Kuinka tehdä5K Reitti

5 km onsuosittu matka kilpa. Etäisyys on riittävän lyhyt tarjotaerinomainen tilaisuus tutustua kilpa uusien juoksijoille ja se on haaste vakavia juoksijoille , jotka tavallisesti rodun pidemmillä matkoilla . Suhteellisen lyhyen matkan tekee myös helpompi järjestää , kuintapahtuma kuinmaraton . Ohjeet

1

Valitsepaikkaajaa . 5K aikavälillä voi tapahtua polkuja , tai tien kaupungeissa tai hiljaisilla maanteillä . Päätä, haluatko houkutella suuria väkijoukkoja katsojiakaupunki tapahtuman tai mieluumminpieni avain tapahtuma pois kaupungista . Joko niin ,paikka on oltava käytettävissä , jossa on tilat muuttuvat , wc ja pysäköinti . Ota paikallisten viranomaisten , poliisin tai maanomistajien saada lupaa .
2

Päätävaikeustaso reitille . Valitsereitti kukkuloita, jos haluat tehdä siitähaastava tapahtuma . Tasainen kurssin antaa kilpailijoille saavuttaa nopeasti kertaa , ja jotka voivat houkutella enemmän juoksijoita , jotka haluavat parantaa heidän henkilökohtainen paras .
3

Lisääuuden ulottuvuudentrail tapahtuma , suunnittelemalla reitti, joka juoksijat täytyy navigoida itse . Juoksijat alkavat eri aikoina ja seuraajoukko ohjeita . Virkamiehet tallentaa jokaisen juoksijan aloitus-ja lopetusajat ja laskeakulunut aika . OtaTrail Running Association löytää sopivia reittejä omalla alueella .
4

Varmista, ettäreitti on turvallinen juoksijoille ja vapaaehtoistyötä lennoilla . Etsireitti , jolla on hyvin vähän liikennettä , jos mahdollista . Kaupunki rotuja , yritä saada lupaa sulkea tiet reitillä ajaksitapahtuma. Valitsereitti, joka on tarjolla vasen kierrosta , jottajuoksijat eivät tarvitse ylittää liikennettä . Suorittaariskinarvioinnin trail reittejä. Tarkista juuret , tai riippuvaa oksat, jotka voivat aiheuttaavaaraa turvallisuudelle . Merkitse vaarat loiste teipillä taivesiliukoinen fluoresoiva maali .
5

Mittaatietenkin varmistaa , että etäisyys on tarkka . Tämä on tärkeää maantie kilpailuista , jotta juoksijat voivat suhtautua luottavaisestitarkkuutta niiden viimeistely kertaa . Kuitenkin , se ei voi olla käytännöllistä trail rotuja , jossa maasto tekee mittauksen vaikeaa. Yhteystiedot USA Track & Field löytää yksityiskohtiahyväksytyn kurssin mittaus virallista omalla alueella .
6

Tunnista turvallisia alueita, joillelähtö ja maali . Etsialkuei ole liikennettä, niin, että juoksijat voivat kerätä ilman häiriöitä . Vältä jyrkkiä käännöksiä tai ahtaissa tiloissa ensimmäisen puoli kilometriä , koska suuret juoksijat voivat aiheuttaa ruuhkia . Valitsemaalialueelle , joka pysyy liikenteen vapaa ajaksirodun . Muista, että viimeistely kertaa voisi vaihdella 14 minuutista 40 minuuttia , riippuenkoosta ja tasokentän .