Royal Ascot Day 5:Dream Of Dreams voittaa vihdoin timanttijuhlan

Kaksi vakomatkaa jäljellä Group 1 Diamond Jubilee -tapahtumassa Royal Ascotin kokouksen viimeisenä päivänä, kouluttaja Sir Michael Stoute uskoi Dream of Dreamsin olevan oikeassa. missä hänen piti olla.

"Olin melko toiveikas kahdesta", Stoute sanoi.

Toivosta tuli Stouten ennätys 82 nd voitto yhdessä maailman arvostetuimmista kilpailutapaamisista, kun Dream of Dreams sai johtajat kiinni noin vakomatkalla ja voitti ottelun Glen Shielin pituudella. Art Power oli kolmas 14 hevosen sarjassa.

Kahdesti aiemmin Dream of Dreamsilta evättiin valokuvatulosten voitto Diamond Jubilee -tapahtumassa – Blue Pointille vuonna 2019 ja Hello Youmzainille vuonna 2020. Kolmas kerta oli hurmaava.

"Hevonen todella ansaitsi sen", Stoute sanoi lauantaina. – Hän on huippuluokan pikajuoksija, ja kaksi edellistä vuotta on ottanut yhden askeleen enemmän ja hän voittaa, mutta siitä ei ole kyse. Sinun on päästävä sinne ensin. Olen todella iloinen hänen puolestaan ​​tänään.”

Voitolla 7-vuotias kastanjanruuna ansaitsi kuluilla maksetun paikan Breeders' Cupin Turf Sprintiin (G1) Del Marissa 6. marraskuuta osana Breeders' Cupin ”Voita ja olet mukana” -sarjassa.

"Hän on ollut loistava hevonen, hän on parantunut vuosi vuodelta, mutta jäykkä kuusi vakomatkaa maahan leikattuna on täydellinen", voittaja Ryan Moore sanoi.

Stoute sanoi, että heinäkuun Cup voisi olla seuraava Dream of Dreamsille, mutta "hän ei mennyt sinne viime vuonna, koska maa oli liian nopeaa. En pidä juoksemasta häntä nopealla maalla."

Dream of Dreams, joka valittiin 3-1-suosikkiksi, paransi ennätyksiään 21-9-8-2 ja tuotti $1 262 554.

Glen Shiel (7-1), jota Hollie Doyle ratsasti, näyttää olevan jälleen hyvässä kunnossa sijoittuaan neljännen Grönlanti Stakes (G1) Curraghissa toukokuussa . Vuoden 2020 loppuun mennessä nyt 7-vuotias ruuna juoksi toiseksi Dream of Dreamsin jälkeen Betfair Sprint Cupissa Haydockissa ja voitti sitten brittiläisen mestarin Sprint Stakesin (G1) Ascotissa.

"Se oli miellyttävä juoksu (tänään)," hän sanoi, "ja osoittaa, että hevonen on palannut parhaimmillaan."

Starman, jonka odotettiin olevan suosikkien joukossa, ja Emaraaty Ana olivat "ei-juoksijoita".

Oisin Murphy saa huippujockey-palkinnot ensimmäistä kertaa

Oisin Murphy voitti Foxes Talesin Golden Gates Stakes -peleissä lauantaina ja voitti viisi voittajaa – voitti huippujockey-palkinnot ensimmäistä kertaa.

"Villeimpien unelmieni ulkopuolella on olla huippujockey täällä", 25-vuotias jockey sanoi. ”Katsoin tämän tapaamisen vanhempieni kanssa enkä koskaan ajatellut, että tämä käsivarsinauha kuuluisi minulle. Viime päivät ovat olleet uskomattomia.”

"Se kuuluu tavallisesti Ryanille (Moore) ja Frankielle (Dettori), mutta he antoivat minulle vuoroni tällä viikolla ja kiitos kovasti tämän viikon nopeille hevosille."

Murphy sanoi, että hänen kohokohtansa voitti Alkoholittomana perjantain kruunajaispanoksissa. Voitto tuli yhden kilpailun jälkeen, kun hän sijoittui ensimmäisenä Dragon Symbolilla Commonwealth Cupissa, mutta tuomarit hylkäsivät hänet ja Campanelle julistettiin viralliseksi voittajaksi.