Onko liian aikaista väittää, että Moise Kean on löytänyt muotonsa uudelleen Paris Saint-Germainissa?

Kun Moise Kean teki kuusi maalia Juventuksen yhtä monessa pelissä, jo vuonna 2019, hän kiinnitti monien huippuseurojen huomion ympäri Eurooppaa, ja kun Everton houkutteli hänet Goodison Parkiin sinä kesänä 25 miljoonalla punnalla, sitä pidettiin Merseyside-asun uskomattomana allekirjoituksena.

Kuitenkin, ensimmäisenä vuonna Englannissa, On reilua sanoa, että nuoren italialaisen asiat eivät todellakaan menneet. Valioliigan 29 ottelussa hän teki maalin vain kahdesti. vaikka hän myös kärsi huonosta kurinalaisuudesta, ja oli jopa nöyryytetty, kun Duncan Ferguson sai hänet päälle ja pois päältä vain 19 minuutin jälkeen Manchester Unitedia vastaan.

Tietysti, teini-ikäisen ei koskaan ollut helppoa jättää kotimaastaan ​​ja sopeutua Luoteis-Englannin petollisiin oloihin, ja, kiistatta, Euroopan vaikein liiga, vain yhdessä vuodessa. Niin, on epäreilua poistaa hänet kokonaan, ja hänen lainasiirtonsa Paris Saint-Germainiin on todiste siitä.

Aloitettuaan kauden Toffeesilla, teki maalin kahdesti kahdessa EFL Cup -pelissä, mutta epäonnistui maalinteossa kahdessa Valioliigan ottelussa, 20-vuotias pelaaja lainattiin Ranskan Ligue 1 -jättiläisille, ja hän on nauttinut hyvästä alun elämästä PSG:ssä, jotka ovat Betfairin suorassa Mestarien liigan kertoimissa suosikkeja.

Kean pelasi täydet 90 minuuttia Nimes Olympiquen 4-0-voitossa ja tuli puoliajalla. korvaa Idrissa Gueye, 2-1-tappiossa Man Unitedia vastaan mutta saavutti vähän enemmän kuin keltaisen kortin jälkimmäistä vastaan.

PSG:n seuraavan ottelun Dijonia vastaan ​​aloitussarjassa, Kean löysi verkon kahdesti, teki ensimmäisen maalinsa ensimmäisen kahden minuutin sisällä, ennen kuin tuplasi tuloksensa 20 minuuttia myöhemmin.

Hyvän suoritus Dijonia vastaan, italialainen maajoukkueen pelaaja palkittiin uudella aloituksella Basaksehiria vastaan ​​Mestarien liigassa, ja taas 20-vuotias oli tulostaulukossa, PSG:ssä kahdesti maalinteossa 2-0 voitti turkkilaista joukkuetta vastaan.

PSG matkusti Nantesiin viime viikonloppuna. ja Kean nimettiin Thomas Tuchelin avauskokoonpanoon kolmannen kerran peräkkäin. Kuitenkin, umpikuja, jota ei ole vielä purettu puoliajalla, italialaisen korvasi Kays Ruiz-Atil.

Hänen esityksensä PSG:ssä eivät ole jääneet huomaamatta myöskään Englannissa, nykyisen Toffees-pomon kanssa, ja italialainen, Carlo Ancelotti tunnusti maalinteon, ja väittää, että Kean palaa Goodison Parkiin ensi kaudella.

"En puhunut hänen kanssaan, mutta näin hänen tekevän neljä maalia kahdessa pelissä. Tämä on hyvä. Tämä on hyvä Paris Saint-Germainille, hänelle ja myös meille, Kolminkertainen Mestarien liigan voittaja manageri sanoi.

"Päätimme antaa hänen mennä lainaan, pelata enemmän, saada enemmän mahdollisuuksia pelata enemmän. Hän näyttää laatuaan ja tulee takaisin ensi kaudella.

Jotkut pelaajat sopeutuvat tiettyihin liigoihin paremmin kuin toiset, se ei ole salaisuus eurooppalaisen jalkapallon suhteen, ja olemme nähneet sen useita kertoja vuosien varrella. On luultavasti liian aikaisempaa sanoa, onko Kean löytänyt kipinänsä uudelleen Ranskansa, mutta, löytää hänen ampumiskengät tällä kaudella, voi olla avain menestykseen Valioliigassa tulevaisuudessa.

[Onko liian aikaista väittää, että Moise Kean on löytänyt muotonsa uudelleen Paris Saint-Germainissa?: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038383.html ]