Manchester United 3-2 Southamptonin pelaajaluokitukset:Gabbiadini loistaa

Man United nosti kupin

Zlatan Ibrahimovic auttoi Manchester Unitedia nostamaan EFL-cupin voittoon sattumalta 3-2 Southamptonista – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Manchester United

David De Gea – teki hyviä torjuntoja Ward-Prowselta ja Tadicilta. Hänet pyydettiin tasajaloisesti Southamptonin ensimmäisestä maalista, mutta toiselle maalille ei olisi voinut tehdä juuri mitään. 5

Antonio Valencia – liian usein jäänyt pois paikaltaan ensimmäisellä puoliajalla, antaa Southamptonille tilaa taakse. Näytti enemmän hänen riehuvalta itsestään tauon jälkeen. 5
Eric Bailly – olisi voinut tehdä enemmän pysäyttääkseen ylitykset Southamptonin vasemmalta, ja hänen syöttönsä oli toisinaan liian suoraa. Usein luotti vauhtiinsa päästäkseen paikalleen. 4
Chris Smalling – osoitti asennon varovaisuutta kuin Bailly. Hän teki hyviä päätöksiä, mutta toisinaan hän olisi voinut olla aggressiivisempi. 5
Marcos Rojo – mukana hyvässä yhdistelmäpelissä maalin eteen, mutta Soares ja Ward-Prowse ohittivat hänet toisinaan liian helposti. 3

Ander Herrera – ei pystynyt vahvistamaan itseään pelissä niin paljon kuin tavallisesti, silti osallistunut ottelun ratkaiseviin hetkiin. Voitti vapaapotkun Zlatanin ensimmäisestä maalista ja teki voittajalleen upean keskityksen. 6
Paul Pogba – ei tiennyt ensimmäisellä puoliajalla olevasta tilasta puolustuksen edessä. Carrickin suojelun avulla, hän kasvoi peliin toisen erän puolivälissä. 4
Jesse Lingard – otti maalinsa hienosti ja suoritti puolustustehtävänsä hyvin, varsinkin kun se siirretään oikealle toiselle puoliajalle. Olisi voinut tehdä paremmin joillakin mahdollisuuksilla, mutta onnetonta, että hänet jätettiin pois. 7
Juan Mata – anonyymi ensimmäisellä puoliajalla ja toisinaan epäonnistui ajamaan Bertrandia takaisin. Vaikuttaa henkilökohtaisten ongelmien vaikutukselta, ja se poistettiin puoliajalla. 4
Anthony Martial – kesti hiljaisen ensimmäisen puoliskon, ei auttanut joukkueen keskikentän hallinnan puute. Yksi tai kaksi vaikuttavaa juoksua tauon jälkeen. 4

Zlatan Ibrahimovic – osallistui vähän… lukuun ottamatta hänen kierrettyä vapaapotkuaan ensimmäisellä puoliajalla – oh, ja hänen otsikkonsa voittaa peli myöhään. 7

Michael Carrick (45) – hänen malttinsa ja asematietoisuutensa auttoivat Unitedia saamaan toisen puoliskon hallinnan. 8
Marcus Rashford (77)
Marouane Fellaini (90)

Southampton

Fraser Forster – vaikka kritiikki hänen sijoittumisestaan ​​ensimmäiseen maaliin voi olla hieman ankaraa, hän ei pelastanut Southamptonia, kun he tarvitsivat häntä. 4

Cedric Soares – meni hyvin eteenpäin ja olisi asettanut Gabbiadinin avausotteluun, ellei offside-lippu olisi ollut. Unitedin toista maalia olisi voinut puolustaa paremmin. 7
Jack Stephens – onnekas, kun häntä ei lähetetty studs up -haasteeseen, ja hän oli osittain syyllinen Unitedin molemmissa avoimessa pelissä. Kokemattomuus näkyi suuressa tilaisuudessa. 3
Maya Yoshida - epäonnistui pitämään Ibrahimovicin hiljaa, mutta tuotti yhden tärkeän haasteen Lingardille. 4
Ryan Bertrand – Erinomaiset juoksut vasemmalle teki hänestä avaimen koko Southamptonin hyvään hyökkäyspeliin ensimmäisellä puoliajalla. Vähemmän seikkailunhalua tauon jälkeen. 8

Oriol Romeu – rikkoi Herreraa Ibrahimovicin vapaapotkusta ja hänen olisi pitänyt seurata Lingardia toisessa maalissa, mutta olisi voinut lunastaa itsensä, kun hänen toisen puoliajan päänsä osui puuhun. 3
Steven Davis – hiljaisen tehokas ensimmäisen puoliskon näyttö, mutta menetti osan pitostaan ​​keskikentällä tauon jälkeen. 5

James Ward-Prowse – teki usein päällekkäisiä juoksuja, kun Tadic tai Redmond poimi pallon puolustuksen edestä ja teki loistavia syöttöjä. Pakotti hyvän ensimmäisen puoliajan torjunnan myös De Gealta. 8
Dusan Tadic – pääsi hyville paikoille Unitedin puolustuksen edessä ja oli erinomainen ensimmäisellä puoliajalla. Hänestä tuli jonkinlainen matkustaja tauon jälkeen ja hänet poistettiin. 6

Nathan Redmond – näytti vilkkaalta ensimmäisellä puoliajalla. Aiheutti ongelmia sekä vasemmalla että Tadicin yhdistämisessä keskeisempään rooliin. Hyvä lentopallo tauon jälkeen. 7
Manolas Gabbiadini – aisti mahdollisuudet älykkäällä liikkeellä, kuten hän teki molemmissa maaleissa, mukaan lukien ampujan kaltainen toinen. Olisi voinut saada hattutempun, jos hänen avausvoittonsa olisi palkittu ja onneton jäädä pois. 9