Preston North End 1-0 Queens Park Rangers Pelaajien arvosanat:Brilliant Baptiste

Jordan Hugill – bbc.co.uk

Preston voitti 10-miehen QPR:n 1-0 Deepdalessa lauantai-iltapäivänä, mutta heidät pakotettiin odottamaan pitkään Jordan Hugillin voittajaa. Tässä pelaajaarviomme pelistä.

Preston North End

Chris Maxwell – hänen ei tarvinnut tehdä liian lujaa työtä puhtaan pelin eteen. QPR:llä oli vain kaksi laukausta, molemmat osuivat suoraan häneen kohtuullisilta etäisyyksiltä. 6

Darnell Fisher – vaikka hän asettikin pari hyvää haastetta ja pääsi pidemmälle kuin vasen puolustaja, hän ei ollut erityisen varma hallussaan. Ei aivan sen tyyppinen oikeanpuoleinen Preston, jota tarvittiin 10-miestä vastaan. 5
Tom Clarke – samassa haasteessa, josta Mackie lähetettiin, Clarke olisi voinut olla sen sijaan, jos hän olisi päässyt palloon sekunnin murto-osaa myöhemmin, mennyt sisään molemmilla jaloilla. Ei pärjännyt kovin huonosti Washingtonia vastaan, mutta poistettiin puoliajalla. 6
Paul Huntington – vaikka hän voitti pari otsikkoa ja osoitti kunnollista jakelua, QPR:n mieshaitta tarkoitti, että hän ei ollut juonen keskeinen hahmo. 7
Ben Davies – piti Wheelerin hiljaa, mutta ei näyttänyt erityisen itsevarmalta pelin hyökkäävällä puolella, ja hän pääsi vasta alustavasti vastapuolen puoliajalle. Toisella puoliajalla omaksuttu keskuspuolustajarooli sopi paremmin hänen ammattitaitoonsa. 6

Paul Gallagher – huomasi usein olevansa oikea, jossa hän kamppaili löytääkseen tapoja käyttää oikeaa jalkaansa, jotka eivät vaadi vauhtia. Muutama hyvä toimitus kuitenkin. 5
Ben Pearson – vaikka hän ei menestynyt huonosti syvimpänä keskikenttäpelaajana, hänen taitonsa ulottuvat kiinteän taklauksen ulkopuolelle, ja näimme vain välähdyksiä siitä, mitä hän voi tehdä eteenpäin toisella puoliajalla. Pitäisi päästää irti hihnasta vielä vähän, varsinkin punaisen kortin jälkeen. 6
Alan Browne – lähtö puoliajalla, mutta tämä blogi ei välttämättä olisi pitänyt häntä vastuussa ensimmäisen jakson hitaasta temposta. Lähestyi kahdesti nopeasti peräkkäin varhain, pakottaa yhden torjunnan Smithiesiltä ennen kuin suuntaat lähietäisyydeltä sekuntia sen jälkeen. 7

Tom Barkhuizen - parhaimmillaan hän on armoton puolustaja ja juoksija takana, mutta tämäntyyppinen peli ei sopinut hänen taitoilleen. Rs:n avaamisesta puuttui passin ja päätöksenteon laatu, myönnetty, että hän pakotti Smithiesin hyvään torjuntaan ensimmäisen kerran lentopallolla 48 minuuttia. 3
Jordan Hugill – yksi tai kaksi voimakasta juoksua varhain, mutta hän luultavasti pieneni vaikutusvaltaa pitkäksi aikaa punaisen kortin jälkeen, vain nousemaan pintaan, kun sillä oli merkitystä. Otti voittajansa hyvin, mutta on reilua sanoa, että hänellä on ollut parempia yleissuorituksia. 5
Callum Robinson – ei aiheuttanut ongelmia Wszolekille varhain, mutta kuten Hugill, näki vähemmän palloa irtisanomisen jälkeen. Hänen parhaat hetkensä toisella puoliajalla tulivat, kun hän pysyi leveänä yrittäessään päästä Wszolekin taakse – ehkä hänen olisi pitänyt pitää leveys pidempään. 5

Kevin O’Connor (45-v.) – pääsi eteenpäin auliisti kuin Davies. Halusi kuitenkin yhdistää Robinsonin tai Pearsonin päästäkseen viimeiselle kolmannekselle, sen sijaan, että hyökkäsivät suoraan laitaan. 6
Josh Harrop (45) – vaihtoi palloa nopeasti ja teki eron pelin tempoon, vaikka hänen epäluottamuksensa vasemmalla jalallaan teki Prestonille vaikean muuttaa pelin suuntaa viimeisellä kolmanneksella. 5

Queens Park Rangers

Alex Smithies – teki älykkäitä pysähdyksiä Brownelta ja Barkhuizenilta ensimmäisen ja toisen puoliajan alussa, esitti erinomaisen suorituskyvyn, jossa hän oli epäonninen päätyessään häviäjän puolelle. 8

Pawel Wszolek – näytti kivettyneeltä joka kerta, kun Robinson yritti ottaa hänet vastaan. Puolustaessaan napaa, hän on laitahyökkääjä, joten peli, jossa QPR joutui pelaamaan takajalalla 68 minuuttia, ei sopinut hänelle. QPR tarvitsee kipeästi luonnollisen oikeanpuoleisen, joka osaa puolustamisen perusteet ennen kaikkea. 3
Alex Baptiste – aivan loistava. Hän ei ainoastaan ​​pelastanut keskuspuolustajakumppaniaan useammin kuin kerran, hänen täytyi myös tehdä sama leikkaamalla ristit, jotka tehokas oikea puolustaja olisi normaalisti tehnyt. Pelasi toisella puoliajalla tapahtuneesta tyrmäyksestä huolimatta, ja välillä tuntui, että hän kantoi koko puolustusta yksin. 9
Jack Robinson – hieman hidas sulkeutumaan omassa laatikossaan ja tarvitsi toisinaan apua kumppaniltaan, vaikka toisella puoliajalla oli loitsu, kun hän hallitsi. 7
Jake Bidwell – toimi toisella puoliajalla enemmän leveänä keskuspuolustajana kuin vasemmana puolustajana ja puolusti hyvin. QPR ei jäänyt kaipaamaan hänen hyökkäysvaikutustaan, koska hänen poismenonsa on edistyneempi, leveämpi sijoitus ensimmäisellä puoliajalla oli jättänyt paljon toivomisen varaa. 6

Josh Scowen – asennossaan hillitympi kuin kumppaninsa, mutta hänellä oli oikea mentaliteetti karistaa lyönnit ja tarjosi puolustukselle hyvän suojan. 7
Massimo Luongo – laita useita taklauksia, vaikka joskus hänen taisteluhalunsa menetti jalansijansa. Hieman liian kunnianhimoinen pitkän kantaman ponnistelulla Rs:n välimatkalla toisen puoliajan puolivälissä. 6
Ilias Chair – aloitti keskikentän kolmosen oikealta puolelta, mutta siirtyi vasemmanpuoleiseen rooliin punaisen kortin jälkeen. Yksi tai kaksi hänen toisen puoliajan vapaapotkuistaan ​​leijaili kiehtovasti ruudun ympärillä, mutta hänellä ei ollut aivan sitä hyökkäysvaikutusta, jota hän olisi voinut toivoa avoimessa pelissä. 4

David Wheeler – voitti useita ilmataisteluja, mutta ei tarjonnut liikaa laatua pallolle, kun hän sai sen hallintaan. Harvoin murtautui Daviesin tai O'Connorin ulkopuolelle, vaikka se johtui suurelta osin siitä, että hänen täytyi tehdä niin paljon työtä puolustavassa kolmanneksessa. 3
Conor Washington - kuten aina, halukas juoksija, mutta heiltä puuttui fyysinen läsnäolo miehittääkseen keskuspuolustajia eristyksissä, mikä saattoi olla tekijä Hollowayn vaihtojen valinnassa. 3
Jamie Mackie – tarjosi vain vähän, kun hän oli kentällä, ja 22 minuutin kohdalla epäonnistunut haaste johti hänet lähtemään kentältä aikaiseen kylpyyn. vaikka hän voi pitää itseään hieman epäonnisena. 2

Matt Smith (73-vuotias) – hänen sisääntulonsa edusti Ian Hollowayn aikomusilmoitusta. Vaikka QPR:llä oli lyhyt paineen jakso kohteen miehen saapumisen jälkeen, häneltä puuttui liikkuvuus kattaakseen ylimääräistä maata. 4
Idrissa Sylla (90+5)

[Preston North End 1-0 Queens Park Rangers Pelaajien arvosanat:Brilliant Baptiste: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038828.html ]