KATSO:Yale Lacrosse Player laittoi Harvard Playerin maahan

Harvardin ja Yalen välinen kilpailu on yksi urheilun tunnetuimmista. Vaikka nämä kaksi koulua ovat kuuluisempia arvostetuista tutkijoistaan, he kilpailevat erittäin tarmokkaasti urheiluohjelmissaan. Muista, kun entinen Harvardin koripalloilija Douglas Davis löi voittolaukauksen voittaakseen Princetonin, lähetätkö Crimsonin vuoden 2011 NCAA-turnaukseen?

[youtube video=”PpTQzkcAZb8″ /]

Hyvin, Harvardin lacrosse-pelaaja Joe Lang sai maistaa tätä tarmoa Yalen Liam Kellyltä sunnuntain Ivy League -turnauksen mestaruusottelun aikana. Kelly löi Langin maahan, ja Lang ei yksinkertaisesti voinut toipua.

[youtube video=”H5s4SzAJZKk” /]

Langilla ei ollut edes mahdollisuutta nousta ylös, kun Kelly jatkoi työntämään häntä takaisin alas osuman jälkeen. Ensimmäinen osuma lähettää Langin maahan. Toinen jättää Langin ajattelemaan Kellyä loppupelin ajan.

Yale voitti Harvardin 14-9 ja voitti Ivy Leaguen mestaruuden. ja he pelaavat Navya vastaan ​​vuoden 2016 NCAA-turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Bulldogs on mennyt kansalliseen turnaukseen neljänä viimeisestä viidestä vuodesta. Viime vuonna, he hävisivät Marylandille ensimmäisellä kierroksella.