1, 390, 509
Voittaja
2, 300, 000
2, 710, 315

Nelinpelissä ensimmäisen kierroksen hävinnyt joukkue tienasi 11 euroa, 500, kun taas häviäneet semifinalistit saivat 146 euroa, 000. Toiseksi sijoittunut joukkue ansaitsi 290 €, 000, kun taas French Openin nelinpelin voittajat voittivat 580 euron palkintorahaa, 000.

683, 471

Ranskan avointen sekanelinpelissä ensimmäiselle kierrokselle selviytyvät joukkueet tienaavat vähintään 5 euroa. 000, kun taas neljännesfinalistit taskussa 17 euroa, 500. Finaaliin selvinnyt mutta esteessä putoava joukkue ansaitsi 61 euroa, 000 ja voittajat vievät kotiin 122 €, 000.

143, 765

Ranskan avoimet järjestävät myös pyörätuoliotteluita molemmissa, kaksin- ja nelinpeliluokissa. Pyörätuoliturnauksen kaksinpeli alkaa puolivälierillä ja siinä vaiheessa hävinnyt joukkue tienaa silti 6€, 750 kun semifinalistit, runnerup ja voittajat ansaitsevat 13 €, 500, 26 €, 500 ja 53 €, 000 vastaavasti.

Kaksinpelissä, on vain kaksi kierrosta – semifinaali ja finaali. Pyörätuolin kaksinpelin voittajajoukkue saa 16 euroa, 000.

18, 854

Mitä palkintoja myös French Openin voittajat saavat?

Roland-Garrosin miesten kaksinpelin voittaja palkittiin Coupe des Mousquetaires -palkinnolla, kun taas naisten kaksinpelin voittajalle myönnetty pokaali on Coupe Suzanne Lenglen. Miesten nelinpelille jaetaan palkintoja, myös naisten nelinpelin ja sekanelinpelin tittelin voittajat; nimittäin Coupe Jacques Brugnon, Coupe Simone Mathieu ja Coupe Marcel Bernard.

French Open -palkintorahat vuodelle 2020

Ainoa savella pelattava Grand Slam, on yksi vaikeimmin ylitettävistä ja kronologisesti toinen vuoden aikana soitettava duuri. Jos etsit kaikkea tietoa siitä, kuinka paljon pelaajat tienaavat Ranskan avoimissa ja Ranskan avointen jokaiseen vaiheeseen liittyvistä palkintorahoista, saat kaikki tiedot alta.

Huomaa :Voit myös tarkistaa Australian Openin palkintorahojen tiedot täältä, Wimbledon täällä ja US Open täällä .

Ranskan avoimet, joka tunnetaan myös nimellä Roland Garros, on yksi neljästä tenniskalenterin Grand Slam -turnauksesta ja ainoa, jota pelataan savikentillä.

Sitä on järjestetty Pariisissa vuodesta 1891, ja sitä pidetään maailman vaativimpana tennisturnauksena, jossa on yhteensä seitsemän kierrosta pääsarjassa ja paras viidestä erästä. Tällä hetkellä, se järjestetään joka vuosi toukokuun lopussa ja kesäkuun alussa.

Vuoteen 1924 asti Turnaus oli tarkoitettu vain "ranskalaisen klubin jäsenille", mutta vuodesta 1925 lähtien kaikki amatöörit saivat osallistua tapahtumaan.

Milloin French Openin ensimmäinen palkinto palkittiin pelaajille?

Roland Garros oli melko myöhässä jakaa samat palkintorahat sekä miesten että naisten osallistujille. Vaikka US Open oli ensimmäinen Grand Slam, joka tarjosi tasaisen takaisinmaksun vuonna 1973 ja Australian Open toinen vuonna 2001.

Ranskan avoimet olivat vain vuoden edellä Wimbledonia tarjottaessa samapalkkaisia ​​miehille ja naisille vuonna 2006. Mutta Ranskan avoimet olivat ottaneet merkittävän askeleen jo vuonna 1991, kun he ilmoittivat pitävänsä vain 5 % eron palkintorahojen välillä. miesten ja naisten palkintorahat.

Kuinka paljon Ranskan avointen voittajat ansaitsivat vuonna 1968?

Ranskan avoimet olivat kaikkien aikojen ensimmäinen Grand Slam -turnaus avoimien aikakaudella ja salli ammattilaisten osallistua turnaukseen vuodesta 1968 lähtien.

Kokonaispalkintosumma oli tuolloin 32 dollaria, 270. Mielenkiintoista, ensimmäinen tasainen voittaja naisten sarjassa oli Nancy Richey USA:sta. Hän oli voittanut 7 dollaria, 100, mutta saattoi viedä kotiin vain 27 dollaria, koska hän oli vielä amatööri.

Vertaamalla kaikkien neljän Grand Slam -turnauksen lukuja, Ranskan avointen voittajat ja toiseksi tulleet vievät kotiin historiallisesti vähiten palkintorahoja.

Tällä hetkellä US Openin kaksinpelisarjan voittajat vievät kotiin 3,8 miljoonaa dollaria, Wimbledonin ja Australian Openin luvut ovat USD 2,98 miljoonaa ja USD 2,757.

Toisaalta, Ranskan avointen voittajat vievät kotiin noin 2,71 miljoonaa dollaria. Tämä suuntaus on samanlainen myös toiseksi tulleissa ja semifinalisteissa.

Keskity maksamaan enemmän varhaisen kierroksen häviäjille

Päinvastoin kuin se on vähiten maksava Grand Slam -pelaajille, jotka ovat päässeet puolivälieriin ja edelleen, Ranskan avoimet on parhaiten maksava Slam-turnaus pelaajille, jotka esiintyvät turnauksen alkukierroksilla.

Se maksaa enemmän kuin kalenterin "rikkain Grand Slam", US Open sen ensimmäisen kierroksen osallistujille; 54 USD, 200 verrattuna 54 dollariin, 000.

Se maksaa myös enemmän kuin kaikki muut Grand Slam -pelaajat, jotka saavuttavat toisen kierroksen, kolmas ja neljäs kierros.

Vuoden 2020 French Openin palkintorahat oli määrä julkistaa juuri ennen tämän vuoden tapahtuman alkua, joka oli määrä alkaa toukokuun viimeisellä viikolla.

Mutta COVID-19-epidemian vuoksi se on siirretty toukokuun lopulta syyskuun 2020 alkuun.

Vuoden 2019 painoksen kokonaisrahapussi oli noin 46,50 miljoonaa dollaria, ja sen odotettiin kasvavan tänä vuonna noin 10 prosenttia. nostaen sen kokonaissumman yli 50 miljoonaan dollariin.

Ensimmäiselle karsintakierrokselle pääsevät pelaajat ansaitsevat noin 7 euroa, 000, kun taas kaksinpelin pääarvontaan päässeet, mutta ensimmäisellä kierroksella häviäneet saivat 46 euroa, 000.

Pääsy finaaliin tarkoitti, pelaaja ansaitsi vähintään miljoona euroa, voittaja vei kotiin 2,3 miljoonan euron paketin.