Kokoonpano:Päättyvä viikonloppu Belmontissa

Tämä on kilpailuviikonloppu ennen kuin maailman parhaiden kilpailujen Summerfest alkaa Del Marissa – jossa Turf Meets the Surf – ja Saratogassa. Kesäpaikka.

Yli viisi tusinaa arvosteltuja panoskilpailuja on suunniteltu kahdeksan viikon aikana. Saratoga avautuu torstaina (15. heinäkuuta) ja Del Mar seuraavana päivänä. Miljoonan dollarin kilpailut, 1. luokan yllin kyllin ja kaikkien paras ohjelma 28. elokuuta – kuusi Grade 1:tä, mukaan lukien 1,25 miljoonan dollarin Travers Stakes.

Mutta mikä parasta, molemmat radat ovat avoinna täydellä kapasiteetilla, ja vedonlyöntiikkunat saavat väkijoukkoja ja lyövät vetoa missä tahansa muussa mielensä mukaan.

Mutta katsotaanpa ensin lauantain kokoonpanoa Belmont Parkin viimeisenä viikonloppuna, miljoonan dollarin Belmont Derby Invitationalin (G1) ja 750 000 dollarin Belmont Oaks Invitationalin G1:n kanssa. kortti.

TV-lähetyksiä johtaa America's Day at the Races on Fox Sports, ja lauantain kilpailut Belmontista, Delaware Parkista ja muista kappaleista on suunniteltu klo 13-15. FS1:llä ja klo 13-17.30. FS2:lla. TVG:llä on myös suoria kilpailulähetyksiä.

Belmontissa irlantilainen valmentaja Aidan O'Brien aikoo tehdä 3-vuotiaan kaksoiskappaleen Bolshoi Balletin kanssa Belmont Derbyssä ja Santa Barbaran kanssa Belmont Oaksissa.

Tässä on lyhyt katsaus kilpailuihin:

LAAUANTAI

BELMONT PARK

1 miljoona dollaria Belmont Derby Invitational (G1), 1 ¼ mailia, nurmikko , 3-vuotiaat

Postitusaika 17.12. (kisa 9)

Kansainväliseen kenttään osallistui yhdeksän henkilöä, ja Irlannissa kasvatettu Bolshoi Ballet oli valmentaja Aidan O'Brienin suosikki 7-5. Galileo-lahti sijoittui seitsemänneksi suosikina Group 1 Epsom Derbyn viimeisessä ulostulossa, mutta kerrotaan, että hänen oikea takajalka viiltosi kilpailun aikana. Ennen tätä kilpailua hän voitti kaksi edellistä lähtöään. Ryan Moore ratsastaa.

Toinen vaihtoehto on Hard Love at 5-2, kouluttajana Jonathan Thomas.

1 miljoona dollaria Belmont Oaks Invitational (G1), 1 ¼ mailia, 3 -vuotiaat fileet

Lähetysaika:16.06 (kilpailu 7)

Tämä on Turf Triplen avaus 3-vuotiaille pennuille, ja Santa Barbara on kahdeksannen kärjessä. Tasaisen rahan valinta, Santa Barbara on vain voittaja, mutta sijoittui toiseksi Al Wasmiyah Stud Pretty Polly Stakes (G1) -turnauksessa Curraghissa 27. kesäkuuta.

Alalla on myös Christophe Ferlandin kouluttama Cirona. Hän voitti G3 Prix de la Grotten huhtikuussa ja hävisi niukasti G1 Prix Saint-Alaryssa pehmeällä nurmikolla toukokuussa Longchampissa.

Myös Con Lima ja Plum Ali, Wonder Againissa (G3) 1-2 sijoittunutta, ovat myös mukana.

150 000 dollaria Victory Ride (G3), 6 vakoa, 3-vuotiaat pennut

Lähetysaika:16:38 (kilpailu 8)

Valmentaja Brad Cox satuloa parin huippuehdokkaita voittamattomassa Australiassa ja panokset voittaneen Injectin.

Australasia lähtee kisaan voitolla 5-sarjan Jersey Girlissä 6. kesäkuuta kukistaen Victory Riden kilpailijat Bella Sofian ja Miss Brazilin.

5 ¼ -pituuksilla voitettu injektio kestää Pimlicossa 15. toukokuuta 6-vauraisessa Goldfinchissä.

DELAWARE PARK

400 000 $ Delawaren tasoitus (G2), 1 ¼ mailia, 3 ja enemmän

Postitusaika:17.15. (kisa 9)

Brad Cox lähettää Bonny Southin kohtaamaan kuusi kilpailijaa tässä ja on 3-2 suosikki Florent Gerouxin kanssa.

Viime vuonna Bonny South voitti Grade 2 Fair Grounds Oaksin ja sitten Grade 3 Doubledogdaren huhtikuussa Keenelandissa. Edellisessä kilpailussaan Bonny South oli toinen Letruskan jälkeen luokan 1 Ogden Phippsissä 5. kesäkuuta Belmontissa.

Kuningatar Nekia, viisinkertainen Delaware Parkin voittaja, yrittää nousta kaukaisesta neljännestä Ogden Phippsissä valmentaja Saffie Joseph Jr:lle.

150 000 $ Robert G. Dick Memorial (G3) , 1 3/8 mailia, nurmikko, 3 ja enemmän tammoja ja tammoja

Postitusaika 15.15. (kisa 5)

Yhdeksän hengen kenttää johtaa Godolphinin kotikasvatettu Micheline (5-2) kouluttaja Mike Stidhamille. 4-vuotias Bernardini Bay, jonka uraennätys oli 15-5-2-1 ja voitto oli 674 478 dollaria, voitti 9 furlongin Grade 2 Hillsborough'n kiinteän nurmen maaliskuussa Tampassa.