja Kane Smithin puolustavaan kolmannekseen sitkeillä juoksuilla, Jonny Smith näyttää nopeaa jalkatyötään ja Jack Muldoon näppärästi sisään vasemmalta kanavalta, tuomalla Rowen hetkeksi peliin enemmän, hyökkääjän voimakas ponnistus laatikon ulkopuolelta lentää vain leveästi.

Lynchin lunastus

Suuren osan toisesta puoliajasta Boreham Wood suojasi johtoaan tehokkaasti, Dave Stephensin jättimäinen keskuspuolustaja. He olisivat voineet tehdä asioista mukavampaa, kun Jay Lynch rikkoi Andradea rangaistuslaukauksessa 78. minuutilla. mutta Fylden maalivahti lunasti itsensä nopeasti pysäyttämällä hyökkääjän kesyllisen pistepotkun. Se hetki olisi voinut inspiroida vierailijoita myöhään, mutta samalla kun he osoittivat enemmän vetoa, Parhaan maalintekijän Rowen palvelun laatu jäi puutteelliseksi.

Fylden kaappi

Vaikka AFC Fylde ansaitsi tappionsa, se tosiasia, että he kilpailivat paikasta EFL:ssä ensimmäistä kertaa, on manageri Dave Challinorin ja puheenjohtaja David Haythornthwaiten johdon ansiota. Seuran ilmoittamana tavoitteena oli päästä EFL:ään vuoteen 2022 mennessä, ja siksi se on pitkällä aikavälillä aikataulustaan ​​edellä. Vaikka tämän illan tulos oli takaisku, Isompi kuva osoittaa, että jännittäviä aikoja on meneillään.

Puu asetti vertailun

Päättyään ensimmäistä kertaa tällä kaudella kansallisen liigan pudotuspeleihin, Boreham Woodin voitto vain lisää selkeän etenemisen tunnetta. Hertfordshiren asu, jota johtaa dynaaminen nuori manageri Luke Garrardissa, matkustaa Sutton Unitediin sunnuntaina semifinaaleihin; jos he pystyvät näyttämään yhtä paljon viimeistä kolmatta laatua kuin tässä ottelussa, he matkustavat oikeutetusti Gander Green Lanelle täynnä luottamusta.