Simone Bilesin kultamitalit:kuinka monta hän on voittanut?

Getty Images Simone Biles.

Simone Biles kilpailee vuoden 2020 Tokion olympialaisissa, merkitsi hänen toista esiintymistään maailmannäyttämöllä. 24-vuotias voimistelija on voittanut neljä olympiakultaa tähän mennessä, ja aikoo lisätä kokoelmaansa vuonna 2021.

Jos Biles voittaa kokonaiskilpailun – jossa hän on tämänhetkinen suosikki – hänestä tulee ensimmäinen nainen, joka on voittanut peräkkäin kyseisessä kategoriassa yli 50 vuoteen, olympialaisten virallisen verkkosivuston mukaan.

Biles kilpailee yhteensä kuudessa tapahtumassa, mukaan lukien kaikki, joukkuekilpailu, holvi, lattiaharjoitus, epätasaiset palkit, ja tasapainopalkki. Jos Biles voittaa kultamitalia kaikissa kuudessa tapahtumassa, hän tekisi ennätyksen amerikkalaisen naisen kultamitaleista yhdessä olympialaisissa, ", kertoo Sporting News.

Tässä on mitä sinun on tiedettävä:

Biles voitti kaikki neljä olympiakultamitaliaan Riossa vuonna 2016

Biles voitti kaikki neljä olympiakultaa vuoden 2016 Rion olympialaisissa. Hän vei kultaa kotiin joukkueensa kanssa, hän nappasi kullan yleiskilpailussa, voitti kilpailun holvissa ja hämmästytti tuomarit uskomattomalla lattiarutiinillaan. Hän vei kotiin myös pronssimitalin tasapainopuokassa, mikä tarkoittaa, että hän voitti mitalin jokaisessa kilpailussa, johon hän osallistui.

Sporting News raportoi, että Biles on voittanut uransa aikana yhteensä 35 mitalia; 27 kultaa, neljä hopeaa, ja neljä pronssia.

USA Todayn mukaan Biles on voittanut 19 kultamitalia viidestä MM-ottelusta. Sivusto kertoo, että Biles on voittanut kultamitalin jokaisessa yleis- ja lattiaharjoituksessa, jossa hän on kilpaillut vuodesta 2013 lähtien. tietysti, jatkaa tätä sarjaa vuoden 2020 Tokion olympialaisissa.

Biles on tehnyt lukuisia ennätyksiä ja aikoo jatkaa niin Tokiossa

Sen lisäksi, että hän on saavuttanut viisi olympiamitalia tähän mennessä urallaan, Biles on myös tehnyt ennätyksiä säännöllisesti - mikä on melko vaikuttavaa, ottaen huomioon, että hän oli vain 19-vuotias, kun hän kilpaili Riossa.

Bilesin viisi mitalia Riossa olivat ensimmäinen kerta, kun naisvoimistelija on voittanut niin monta mitalia yhdessä olympialaisissa, Sporting Newsin mukaan. Lisäksi, Biles "voitti 2019 maailmanmestaruuskilpailujen mestaruuden finaalin 2,1 pisteen erolla. Se on kaikkien aikojen korkein voittomarginaali naisten moninpelin finaalissa, Sporting News raportoi.

Biles pyrkii lisäämään mitalimääräänsä vuonna 2021, hänellä on enemmän mahdollisuuksia rikkoa enemmän ennätyksiä. Aluksi, Biles on harjoitellut Yurchenkon kaksoishauen hyppyä, rutiini, jota naisvoimistelija ei ole koskaan edes yrittänyt olympialaisissa, The Hillin mukaan. Vaikka hänen valmentajansa ei halua hänen tekevän sitä – se on aivan liian vaarallista näin pieneen palkkioon, Laurent Landi sanoo –, jos Biles saattaisi siirtonsa päätökseen, hän tekisi historiaa. Voit nähdä hänen yrityksensä podium-harjoittelun aikana alla olevalta videolta.

Biles Tokion olympialaisten aikataulu on lueteltu alla.

25. heinäkuuta 2021:Naisten karsinnat.
27. heinäkuuta 2021:Naisten joukkuefinaali.
29. heinäkuuta 2021:Naisten yleiskilpailun finaali.
1. elokuuta 2021:Holvin finaali.
2. elokuuta 2021:Lattiaharjoittelun finaali.
3. elokuuta 2021:Tasapainon finaali.

LUE SEURAAVA:Simone Bilesin perhe:5 nopeaa faktaa, jotka sinun on tiedettävä