Shrewsbury v Blackburn:Roversin on tehostettava peliään

Payne:maali 51 minuutin välein – shropshirestar.com

Blackburnilla on paperilla hyvä joukkue, mutta se on vienyt pelejä parempia joukkueita vastaan, Scunthorpe ja Bradford, vetää heistä sitkeämpiä esityksiä.

Kun he ovat pelanneet pelejä, heidän "pitäisi" voittaa, he eivät ole aivan vastanneet opposition työastetta, kuten näimme lauantaina. Rovers hävisi 1-0 AFC Wimbledonille, mutta se olisi voinut olla enemmän ilman yhtä tai kahta hyvää torjuntaa David Rayalta.

He eivät voi olla yhtä hitaita Shrewsburya vastaan, jotka leikkivät sydämellä ja päättäväisesti joka viikko. Salop ei ole ollut loistava kaikissa peleissä toistaiseksi, mutta he työskentelevät kovasti toistensa hyväksi ja voivat luoda milloin tahansa Shaun Whalleyn ja Alex Rodmanin laajan leikin avulla.

Molemmat muoti-avaukset Stefan Paynelle, joka tekee keskimäärin yhden maalin joka 51. minuutti – paras ennätys tälle mittarille koko EFL:ssä. Payne huolestuttaa puolustajia voimallaan ja rohkeutellaan, molemmat osoituksena hänen maalistaan ​​Oldhamissa viime viikolla. Maali pakotti hänet lopettamaan loukkaantumisen 21 minuutin pelin jälkeen, mutta Shrewsburyn fanit ovat iloisia kuullessaan, että hän on pelikunnossa tänä viikonloppuna.

Blackburnin on vastattava Paynen nopeutta puolustuskolmanneksella ja reagoitava nopeasti vaaraan, jota emme nähneet heidän viime viikolla tekemässään maalissa. Derrick Williams oli poissa asennosta ja juoksi taaksepäin, kun keskuspuolustajat seurasivat palloa, kun vastustajan hyökkääjä laukoi. Charlie Mulgrewilla on ollut kunto-ongelmia viimeisten parin viikon aikana, kun taas Elliott Wardilla ei ehkä enää ole jalkoja, molemmat herkkiä tahdille.

Mies, joka voisi tarjota vauhtia Blackburnille, on Harry Chapman, joka on näyttänyt kirkkaalta toistaiseksi viidessä liigaottelussa penkiltä. Hänelle saatetaan antaa aloitus, kuten Bradley Dack, joka pystyy toimittamaan täsmällisesti.

Kumman tahansa hyökkäävästä pelaajasta Tony Mowbray kuitenkin valitsee, hänen on voitettava Aristote Nsiala ja Mat Sadler. Voimakas Nsiala ja älykäs Sadler ovat pelanneet joka minuutti Salopin liigakampanjasta tähän mennessä, auttoi heitä pitämään neljä puhtaana kahdeksassa pelissä.

Blackburnilla on ollut jo kolme vapaapäivää sellaisia ​​joukkueita vastaan, joita heidän pitäisi voittaa – nyt he tarvitsevat uuden suuren pelisuorituksen.

Football Labin tuomio: 1-1