West Bromwich Albion 1-1 Brentford Six Things:Frank's Beesin substar

Myöhäinen pettymys West Bromille – bbc.co.uk

Lewis MacLeodin loukkaantumisajan tasoitus pelasti Brentfordille pisteen West Bromwich Albionissa. sen jälkeen, kun Harvey Barnes oli avannut maalin myöhään 1-1-tasapelissä The Hawthornsissa. Tässä on kuusi asiaa pelistä.

Brentfordin epäjohdonmukainen painostus

Brentford perustettiin ensimmäisellä puoliskolla epäsymmetrisellä 4-2-2-2-järjestelmällä; pelaajilla, jotka eivät vielä tunne rooliaan, näimme todisteita niiden paljastumisesta laajoilla alueilla toisinaan. Ollie Watkins osoitti vauhtia ja halukkuutta painaa oikeaa kanavaa, mutta se merkitsi kuilua hänen ja oikeanpuoleisen Henrik Dalsgaardin välillä, jota Harvey Barnes repi toisinaan osiin. Mehiläisillä oli päinvastainen ongelma vasemmalla Alan Judgen kanssa, jonka vauhdin puute ja kyvyttömyys painaa tarkoitti, että Matt Phillipsillä oli paljon iloa oikealla. Siellä oli loitsu, 10. minuutista 20. minuuttiin, kun Brentford korjasi painoa ja siten Josh McEachranin ja Romaine Sawyersin kaltaiset pystyivät poimimaan toisia palloja ja sanella peliä, kuten Thomas Frank oli suunnitellut. Loppupuoliskolla kuitenkin joko näimme hyökkäävien pelaajien, kuten hyökkääjä Neal Maupayn, painostamatta kunnolla tai kun he tekivät, puolustus ei seurannut, jättäen West Bromille aukkoja, joita he voivat hyödyntää terävällä pelillä.

West Bromin mahdollisuudet

Kun Jake Livermore tekee likaista työtä keskikentällä ja James Morrison yhdistää pelin älykkäisiin, yhden kosketuksen passit, West Brom hyökkäsi korkealla intensiteetillä ensimmäisellä puoliajalla. He päätyivät useaan otteeseen sentin päähän maalinteosta, joista suurin osa Phillipsin risteyksistä, Barnes ja joskus seikkailunhaluinen Kieran Gibbs, mutta monissa tapauksissa Jay Rodriguez ja Hal Robson-Kanu eivät saaneet oikeaa kontaktia. Phillips, luultavasti ensimmäisen puoliskon erottuva esiintyjä, pakotti kaksi torjuntaa Daniel Bentleyltä, ennen kuin kaatui rivin pysäytysajalla ukkosella pitkän kantaman iskulla, joka korosti Albionin alueellista ylivaltaa.

Mehiläiset stabiloituvat

Thomas Frankin joukkueen täytyi pitää palloa pidempiä aikoja voidakseen toteuttaa järjestelmänsä tehokkaasti. mutta ainakin toisella puoliskolla ne näyttivät mukavammalta hallussaan. Itse asiassa, sen jälkeen kun loukkaantunut Rico Henry korvattiin vasemmalla puolustajalla urheilullisella Moses Odubajolla, jälkimmäisen 67. minuutin porallinen keskitys antoi Emiliano Marcondesin ajaa maaliin, pakottaa älykkään, refleksipelastus Sam Johnstonelta; luultavasti ottelun paras lopetus tuolloin.

Myöhäinen draama

West Brom oli näyttänyt toisella puoliajalla alle parin, joten oli ironista, että se oli puoliaika, jossa he nappasivat maalinsa. McEachran ei onnistunut katkaisemaan syöttöä Phillipsin rististä, ja kun Chris Mepham ei pystynyt täysin poistamaan Barnesin yritystä, jälkimmäinen sai vapaasti ampua huipulle, vasen kulma, Dwight Gaylen väitteiden keskellä Ezri Konsalle. Mehiläiset kuitenkin vastasivat erinomaisesti takaiskuun; Sanoi, että Benrahma ruiskutti vauhtia ja taitoa sijaisena, Lewis MacLeod painosti energiaa ja tarmoa. Skotti teki tasoitusmaalin loukkaantumisajalla Marcondesin ristin jälkeen, antavat länsilontoolaisille arvokkaan pisteen.

Frank tarvitsee aikaa

Thomas Frankilla on innovatiivisia ideoita modernin pelin kehityksen mukaisesti, mutta koska ne ovat vieläkin vasemmanpuoleisempia kuin Dean Smithin, hän tarvitsee aikaa ideoidensa jakamiseen ja joukkueensa uudelleenjärjestelyyn sen mukaisesti. Tanskalainen on ansainnut jonkin verran uskollisuutta:hän ei ole vain ollut arvostettu valmentaja Griffin Parkissa, hänen joukkueensa ei ole voitettu. Neljä heidän kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan ​​managerin vaihdon jälkeen on kohdannut kuuden parasta vastustajaa, eikä yksikään kuudesta toistaiseksi tappiosta ole tullut useammalla kuin yhdellä maalilla. Plus, dynaamiset esiintyjät, kuten Mokotjo, Benrahma ja Watkins ovat elintärkeitä lehdistön yllyttämisessä, mikä on niin ratkaisevan tärkeää tälle järjestelmälle – kolmikko on aloittanut yhteensä vain kahdeksan peliä mahdollisesta 24 pelistä loukkaantumisten vuoksi. Täydellinen aloitus? Ei – mutta on syytä ajatella, että kärsivällisyys on hyve.

Albionin keskikentän säätöjä tarvitaan

Olisi väärin olla liian kriittinen West Bromia kohtaan tämän pelin jälkeen; jos he olisivat olleet yhtä kliinisiä vastustajan rangaistuslaatikossa kuin he ovat olleet QPR:ää vastaan, Reading ja Leeds tällä kaudella, ne olisivat voineet olla puoliajalla neljä maalia, ja ottelun jälkeinen keskustelu olisi ollut tästä armottomasta, vapaapisteinen puoli haastaa ylennyksen. Vaikka Albion pystyy luomaan paljon mahdollisuuksia nopeasti peräkkäin, On huolestuttavaa, että keskikentän liikkuvuuden ja kestävyyden puute tarkoittaa, että heidän on vaikea pitää hallussaan pidempään pelien sisällä. Voittaaksesi kampanjan, Darren Mooren puolen täytyy joko virkistää keskusalueita tammikuussa, tai varmista, että ne ovat jatkuvasti kliinisiä mahdollisuuksien mukaan:mieluiten molemmat.