Kapteeni Corey ottaa Hambletonian, Bella Bellini voittaa Oaksin

Päivänä, jolloin etupään nopeus ei kestänyt, kapteeni Corey torjui trendin ja hallitsi kenttää miljoonan dollarin Hambletonian Meadowlandsissa.

Ake Svanstedtin ohjaama ja kouluttama Googoo Gaagaan poika repi kaikkien aikojen nopeimman avausneljänneksen läpi 26 sekunnissa ja vetäytyi pois Spy Boothista ja voitti melkein kahdella. pituudet lauantaina. Toinen Svanstedtin kouluttama varsa, suurlähettiläs Hannover, nousi kolmanneksi.

Se on toinen Hambo-voitto Svanstedtille, jolla on yli 30 miljoonan dollarin tulot sen jälkeen, kun hän tuli Yhdysvaltoihin kuusi vuotta sitten Ruotsista. Hän voitti vuonna 2019 Perfect Spiritillä, mutta se johtui siitä, että What The Hill hylättiin häirinnästä. Tänä vuonna ei ollut epäilystäkään eikä kiistaa.

"Hän on hyvä hevonen, joka taistelee", Svanstedt sanoi, " mutta hän oli tänään vahva hevonen.”

Kapteeni Corey voitti Hambletonin valokuvan Lisa Photon luvalla

Lauantaina hyvästä hevosesta tuli mahtava hevonen, joka vahvisti perintönsä voitolla ravin suurimmassa kilpailussa, mailin läpi ajassa 1:51.0.

Bella Bellini vie 500 000 $ Hambletonian Oaks

96. th Hambletonian Oaks, Bella Bellini nousi viidenneltä sijalta kolmessa neljänneksessä ja nousi vaikuttavaan voittoon.

Bell Hoppingin tytär käytti 26,3 viimeistä neljännestä (myötätuulen avulla) voittaakseen Iterationin ja Contested Hannoverin ajalla 1:52,1.

Valmentaja Nifty Norman voitti Oaksin kolmannen kerran, kun taas kuljettaja Dexter Dunn koki ensimmäisen voittonsa isoravissa. Kuudessa edellisessä Oaksissa kuljettaja Yannick Gingras oli voittanut niistä viisi.

"Rakastan tätä kilpailua", Norman sanoi. "Se ei koskaan vanhene. Toivon, että voimme voittaa paljon lisää.”

Hambo undercard:Atlanta, Manchego win

Rekvisiitta on annettava Meadowlandsin johdolle. Aiempina vuosina ajettiin Oaks ja Hambletonian ja sen jälkeen ajettiin vielä neljä tai viisi kilpailua. Tänä vuonna kilpailut olivat 14. th ja 15. th 16 kilpailun kortilla ja se tietysti piti fanit radalla ja se näkyi kahvanumeroissa. Päivän kokonaiskäsitys ylitti 6,4 miljoonaa dollaria, yli 866 000 dollaria Hambossa ja 486 000 Oaksissa.

Palvelukilpailuja oli kahdeksan, ja kaksi vanhaa tammaa osoittivat jälleen kerran, kuinka paljon he rakastavat Hambletonin päivää. Vuoden 2018 Hambletonin mestari Atlanta otti haltuunsa 187 400 dollarin John Steele Memorialin voittaen ajalla 1:50,4, kun taas hänen vihollisensa ja vuoden 2018 Hambletonian Oaksin mestari Manchego voitti 287 750 dollarin Cashman Memorial Trotissa voittaen pojat 3:50. Kaksi 6-vuotiasta ovat edelleen säälimättömiä, ja molemmat omistajat ilmoittivat odottavansa innolla kohtaamista myöhemmin tänä vuonna.

Muut kohokohdat

-Rockyroad Hanover voitti Pacing Triple Crownin toisen osuuden, kun hän torjui Perfect Stingin $276 150 Cane Pacessa ajalla 1:48,1.

-Lyons Sentinel, joka oli viikon hevosemme viime kuussa sen jälkeen, kun hän voitti Spirit of Massachusettsin ravin Plainridge Parkissa, voitti jälleen hienon voiton 191 050 dollarin Lady Liberty Pacessa. kouluttaja Jim King, joka todistaa olevansa paras open tamman tahdistaja tällä hetkellä.

-Se on ennenaikaista, mutta Venerable leimasi itsensä vuoden 2022 Hambletonian Oaksin varhaiseksi suosikiksi voittamalla 326 850 dollarin Jim Dohertyn 2-vuotiaille penturavuille valmentaja Nifty Normanille, joka epäilemättä ajattelee jo neljättä Oaksin voittoa.

Sama voidaan sanoa King Of The Northista, joka nousi seitsemänneltä sijalta ja juoksi alas radan keskelle 293 450 $:n Peter Haughtonille 2-vuotiaille raville. Jos molemmat 2-vuotiaat pysyvät terveinä, tapaamme heidät todennäköisesti ensi elokuussa Hambo-päivänä.

-Sam McKee -tahdissa oli kaksi jakoa. Ensimmäisessä Nicholas Beach teki mitä halusi; hän pääsi johtoon ja saneli vauhtia. Mutta lopulta Catch The Fire tönäisi hänet johtoon 157 100 dollarin kilpailussa 1:47,2.

Toinen divisioona osoittaa, kuinka kilpailukykyinen (ja kyllä, hieman hullu) vanhempi tahdistusdivisioona on. This Is The Plan, joka teki maailmanennätyksen 1:47,3 puolen mailin radalla Northfield Parkissa ja voitti Gerrityn (Saratoga) kaksi viikkoa sitten, pystyi sijoittumaan vain kolmanneksi Allywag Hannoverin jälkeen, joka kulki mailin ajalla 1:48,0. . Western Joe, joka näytti Gerrityssä täysin paremmalta, nousi seitsemänneltä toiseksi $158,500:n kilpailussa. Tämän ryhmän kanssa se on todellakin viikoittainen asia.

Meadowlands pois käytöstä 3.9. asti

Meadowlands-tapaaminen 2020–2021 on päättynyt. Dexter Dunn ja Ron Burke voittivat kuljettaja- ja koulutustittelin, ja kun kilpa palaa Labor Day -viikonloppuna, on Big M:ssä melkoinen syksy. Radalla järjestetään kaksipäiväinen Breeders Crown 29. ja 30. lokakuuta sekä marraskuussa. , TVG Free-for-all -finaali.

Mitä seuraavaksi

Tänä viikonloppuna on kaksi suurta. 300 000 dollarin Dan Patch 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille tahdoille järjestetään perjantaina Hoosier Parkissa Indianassa ja 300 000 dollarin Carl Milstein Memorial 3-vuotiaille tempaajille lauantai-iltana Ohion Northfield Parkissa.

Viikon hevonen

Kapteeni Corey. Hän voitti suurimman, Hambletonin. Hän oli suosikki, hän vei sen muille ja kun kaikki päättyi, hän oli se, jota sadat ruokkivat tungosta voittajien piirissä. Vielä vaikuttavampaa oli, kuinka varsa hoiti ihailun. Hän näytti nauttivan siitä ja hän näytti tietävänsä tekevänsä jotain erityistä, minkä hän tietysti tekikin.