Leeds United 1-1 Aston Villa -pelaajaluokitukset:Vaikuttava Chester

Jansson johtaa avaustilaisuutta – dailystar.co.uk

Vaihteleva Henri Lansburyn toisen puoliajan isku kumosi Pontus Janssonin ensimmäisen puoliajan pään, kun Leeds United teki 1-1-tasapelin Aston Villaa vastaan ​​Elland Roadilla. Tässä pelaajien arviomme pelistä.

Leeds United

Felix Wiedwald – jokainen laukaus osui suoraan häntä kohti maalia, josta voi olla ankaraa syyttää häntä liikaa. Hyvä jakelu. 5

Luke Ayling – joskus ajautui keskusalueille auttamaan ylläpitämään painetta, varsinkin aikaisin. Vaikka hän ei ollut erinomainen, hän ei koskaan näyttänyt todennäköiseltä tekevän sellaista virhettä, mitä hän teki Readingia vastaan, mikä vihjaisi tasaiseen toipumiseen huonosta muotopaikasta. 6
Liam Cooper – puolusti jämäkästi ja päätyi puskulla ennen puoliaikaa, sitten näki toisen otsikon, joka suljettiin pois paitsiosta tuntimerkillä. 8
Pontus Jansson – teki avausmaalin 18 minuuttia päästyään Samban edellä ja oli vallanpitämätön ilmassa. Kuitenkin, hän antoi pallon pois ja liukastui rakennusvaiheessa tasoitusta varten. 7
Gaetano Berardi – ensimmäisten 15 minuutin jälkeen, hän mitätöi täysin Snodgrassin hyökkäysuhan ja oli ensimmäinen useille irtopalloille. Ei kuitenkaan tarjoa paljon leveyttä – Christiansen näyttää pitävän laitapuolustajistaan ​​keskikenttäpelaajien tukemisesta, sen sijaan, että lennättäisiin alas reunaviivaa. 6

Ronaldo Vieira – kaiken toiminnan esitys ensimmäisellä puoliskolla, jossa hän usein tunkeutui viimeiselle kolmannekselle. Toisin kuin jotkut hänen joukkuetoverinsa, hänen energiansa ja intonsa eivät laskeneet tauon jälkeen. 7
Kalvin Phillips – poimi aina toisia palloja ensimmäisellä puoliajalla, mutta näytti katoavan, kun Leeds joutui komean alle toisen puoliajan puolivälissä. Jos hän haluaa olla Valioliigan keskikenttäpelaaja, hän ei voi vain pelata hyvin, kun kaikki hänen joukkuetoverinsa ovat. 5

Ezgjan Alioski – työskenteli kovasti ja piti oikeanpuoleista leveyttä ensimmäisellä puoliajalla, mutta kamppailivat vaikuttaa menettelyyn viimeisellä kolmanneksella. Olisi ehkä pitänyt mennä oikeanpuoleisen ristin päähän juuri ennen tuntimerkkiä. 3
Samuel Saiz - ajautui suoraan Hernandezin vapauttamiin tilan taskuihin ensimmäisessä ja myöhään hän yritti yksin suunnitella hyökkäyksiä. Kuitenkin, hän oli myös hieman ujo eikä aina sovittanut eloisaa liikettä lopputuotteeseen. 4
Pablo Hernandez – hyvää liikettä laajoille alueille luomaan tilaa muille. Näytti hienoja kosketuksia ja tarjosi erinomaisen vasemmanpuoleisen kulman avaajalle. Leeds kaipasi hänen malttiaan, kun hän lähti juuri ennen väliaikaa. 7

Caleb Ekuban – sai aina Samban lyönnin vasemmalla kanavalla, kuten näimme avaajan rakentamisessa, mutta hänen viimeinen pallonsa ja päätöksentekonsa olivat sekaisin. Ei tarjonnut tarpeeksi toisella puoliajalla ansaitakseen positiivisen maalin. 4

Kemar Roofe (42) – Hutton olisi pelännyt enemmän suoraa laituria, mutta se ei ole Roofen peli. 3
Hadi Sacko (83)
Jay-Roy Grot (90+4)

Aston Villa

Sam Johnstone – myönsi ainoasta laukauksestaan ​​maaliin ja olisi voinut olla rohkeampi tulla kulmaan, sen sijaan, että pysyisi hänen linjassaan.

Alan Hutton – yksi tai kaksi voimakasta juoksua oikealta, vaikka yksi irtautumissyötö saavutti Adomahin enemmän onnen kuin tuomion kautta. Ei koskaan ollut maailman lahjakkain jalkapalloilija, mutta hänen intohimonsa saattoi olla toisen puoliajan käänteen takana. 6
Chris Samba – näytti aina haavoittuvalta Ekubanin tahdille, kun Hutton jäi kiinni yläkentälle. En nauttinut siitä, että hänet vedettiin laajalle alueelle, mutta olo oli mukavampi tauon jälkeen. 5
James Chester – pelasti Samban useammin kuin kerran ja pystyi selviytymään ahtailta alueilta malttinsa ansiosta. Osa siitä, miksi Villa ei ollut poissa näkyvistä tunnin merkillä. 9
Neil Taylor – yksi epätavallisen rohkea ensimmäisen puoliajan juoksu loi Davisille irtautumismahdollisuuden, mutta yleensä hän pysyi Chesterin lähellä estääkseen tilan takaa. 6

Glenn Whelan – peitti kaikki tukikohdat puolustavassa kolmanneksessa ja asetti useita vahvoja haasteita sisään. Chesterin ohella hän oli yksi harvoista pelaajista, joka piti heidät yhdessä, kun he olivat coshin alla. 7
Conor Hourihane – teknisesti lahjakkaampi kuin osoitti, ja näytti hieman vauhdilta. Se ei ole suurin osoitus hänen suorituksestaan, että Villa ei pelannut hyvin ennen kuin hän lähti kentältä. 3

Robert Snodgrass – hieno liike varhaisessa vaiheessa, mutta hänen osallistumisensa hyökkäykseen väheni, kun Leeds otti hallintaansa. Aina etsinyt romua, joskus liiankin. 4
Josh Onomah – ei yrittänyt yhtään tiputtelua 65 minuutin aikana kentällä. Jotta Villalla olisi mahdollisuus päästä eteenpäin, he tarvitsivat häntä kantamaan pallon kentälle. 3
Albert Adomah – vaikuttaa kyseenalaiselta, että pelaaja, joka on tehnyt viisi maalia kolmella viimeisellä maalillaan, oli normaalisti lähempänä omaa ruutuaan kuin vastustajan. Hän kielsi Alioskin uhkauksen eikä tehnyt asioiden puolustuspuolta huonosti, mutta hän pystyy paljon enemmän. 3

Keinan Davis – hänellä ei ole Kodjian yksilöllistä kykyä juosta pallon kanssa tahdissa ja yrittää tehdä maaleja yksin, mikä teki hänen kaltaiselleen epäitsekkäälle hyökkääjälle vaikean tämän tyyppisessä pelissä. Koska keskikenttä oli usein niin kaukana hänestä, hän ei pystynyt pitämään palloa ylhäällä muiden puolesta, kuten hän tavallisesti tekee hyvin. 2

Jack Grealish (65:ssä) – lisäsi energiaa ja tahtoa Villan peliin ja liukasti läpipallon tasoitusta varten. 8
Henri Lansbury (65:llä) – otti maalinsa loistavasti. Hän ja Grealish ovat ehkä juuri pelanneet tiensä ensi viikon avauskokoonpanoon. 9