Pelaaminen broomball

broomball onpelattavajäähalli . Peli onristeytys jääkiekko ja jalkapallo . Kunkin joukkueen tavoitteena on pisteet niin monta maalia net kuin mahdollista. Peli alkoi harrastuksena , mutta nyt on tullut vakava urheilun virallisten sääntöjen ja määräysten mukaisesti. Tässä ovat vaiheet pelaamiseen broomball . Tämä on mitä tarvitset

1

Asettelekuusi henkilöä per joukkuejäähalli . Siellä on viisi pelaajaa pelaa jäällä ja yksi maalivahti per joukkue . Jokainen joukkue lähtee sivussa omaan liiketoimintaansa voidakseen puolustaa sitä , ja sitten ampuupitkälle net .
2

Käytä sopivaa suojavaatetusta ja pyydyksiä . Tarvitsetkypärä , joukkue jersey ja puhdas lenkkitossut. Lika kengät voi pilatajäätä . Jätä piikkejä kotona. He eivät saa jäällä . Jokainen joukkue tulee käyttää samoin värillinen paidat nimeämään heidän joukkueenerotuomari .
3

Pelaa 15-20 minuuttia per puoliviiden minuutin puoliajalla . Tuomari voi toimia aikaa perukoille. Määrittää, kuinka kauanpuoli on , ennen kuin aloitat .