Holding Gold tulee kaupunkiin etsimään voittoa Nearctic Stakesista

Holding Gold on palannut kaupunkiin toivoen tiukempaa menoa lauantain Grade 2 Nearcticissa kuuden vakomatkan päässä nurmikentällä.

250 000 dollarin Nearctic, kuuden vamman mittainen kilpailu kolmevuotiaille ja sitä vanhemmille, on Woodbinen ensimmäisen kolmen osakilpailun Turf Sprint Stakes -sarjan viimeinen osa, joka tarjoaa 15 000 dollaria bonuksen hevosen omistajalle ja 10 000 dollaria valmentajalle. kerää eniten pisteitä liukuvan asteikon 10-7-5-3-2-1 perusteella.

Holding Gold sijoittui kolmanneksi avausosuudessa, Grade 1 Highlander Stakes -turnauksessa 30. kesäkuuta, ja neljänneksi Grade 2 Play the King -tapahtumassa, keskimmäisessä tapahtumassa 25. elokuuta, yhteensä kahdeksan pistettä.

Highlander-voittaja Long On Value jää eläkkeelle ja Play the King -voittaja Mr Havercamp lomalla, Holding Gold ja Highlanderin toiseksi sijoittuva Lady Alexandra tulevat Nearcticille, joilla on parhaat mahdollisuudet voittaa mestaruus.

Holding Gold, kotikasvatettu viisivuotias ruuna, joka kilpailee Live Oak Plantationissa, kilpailee valmentajan Mark Cassen mielestä hänen parhaaksi etäisyyksensä Nearktisella alueella. Nurmen kunto on hänen päähuolinsa.

"Hän ei pidä turhille antamisesta", sanoi Casse, joka oli osallistunut Holding Goldiin viime lauantain Woodford Stakes -turnaukseen Keenelandissa. "Siellä oli pehmeää ja satoi, joten naarmuunsin häntä.

"Olen yrittänyt juosta häntä kolme tai neljä kertaa antamalla maata, mutta hän ei vain juokse."

Lonhron ruuna saavutti myötätuntoisen kurssin ja sijoittui 2 3/4 etäisyyttä voittajasta seitsemän furlongin Play the King -pelissä sijoittuen viidenneksi, kun hänellä oli hyvä tuki Grade 3 Troyssa Saratogan pehmeällä nurmikolla.

Highlanderissa, joka oli hänen viimeinen esiintymisensä kiinteällä nurmikolla, Holding Gold oli saapunut myöhään lentämään ja voitti vain 1 3/4 pituudella.

"Hänen olisi pitänyt voittaa Highlander; hänellä oli kauhea matka", Casse sanoi.

Lady Alexandra hakattiin vain kaulaan Highlanderin toiseksi sijoittuneena. Mutta seuraavassa lähdössä 17. syyskuuta, kaksi ja puoli kuukautta myöhemmin, nelivuotias More Than Ready -pentu sijoittui horjuvan yhdeksänneksi Grade 2 Presque Isle Mastersissa Tapeta-pinnalla.

"Toivon, että voimme tehdä sen läpi; se oli liian huono ollakseen totta, Motion sanoi. ”En tiedä, oliko kyseessä pinta, juoksematta jättäminen kolmeen kuukauteen tai näiden kahden yhdistelmä. Mutta hän ei ole antanut minulle mitään syytä olla huolissaan hänestä sen jälkeen.”

Lady Alexandra oli osallistunut Belmontin 100 000 dollarin arvoiseen Floral Park Stakes -kilpailuun, joka on kuusi vakoa pituiseen nurmikilpaan tammoille ja tammoille, mutta valitsi matkan Woodbineen.

"Tämä kilpailu oli jotain, joka oli aina mielessäni, ilmeisesti sen jälkeen, kun hän juoksi siellä niin hyvin viime kerralla", Motion sanoi.

”Hän näyttää erinomaisessa kunnossa; En voisi olla tyytyväisempi siihen, miten hän voi.”

Jockeyt John Velazquez ja Jose Ortiz ovat kaupungissa Pattison Canadian International -päivänä. Velazquez ajaa Holding Goldia Nearcticissa ja Ortiz pitää lady Alexandran ratsastuksen.

Muita vakavia kilpailijoita Nearktisella alueella ovat Yorkton ja Conquest Panthera.

Yorkton on saavuttanut erittäin vaikuttavan voiton Grade 3 Bold Venturessa yli 6 1/2 vakomatkalla Tapetaa.

"Se oli hänen elämänsä paras kilpailu", sanoi Stu Simon, joka hoitaa Speightstownin kotikasvatetun neljävuotiaan varsan Chiefswood Stablelle.

"Hän on ollut eri hevonen noin kahden viime kuukauden ajan. Hän kypsyy; hän on vain niin paljon isompi ja vahvempi."

Yorkton osallistui Play the Kingiin, mutta se naarmuuntui menossa.

"Hän juoksee nurmella, kunhan se on luja", sanoi Simon.

Yorkton voitti viime vuoden Charlie Barleyn panokset "kiinteällä" nurmikolla, seurasi vauhtia ja nousi maaliin niskasta kolmen vuotiaiden yhden mailin kilpailussa.

Conquest Panthera, myös Barberin omistama ja Cassen ehdolla, voitti Play the King -kilpailun viime vuonna, kun se puuttui juuri Keenelandin Grade 1 Maker's 46 Mile -kilpailusta.

Vaikka Conquest Panthera oli voittamaton 10 viimeisessä startissaan, hän sijoittui Grade 2 Connaught Cupiin ja Grade 2 King Edwardiin ja lyötiin vain 1 1/2 pituudella, kun hän oli viimeksi seitsemänneksi Kentucky Downs Turf Sprintissä 6 1/2 vakomatkalla.

Kouluttaja Michael Makerilla on Nearctic-kolikko elokuvissa Hemp Hemp Hurray, Hembree ja Kitten’s Cat.

Ken ja Sarah Ramseyn omistama Ontariossa kasvatettu Hamp Hemp Hurray kohtaa ensimmäistä kertaa vanhemmat kilpailijat, mutta sijoittuu kaksi erittäin terävää toista sijaa loistavan Wyatt's Townin jälkeen.

Nämä ponnistelut tapahtuivat kuuden vamman mittaisina yön aikana Tapetalla, mutta Hampunhamppu Hurray juoksi nurmikolla erittäin hyvin viime vuonna, voitti kaksi ensimmäistä starttiaan, mukaan lukien Monmouthin 5 1/2 furlong Tyro, ja juoksi sitten vahvan toisen täällä luokassa 2. Summer Stakes yli yhden mailin.

Hamppu Hemp Hurray on matkustanut paljon siitä lähtien, kilpaillut Kaliforniassa ja Englannissa ennen kuin asettui Woodbineen apuvalmentajan Nolan Ramseyn kanssa.

Hembree, nelivuotias varsa, jolta vaadittiin 50 000 dollaria Aqueductissa huhtikuussa, on voittanut kahdesti nurmikolla Makerille ja Three Diamonds Farmille, viimeksi yli seitsemän vakomatkaa Kentucky Downsissa.

Kitten's Cat on ollut täällä tänä vuonna hyvässä kunnossa kilpaillessaan valinnaisissa haku-/nurmikorvaussprinteissä.

Bushrod voittaa myös Kentucky Downsissa 25 000 dollarin aloitusrahalla. Tämä oli viisivuotiaan ruunin kolmas perättäinen tulos valmentaja ja osaomistaja Judd Beckerille, mukaan lukien ensimmäinen panosvoitto kahdella startilla Canterbury Parkin suojellussa Mystic Lake Turf Expressissä viiden vakomatkan päässä.

Kentän päätteeksi tulevat Sweet Little Man, Ikerrin Road ja Singandcryindubai.

Sweet Little Man, jota on täydennetty Nearcticiin hintaan 5 000 dollaria, on viisi pistettä Turf Sprint -sarjassa, kiitos hänen kolmannen sijansa Play the King -pelissä. Viime vuoden Bold Venture -kilpailun voittaja Ikerrin Road keräsi yhden pisteen kahdeksanneksi Highlanderissa.

Alla on näkymä Nearcticin, joka on yksi neljästä Pattison Canadian Internationalin kortin panoksesta tänä lauantaina Woodbinessa, paikan jälkeisessä järjestyksessä. Nearctic on seitsemäs 11 rodusta. Ensimmäisen kilpailun ajankohta on klo 13.00