West Ham 2-0 Huddersfield Five Things:Bilicin tukema

Obiang juhlii sattumanvaraista avajaista – mirror.co.uk

Pedro Obiangin ja Andre Ayewin maaleja nosti West Ham ja Slaven Bilic, voitti korkealla lentävän Huddersfieldin 2-0. Tässä viisi keskeistä puheenaihetta ottelusta.

Korkea intensiteetti

West Ham käytti säälimätöntä painetta ensimmäisellä puoliajalla. He löivät varhaisia ​​palloja Andy Carrollille, jolla oli aina fyysinen etu markkeriaan nähden, Christopher Schindler. Keskuspuolustaja jäi Carrollin taakse, joka vaikka ei viisasta, tarkoitti, että kotijoukkue saattoi saada numerot viimeisellä kolmanneksella ja luoda aukkoja.

Antonion nopeus

Nämä avaukset loi usein Michail Antonio, joka loi puoliajan parhaan mahdollisuuden 14 minuutin kohdalla. Entinen Nottingham Forestin laitahyökkääjä käytti vauhtiaan ja voimaansa päästäkseen Chris Loewen ohi ennen kuin porasi pallon Javier Hernandezille, joka osui baariin lähietäisyydeltä Tommy Smithin painostuksesta. Antonion suorat juoksut johtivat myös moniin asetelmiin, yksi vapaapotku Aaron Cresswellistä, jota James Collins päätti alaspäin, mutta Jonas Lossl oli yhtä suuri kuin heidän ainoa ensimmäisen puoliskon ponnistelunsa maaliin.

Alustavat terrierit

Yhdistämme Huddersfieldin yleensä pelottoman korkeaan tempoon, mutta tänä iltana he näyttivät hämmästyneiltä vastustajiensa urheilullisuudesta. Aaron Mooy ei löytänyt tilaa käyttää tavallista vaikutusvaltaansa, suurelta osin Pedro Obiangin ja Cheikhou Kouyaten aggression vuoksi, kun taas Rajiv Van La Parra ei päässyt peliin Pablo Zabaletan kiihkeän painostuksen ansiosta. Vierailijoille oli epämukavaa pelata takaapäin, mutta heillä ei ollut iloa jatkaa pitkään. Steve Mounie, jota hallitsee Collins.

Ayew avain

Jordan Ayew tuli vaihtopenkiltä 64. minuutilla Hernandezin tilalle ja teki kätensä molemmissa maalissa. Hän heitti pallon Obiangille, joka näki hänen laukauksensa poikkeavan sattumanvaraisesti Mathias Jorgensenista, mikä meni väärään jalkaan Losslin, ennen kuin pallo kolahti tolppaan matkalla sisään. 13 minuutin sisällä ottelusta 0-0, Ayew nosti joukkueensa kaksi maalia, puukotti kotiin maalilinjan taistelussa Cresswellin kulman jälkeen. Tom Ince osui maaliin loppuvaiheessa, mutta se oli liian vähän, liian myöhään.

Yhteenvetona

Huddersfield ei tehnyt itselleen oikeutta ja jos vastaavat esitykset jatkuvat, David Wagner saattaa tuntea, että hänen on lisättävä sivuun fyysisyyttä selviytyäkseen tämäntyyppisistä otteluista. West Hamille pitäisi antaa tunnustusta, joka leikki vallalla, aggressio ja intensiteetti, vaikka viimeisen kolmannen laadun – tai omaisuuden – tuleminen kesti kauemmin kuin he olisivat halunneet. Bilic saattoi pelätä työnsä puolesta ennen ottelua, mutta tämä näyttö osoittaa selvästi, että pelaajat ovat hänen takanaan.