Knicks risteilyt voittoon Whitney Stakesissa

Se oli kaikki Knicks Go miljoonan dollarin Whitney Stakes (G1) Saratogassa lauantaina, kun hän tarttui johtoon alusta alkaen ja voitti 4 ½ etäisyydellä valtavia kilpailijoita vastaan.

Knicks Go – Luvalla
Coady Photography /Keeneland Racecourse

Valmentaja Brad Cox, joka voitti monet tämän vuoden suurimmista kilpailuista, odotti Knicks Go menestyvän kahdessa 1 1/8 mailin käännöksessä, ja hän oli paikalla.

Joel Rosario ratsastaa

Paynterin 5-vuotias poika Knicks Go teki helpon työskentelyn toiseksi sijoittuneelle Maxfieldille (7/8 tulossa kilpailuun) ja kolmanneksi sijoittuneelle Silverille State (kuuden osakilpailun voittoputki tulossa). Swiss Skydiver, vuoden 2020 Preaknessin voittaja, oli neljäs ja My Standardsin mukaan viides.

Voittoaika oli 1:47,70, ja Knicks Go palautti 4,10 dollaria 2 dollarin voitosta lyö vetoa tasaisen rahan suosikkina. Knicks Go, joka voitti Cornhusker Handicapin 10 ¼ pituudella ennen Whitneytä, paransi uraennätyksensä lukemiin 22-8-3-1, jolloin omistajan Korea Racing Authorityn voitto oli 5,38 miljoonaa dollaria.

"Hän juoksi valtavasti", sanoi Cox, joka kouluttaa myös Belmont Stakesin (G1) voittajan Essential Qualityn, Haskellin (G1) voittajan Mandalounin ja Clement L. Hirschin (G1) voittajan. Shedaresthedevil. "Saratogaan toimitettaessa on aina huolia, ja tämä voi olla vaativa pinta. Luulin, että Prairie Meadowsin kilpailu viritti hänet todella hyvin. Hän oli hyvin sisällä ja se oli hänen suuri työnsä tässä kilpailussa viisi viikkoa sitten. Hänellä oli kolme huoltotyötä Ellisissä ja hän tuli tänne tuoreena ja iloisena hevosena, valmiina lähtöön.”

Ja sen jälkeen hän ansaitsi maksullisen paikan Breeders' Cup Classicissa (G1) Del Marissa 6. marraskuuta. Knicks Go johti kenttää avausneljänneksen läpi. 23,42 sekuntia, ylitti puolen 46,76:ssa ja kolme neljäsosaa 1:10,32:ssa nopealla radalla.

"Hän on erittäin terve hevonen ja hän on onnellinen", Cox sanoi. "Emme olisi täällä, jos hän ei olisi. Tehdään suunnitelma jotenkin. Annamme pölyn laskeutua, mutta se on luultavasti klassikko.”

Knicks Go, vuoden 2020 BC Dirt Milen (G1) voittaja, avasi vuoden 2021 voitolla Pegasus World Cupissa (G1) ja juoksi sitten neljänneksi Saudi Cupissa (G1) ) ja Met Mile (G1), mutta hänellä on nyt pari hallitsevaa voittoa.

"Kääntyäni kotiin, ajattelin, että hänen täytyy juosta", Cox sanoi. "Näin suurella etumatkalla takapuolella voisin kuvitella hänen jatkavan tuollaista johtoasemaa ja ehkä pitävän kiinni kaistalla, mutta hän todella osoitti taistelua kaistalla, ja ajattelin:" Vau, he ovat juoksee häntä vastaan." ja hän vastasi todella hyvin ja potkaisi kotiin."

Lisäsi Rosario:"Tapa, jolla hän liikkui, hän vain hyppäsi viimeiseen neljännesnapaan. Hän rakasti sitä, mitä oli tekemässä. Hän oli hyvin rento ja meni eteenpäin. Olin todella tyytyväinen tapaan, jolla hän kääntyi kotiin.”

Maxfield osallistui kilpailuun luokan 2 voittojen parilla, Alysheballa ja Stephen Fosterilla.

"Hän juoksi kilpailunsa. Ei todellakaan mitään tekosyitä", valmentaja Brendan Walsh sanoi. "Luulen, että päivän paras hevonen voitti. Jose (Ortiz) sanoi joutuneensa pisteeseen, jossa hän luuli saavansa hänet, mutta (Knicks Go) ei pysähtynyt eikä palannut hänen luokseen. Mutta hän juoksi hyvin. Toinen ei ole häpeä. Olemme aina ylpeitä tästä hevosesta, ja tulee muitakin päiviä.”

Silver State, Met Milen viimeinen voittaja, valmentaa Steve Asmussen, joka aiemmin päivällä rikkoi Pohjois-Amerikan voittoennätyksen viidennellä sijalla 9 446. kilpailu kylpylässä.

Muissa kylpylän kilpailuissa:

War Like Goddess (3,70 dollaria) voitti 200 000 dollarin arvoisen Glen Fallsin (G2) 3 ¼ pituudella My Sister Natia vastaan.>

Bella Sofia (4,20 dollaria) voitti 200 000 dollarin testipanokset (G2) 2-vuotiaille ja ohitti Souper Sensationalin helposti 4 ¼ pituudella.

Valmentaja Joseph O'Brien voitti isänsä Aidan O'Brienin 1 miljoonan dollarin Saratoga Derby Invitationalissa (G1) 3-vuotiaille, kun State of Rest (21,10 dollaria) voitti kilpailussa Aidan's Bolshoi Ballet – tasarahasuosikki, joka juoksee neljänneksi.

Harness Racing:Kapteeni Corey voitti Hambletonin

Vuoden suurimmassa valjaskilpailussa kapteeni Corey siirtyi johtoon varhain ja teki sitten eron ja antoi valmentaja-kuljettaja Ake Svanstedtille toisen voittonsa miljoonan dollarin sarjassa. Hambletonian lauantaina Meadowlandsissa East Rutherfordissa, New Jerseyssä.

"Hän on hyvä hevonen, joka taistelee, mutta hän oli tänään vahva hevonen", sanoi Svanstedt.

Kapteeni Corey (4,60 dollaria) voitti kolmannen kerran viidestä lähdöstä tänä vuonna ja kahdeksannen kerran 12 uralla.

Kapteeni Corey voitti 1 1/2 pituudella longshot Spy Boothin ajalla 1:51,1. Suurlähettiläs Hannover, yksi Svanstedtin kouluttaman kilpailun kolmesta varsasta, sijoittui kolmanneksi.